Ben de beğendim şimdi bakınca kuzum. Bir de bir arkadaş bu marka güzel dedi bana. Ben de hergün çıkartırım diyorum köpüğü gezdirirken minnoşumda hava alırKafam çok bulandı. Eğer mağazada denediğimde içme sinerse alıcam. Fiyat olarak uygun, puset takma özellği var. Doğduğu andan itibaren kullanabiliyorsun. Ben mutlaka çıkartırım çocuğu her gün hava alsın diye. Her seferinde kucğaımda taşıyamam. Bakalım, daha hala kesin değil ama şimdilik buna sıcak bakıyorum.
Ya bu nee sapsikBu da ayağı
Ay canım şükür hazır azalmışken suya yüklen arttır su miktarını da tekrar nüksetmesinKızlar bnım enfeksıyon yukselmıştı hatırlarsanız, lokosit 66 ya çıkmıstı, idrarda kan vardı vs.. Bakteri vardı
Antıbıyotıklı serum, antıbıyotık, fitil derken 1 hafta ilaç kullandım, bugun idrar tahlılı yaptrdım, lokosit düşmüş, bakteri azalmış, çok şukur ama tabii bol su içmesseem yıne nüksedecek belli
Oy maşallahEki Görüntüle 3327572
Bu da utangaç kuzumun hali
Evet bana da oyke söylendi görüncem yakında doğum yapacak o aldı sen dogurana kadar benim bununla işim biter alma istersen dedi zaten küçük de bişey gormussundur en fazla ne kadar durabilir ki çocuk orda çok kısa kullanılacakKızlar bana çevrem dedi ki puset dediğin şey 5-6 aya kadar kullanılabiliyor o kadar kısa süre için sıfır yeni bir şey alma tanıdıklardan alalım dediler. Doğru mu bu? Bebek arabasına pusetsiz haliyle 6. Aydan sonra koyabiliyorsun zaten dediler
Aynen canım öyleymiş o yüzden almicam öyle karar verdim çevreden alıcam şansaEvet bana da oyke söylendi görüncem yakında doğum yapacak o aldı sen dogurana kadar benim bununla işim biter alma istersen dedi zaten küçük de bişey gormussundur en fazla ne kadar durabilir ki çocuk orda çok kısa kullanılacak
Arkadaşlarımin çoğu bundan kullanıyordu çevremde de çok görüyorum aslında düşünülebilirT tweeetyyy sanırım ben bu bebek arabasından alacağım. Mağazaya gidip yakın da inceleyeceğim.
Joie Tourist Bebek Arabası - ebebek
Joie Tourist Bebek Arabası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Evet gerçekten öyle, rabbim sağlık versin hepsineAy canım şükür hazır azalmışken suya yüklen arttır su miktarını da tekrar nüksetmesin
Oy maşallahyahu bu duruş nedir bunlar mucize değilde ne ya
Kuzum online candır yaKızlar Kasım indirimleri sadece online gecerliymis mağazaya geldim fiyatlar baya yüksek
Aynen cnm, kımsen yoksa tabıkı mecbur alıcanAma mesela benim burda kimsem yok puseti kimden alıcamkiondan mecburum yoksa ona verilecek paraya başka bir şey alırım.Ama zıbın giyim konusunda haklısın çok uçuk fiyatlar asla ben vermem marka benim için hiç önemli diğil kakasını çişini yapıcak sonuçta pamuk olsun yeter benim için..Sadece özel günler için giyimine çok dikkat ederim..dışarıya olan giyimlerini güzel alırım
Ben bir defa yazdım bura kenguru almam kesinlikle ne kadar deselerde evde iş yaparken kolaylık oluyor bana olmaz mesela biliyorum kendimi hem bel ağrılarım olur zaten sezeryan olucam ve +çocuğun kilosu sonrada zayıfım bu kadar ağırlıkla ben nasıl iş görücemAynen cnm, kımsen yoksa tabıkı mecbur alıcan
Ama 6 ay kullanılacak bısey almam bn mesela
Ben kucakta taşınan asılı duran şeyler varya, dışarda gezmek için, bebeği asıyosun
Onu hiç kullanamadım sıfır duruyor
O en fazla 4 aya kdr kullanılıyor, cunku bebek ağarlaşıyor, taşıyamıyosun, ben kışınhiç dısarı çıkamadıgım için kullanamamştım mesela, dediğin gbi pamuklu çok az kıyafet aldım şimdi, çunku çok uzun sure kullanılmıyor
Bnım oğlum kasım doğumlu, hastane mikrobu kapmıştı, avm'ye gideyım gezeyım dıye çok merağım vardı ama mıkrop kapar dıye hiç çıkmadım,Ben de beğendim şimdi bakınca kuzum. Bir de bir arkadaş bu marka güzel dedi bana. Ben de hergün çıkartırım diyorum köpüğü gezdirirken minnoşumda hava alır
E. Bebeğe gittiğimde ben de bunu sorucam, inşallah bu şubede vardırKafam çok bulandı. Eğer mağazada denediğimde içme sinerse alıcam. Fiyat olarak uygun, puset takma özellği var. Doğduğu andan itibaren kullanabiliyorsun. Ben mutlaka çıkartırım çocuğu her gün hava alsın diye. Her seferinde kucğaımda taşıyamam. Bakalım, daha hala kesin değil ama şimdilik buna sıcak bakıyorum.
Sizde benim gbi ilk çocuğunuzla bebekken çok hastalikla ugrasmissiniz bizimde sariliktan yattik hastanede sonra 40 günlükler bronşit oldu 10 gece kaldık bende aynı bebeğimle öksürük fln çok kötü oldm sonra hep bir korku oldu terlemede üşümeye hemen hasta oluyordu hiç kırk gezmesi fln yapamazdm içimde hep kaldı inşallah 2.bebislerimjzde sknti çekmeyin Allah in izniyleBnım oğlum kasım doğumlu, hastane mikrobu kapmıştı, avm'ye gideyım gezeyım dıye çok merağım vardı ama mıkrop kapar dıye hiç çıkmadım,
İlk defa 7 aylıkken dısarı çıkmıstım, kış dıye oturdum hep evde.
Evim bahçeliydı, bahceye çıkardım.
Onu besle uyut, emzir, yemk, temzlık, gündüz hiç vaktım olmuyordu açıkçası,
Kuzum kapalı değil de açık hava da gezdircem. Soğuk değil kapalı ve havasız ortam hasta eder mottosuylaBnım oğlum kasım doğumlu, hastane mikrobu kapmıştı, avm'ye gideyım gezeyım dıye çok merağım vardı ama mıkrop kapar dıye hiç çıkmadım,
İlk defa 7 aylıkken dısarı çıkmıstım, kış dıye oturdum hep evde.
Evim bahçeliydı, bahceye çıkardım.
Onu besle uyut, emzir, yemk, temzlık, gündüz hiç vaktım olmuyordu açıkçası,
Olsun canım olumlu yönden düşün gün bile farkından biraz daha büyümüş göreceksin minnoşunuBenim detaylı randevum 3 kasımdaydı. 3 Kasım'da doktorun işi çıkmış. Doktorun danışmanı aradı 2 Kasım'da öglen gelebilirmisiniz diye, eşim de yarın akşam şehir dışından gelcek. Randevumu taaa 13 kasıma artık o yüzden. Detaylı Uzun sürüyor diye gelcek haftaiçine yer ypkmuşcanım sıkıldı biraz.
Kızlar yok mu benzer bişi yaşayan?Kızlar 19+3 olduk ama dün akşam birden sol aşağı tarafıma doğru Bi batma başladı. Rahime doğru karnım değil yani. Sadece sol tarafta. Ara ara aynı yerde batma oluyo ama acıtıyor biraz normal mi yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?