2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de beğendim şimdi bakınca kuzum. Bir de bir arkadaş bu marka güzel dedi bana. Ben de hergün çıkartırım diyorum köpüğü gezdirirken minnoşumda hava alır

Ay canım şükür hazır azalmışken suya yüklen arttır su miktarını da tekrar nüksetmesin
Oy maşallah yahu bu duruş nedir bunlar mucize değilde ne ya

Evet bana da oyke söylendi görüncem yakında doğum yapacak o aldı sen dogurana kadar benim bununla işim biter alma istersen dedi zaten küçük de bişey gormussundur en fazla ne kadar durabilir ki çocuk orda çok kısa kullanılacak

Aynen canım öyleymiş o yüzden almicam öyle karar verdim çevreden alıcam şansa

Aynen cnm, kımsen yoksa tabıkı mecbur alıcan
Ama 6 ay kullanılacak bısey almam bn mesela
Ben kucakta taşınan asılı duran şeyler varya, dışarda gezmek için, bebeği asıyosun
Onu hiç kullanamadım sıfır duruyor
O en fazla 4 aya kdr kullanılıyor, cunku bebek ağarlaşıyor, taşıyamıyosun, ben kışınhiç dısarı çıkamadıgım için kullanamamştım mesela, dediğin gbi pamuklu çok az kıyafet aldım şimdi, çunku çok uzun sure kullanılmıyor

Ben bir defa yazdım bura kenguru almam kesinlikle ne kadar deselerde evde iş yaparken kolaylık oluyor bana olmaz mesela biliyorum kendimi hem bel ağrılarım olur zaten sezeryan olucam ve +çocuğun kilosu sonrada zayıfım bu kadar ağırlıkla ben nasıl iş görücem

Ben de beğendim şimdi bakınca kuzum. Bir de bir arkadaş bu marka güzel dedi bana. Ben de hergün çıkartırım diyorum köpüğü gezdirirken minnoşumda hava alır
Bnım oğlum kasım doğumlu, hastane mikrobu kapmıştı, avm'ye gideyım gezeyım dıye çok merağım vardı ama mıkrop kapar dıye hiç çıkmadım,
İlk defa 7 aylıkken dısarı çıkmıstım, kış dıye oturdum hep evde.
Evim bahçeliydı, bahceye çıkardım.
Onu besle uyut, emzir, yemk, temzlık, gündüz hiç vaktım olmuyordu açıkçası,

Benim detaylı randevum 3 kasımdaydı. 3 Kasım'da doktorun işi çıkmış. Doktorun danışmanı aradı 2 Kasım'da öglen gelebilirmisiniz diye, eşim de yarın akşam şehir dışından gelcek. Randevumu taaa 13 kasıma artık o yüzden. Detaylı Uzun sürüyor diye gelcek haftaiçine yer ypkmuş canım sıkıldı biraz.

E. Bebeğe gittiğimde ben de bunu sorucam, inşallah bu şubede vardır

Sizde benim gbi ilk çocuğunuzla bebekken çok hastalikla ugrasmissiniz bizimde sariliktan yattik hastanede sonra 40 günlükler bronşit oldu 10 gece kaldık bende aynı bebeğimle öksürük fln çok kötü oldm sonra hep bir korku oldu terlemede üşümeye hemen hasta oluyordu hiç kırk gezmesi fln yapamazdm içimde hep kaldı inşallah 2.bebislerimjzde sknti çekmeyin Allah in izniyle

Ay kızlar resim yükleyemiyorum bir türlü yoyko quantum bebek arabasını da beğendim ben kullanan var mı acep

Kuzum kapalı değil de açık hava da gezdircem. Soğuk değil kapalı ve havasız ortam hasta eder mottosuyla

Olsun canım olumlu yönden düşün gün bile farkından biraz daha büyümüş göreceksin minnoşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…