- 11 Eylül 2023
- 681
- 631
- 23
benimde karın çevresi daha fazla çıkmıştı canım sendeki gibi. sat dan 9 10 gün ileriydi karın çevresi. diğerleri de 5 6 gün ileriydi. doktor sorun görmedi. haftaya detaylı ultrasonum var perinatologa sorucam ben yine de.Eki Görüntüle 3327497 kizlar selam bugün 18+2 olduk devlet hastanesinde devam edebilirim diye kanuniye gitmek istedim ama asla beklediğim gibi olmadı bebeğimi göremedim hiç birşeye cevap alamadım bir saatten fazla bekledim elime bu kağıdı verip bebek yaşıyor deyip gönderdiler birde vitamin resmi verdiler iki tane özellikle karşı eczaneden al diye belirttiler bir ay sonra kontrole varmış detaylı ultrason yapmadılar ikili iyi diye bir daha gitmemeye karar verdim şimdi bu ölçülere baktığımda bebeğin karın çevresi 19+6 görünüyor bu neden böyle bilginiz var mı
Doğru demişler cnm, okdr para verme,Kızlar bana çevrem dedi ki puset dediğin şey 5-6 aya kadar kullanılabiliyor o kadar kısa süre için sıfır yeni bir şey alma tanıdıklardan alalım dediler. Doğru mu bu? Bebek arabasına pusetsiz haliyle 6. Aydan sonra koyabiliyorsun zaten dediler
Cnm 19+0 da baş ayak mesafesi 20 cmKızlar 18.haftanızda bebişlerinizin boyu ve kilosu nasıldı
Maşallah kuzumCnm 19+0 da baş ayak mesafesi 20 cm
Gr 275 idi
Kuzum herhangi bir sıkıntı yokmuş doktorum detaylı ultrasonu iki kez yaptığını söyledi 18 de ve 22 de tekrar yapacağız bir problem görürsem perinatolojiye yönlendiririm dedi her yerine baktık şimdilik her şey yolundaCanım nasılsın ne dedi doktor
İnceleyeyim kuzumT tweeetyyy sanırım ben bu bebek arabasından alacağım. Mağazaya gidip yakın da inceleyeceğim.
Joie Tourist Bebek Arabası - ebebek
Joie Tourist Bebek Arabası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Benim küçük oğlum öyleydi, göbüşlü oldu o kadar, bir sıkıntı teşkil etmiyor o 1 hafta önde olmasıUltrasona aldı direk yüzüme bile bakmadan karnımı dürtmeye başladı hocam iyi mi iyi mi dedim yaşıyor dedi sadece bu kadar asla göremedim bile çok canım sıkıldı göbek çevresiyle alakalı birşey de bulamadım açıkçası bu kadar önde olması normal gelmedi bana
Kanuni Avrupa yakasında mı canım,Anadolu yakası daysan Zeynep kamil var, arkadaşım 2 ay oldu doğum yapalı orada bir doktoru çok beğeniyordu hep ona randevu alıyordu, çok memnun kaldı, doktordan doktora da değişiyor, ultrason kağıdı da veriyor hepUltrasonu göremiyorsun bile konumu diğer tarafta eşini koridora bile almıyorlar bırak odayı tansiyon ölçmek için bir saat bekliyorsun ayakta odaya ikişer üçer giriyorsun falan Bahçelievler hiç böyle değildi ultrason fotoğrafını vermiyordu ama en azından görüyordum bebeğimi hiç birşeyde soramadım kapıdaki ayrı azarladı gerçekten çok fena ya
Çok doğru, eğer alabilecek kimsen varsa çevrende daha iyi olur, en fazla 5 6 ay kullanılıyorKızlar bana çevrem dedi ki puset dediğin şey 5-6 aya kadar kullanılabiliyor o kadar kısa süre için sıfır yeni bir şey alma tanıdıklardan alalım dediler. Doğru mu bu? Bebek arabasına pusetsiz haliyle 6. Aydan sonra koyabiliyorsun zaten dediler
Maşallah kuzumKuzum benim dde 18cm 218gram dedi bende bilmediğim için acaba nasıl merak ettimayrıntılı ultrasonuda kendi doktorum yaptı hem bu haftada hem 22 de tekrar yapacağız dedi her şey yoluna görünüyordu
Amin amin inşallahMaşallah kuzum
Sağlıkla büyüsün minnoşlarımız
Merhaba güzel anneler, bende bugün kontrole gittim ama sabahtan beri sol kaşığımda ağrı var normal mı acaba, doktor geçmezse gel dedi. Baktı bir sorun görmedi şuan 20+6 haftalık 407 gram 25 cm dedi herşey güzel dedi. Böyle yani sizde durumlar nasıl
Ama mesela benim burda kimsem yok puseti kimden alıcamkiDoğru demişler cnm, okdr para verme,
Yanlış anlamayın ama hrkesın tercıhı farklı fakat burdaki arkadasların baktıgı beşiktir, pusetir, zıbındır fıyatlar çok uçuk,
Bna smdı bı arkdas puset vercek
6 ay faln kullanılıyor
Araba koltugu alacaksan puset olanlardan değil buyük araç bevek koltugu tavsıye ederım
Bende enfeksiyonla uğraşıyorum bugün tahlil verdim bakalım nasıl sonuçlar, bol suya dikkat etmeliyiz gerçektenKızlar bnım enfeksıyon yukselmıştı hatırlarsanız, lokosit 66 ya çıkmıstı, idrarda kan vardı vs.. Bakteri vardı
Antıbıyotıklı serum, antıbıyotık, fitil derken 1 hafta ilaç kullandım, bugun idrar tahlılı yaptrdım, lokosit düşmüş, bakteri azalmış, çok şukur ama tabii bol su içmesseem yıne nüksedecek belli
Şükür canım maşallahKuzum herhangi bir sıkıntı yokmuş doktorum detaylı ultrasonu iki kez yaptığını söyledi 18 de ve 22 de tekrar yapacağız bir problem görürsem perinatolojiye yönlendiririm dedi her yerine baktık şimdilik her şey yolundasen nasılsın nasıl oldun?
Bende bugün ilk defa gittim seneler önce infertilite bölümüne gitmiştim çok ilgiliydiler ama bu defa çok fenaydı gerçekten bir daha hayatta gitmemCnm kanuni maalesef oyle bı hastane
Oğlumda buyuk hastane dıye ve arastırma hastanesi ne olacakki özele para vermim dıye gittımve arkama bakmadan kaçtım çok detaya grmicem
Ben başka bir doktora attırdım eşime çok şükür normal demiş demekki B Buddy x arkadaşımın dediği gibi azıcık göbekli oğluşumbenimde karın çevresi daha fazla çıkmıştı canım sendeki gibi. sat dan 9 10 gün ileriydi karın çevresi. diğerleri de 5 6 gün ileriydi. doktor sorun görmedi. haftaya detaylı ultrasonum var perinatologa sorucam ben yine de.
Zeynep Kamil bana çok uzak kalıyor malesef ben Avrupa yakasındayım bende memnun kalmıştım o hastanenin onkoloji bölümünde ameliyat olmuştum çok iyiydi ama gebelik takibi için uzak baya malesefBenim küçük oğlum öyleydi, göbüşlü oldu o kadar, bir sıkıntı teşkil etmiyor o 1 hafta önde olmasıbebekken gönüşlüydü şimdi büyüdü gövdesi uzun
Kanuni Avrupa yakasında mı canım,Anadolu yakası daysan Zeynep kamil var, arkadaşım 2 ay oldu doğum yapalı orada bir doktoru çok beğeniyordu hep ona randevu alıyordu, çok memnun kaldı, doktordan doktora da değişiyor, ultrason kağıdı da veriyor hep
Çok doğru, eğer alabilecek kimsen varsa çevrende daha iyi olur, en fazla 5 6 ay kullanılıyor
Kafam çok bulandı. Eğer mağazada denediğimde içme sinerse alıcam. Fiyat olarak uygun, puset takma özellği var. Doğduğu andan itibaren kullanabiliyorsun. Ben mutlaka çıkartırım çocuğu her gün hava alsın diye. Her seferinde kucğaımda taşıyamam. Bakalım, daha hala kesin değil ama şimdilik buna sıcak bakıyorum.İnceleyeyim kuzumneden buna karar verdin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?