2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
benimde karın çevresi daha fazla çıkmıştı canım sendeki gibi. sat dan 9 10 gün ileriydi karın çevresi. diğerleri de 5 6 gün ileriydi. doktor sorun görmedi. haftaya detaylı ultrasonum var perinatologa sorucam ben yine de.

Doğru demişler cnm, okdr para verme,
Yanlış anlamayın ama hrkesın tercıhı farklı fakat burdaki arkadasların baktıgı beşiktir, pusetir, zıbındır fıyatlar çok uçuk,

Bna smdı bı arkdas puset vercek
6 ay faln kullanılıyor
Araba koltugu alacaksan puset olanlardan değil buyük araç bevek koltugu tavsıye ederım

Canım nasılsın ne dedi doktor
Kuzum herhangi bir sıkıntı yokmuş doktorum detaylı ultrasonu iki kez yaptığını söyledi 18 de ve 22 de tekrar yapacağız bir problem görürsem perinatolojiye yönlendiririm dedi her yerine baktık şimdilik her şey yolunda sen nasılsın nasıl oldun?

Benim küçük oğlum öyleydi, göbüşlü oldu o kadar, bir sıkıntı teşkil etmiyor o 1 hafta önde olması bebekken gönüşlüydü şimdi büyüdü gövdesi uzun
Kanuni Avrupa yakasında mı canım,Anadolu yakası daysan Zeynep kamil var, arkadaşım 2 ay oldu doğum yapalı orada bir doktoru çok beğeniyordu hep ona randevu alıyordu, çok memnun kaldı, doktordan doktora da değişiyor, ultrason kağıdı da veriyor hep
Çok doğru, eğer alabilecek kimsen varsa çevrende daha iyi olur, en fazla 5 6 ay kullanılıyor

Kuzum benim dde 18cm 218gram dedi bende bilmediğim için acaba nasıl merak ettim ayrıntılı ultrasonuda kendi doktorum yaptı hem bu haftada hem 22 de tekrar yapacağız dedi her şey yoluna görünüyordu
Maşallah kuzum
Sağlıkla büyüsün minnoşlarımız

Kızlar bnım enfeksıyon yukselmıştı hatırlarsanız, lokosit 66 ya çıkmıstı, idrarda kan vardı vs.. Bakteri vardı

Antıbıyotıklı serum, antıbıyotık, fitil derken 1 hafta ilaç kullandım, bugun idrar tahlılı yaptrdım, lokosit düşmüş, bakteri azalmış, çok şukur ama tabii bol su içmesseem yıne nüksedecek belli

Bu da utangaç kuzumun hali

Ama mesela benim burda kimsem yok puseti kimden alıcamkiondan mecburum yoksa ona verilecek paraya başka bir şey alırım.Ama zıbın giyim konusunda haklısın çok uçuk fiyatlar asla ben vermem marka benim için hiç önemli diğil kakasını çişini yapıcak sonuçtapamuk olsun yeter benim için..Sadece özel günler için giyimine çok dikkat ederim..dışarıya olan giyimlerini güzel alırım

Bende enfeksiyonla uğraşıyorum bugün tahlil verdim bakalım nasıl sonuçlar, bol suya dikkat etmeliyiz gerçekten

Şükür canım maşallah mide bulantıların geçti mi? Kaç haftalık oldunuz. Bende bir iyi bir kötü devam ediyorum resmen canım

Cnm kanuni maalesef oyle bı hastane
Oğlumda buyuk hastane dıye ve arastırma hastanesi ne olacakki özele para vermim dıye gittım ve arkama bakmadan kaçtım çok detaya grmicem
Bende bugün ilk defa gittim seneler önce infertilite bölümüne gitmiştim çok ilgiliydiler ama bu defa çok fenaydı gerçekten bir daha hayatta gitmem

Mide bulantılarım geçmedi maalesef tam olarak ama eskiye göre hayatıma döndüm tamamen ne zaman geçer artık hiç bilmiyorum. Sende iyi ol kuzum bulantın oluyor mu seninde hala

Ben başka bir doktora attırdım eşime çok şükür normal demiş demekki B Buddy x arkadaşımın dediği gibi azıcık göbekli oğluşum

Zeynep Kamil bana çok uzak kalıyor malesef ben Avrupa yakasındayım bende memnun kalmıştım o hastanenin onkoloji bölümünde ameliyat olmuştum çok iyiydi ama gebelik takibi için uzak baya malesef eşim arkadaşının bir doktoruna attu sonucu şimdi çok şükür normal demiş göbüşlü olacak demekki inşallah

İnceleyeyim kuzum neden buna karar verdin peki
Kafam çok bulandı. Eğer mağazada denediğimde içme sinerse alıcam. Fiyat olarak uygun, puset takma özellği var. Doğduğu andan itibaren kullanabiliyorsun. Ben mutlaka çıkartırım çocuğu her gün hava alsın diye. Her seferinde kucğaımda taşıyamam. Bakalım, daha hala kesin değil ama şimdilik buna sıcak bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…