2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
18+4 ten ben dün gece miniğimi hissettim 1 haftadır karnımda bir kıpırtı vardı zaten ama emin olamıyordum. Dün akşam baya baya kendini belli etti çok duyguluyum
Yaaa ben de sanki kıpırtılar hissediyorum 2 gündür ama emin de değilim. Bir de gerçekten 2 gündür kötüyüm oraya odaklanamıyorum. Bel ağrısından bulantıdan

Kızlar bende detaylı ultrason yaptırdım bir sürü anlamadığım ölçümler yaptı cinsiyet kesin erkek dedi kız istiyordum hep saklıyordu kısmet artık hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah herşeyine baktı organlar filan çok şükür herşeyi yolunda .. şimdilik böyle hanımlar zaten bir oglum var basıma neler geleceğini biliyorum artık doğsun istemeye başladım

Çok güzel canım instada asiyegökhangüler hesabında paylaşmış onlarda bundan kullanıyor çok memnunlar
Aaa bi bakayım hafifliği özellikle çok cezbetti

Ayyy çok güzel kuzum güle güle kullansın peki buna puset mi alacaksın?
Kuzum görümcemde zaten maxi cosi pusetvardı. Adaptörünü alıcam sadece

18+4 ten ben dün gece miniğimi hissettim 1 haftadır karnımda bir kıpırtı vardı zaten ama emin olamıyordum. Dün akşam baya baya kendini belli etti çok duyguluyum
Maşallah canım
Detaylı için ne zaman gideceksin
Ben 24 kasıma aldım randevuyu 21+5 oluyor inşallah
Galiba en son beni detaylıya uğurlayacaksınız

Ben ikili test yaptırmamıştım ama kendi ölçüp iyi olduğunu söylemişti, kaç çıkmıştı hatırlamıyorum

Canim ben 13+1 de detayli oldum 2.2 çıktı 14+5te 1.2 ye düştü en son 17+5 te gittim kalinlik gözükmüyordu ölçüm yapmadı o yüzden detaylim yarın ölçüm yaparsa söylerim

Kızlar ben dayanamadım e bebek ve lcwdan alışveriş yaptım agsgah bulamadigim kalanida trendyoldan alicam
Kız neler aldınnnn
Canım benim 13. Haftada ense kalınlığı 1.8 mm çıkmıştı 18+2 detaylı ultrasonda 4 mm küsür çıktı doktorum gayet normal iyi dedi haftadan haftaya değişiyor sanırım bu durum ama doktor iyi dediyse endişe edilecek bir durum yoktur diye düşünüyorum olası bir durum olsa söylerler çünkü detaylı ultrasonla ilgili gözlemlenenler rapor olarak yazıyorlar sisteme aksi bir durumu yazamazlar yani merak etme
Ayy bebe link yzan hikayelerine falan da baktım ama bulamadım
Login • Instagram
Hikayesinde paylaşmış canım onunla karıştırdım sanırım ya şimdi yine baktım da

Eve varayım cekicem resimlerini kuzummm

Kızlar hareketleri hissetmeye başladınız mı? Bugün detaylısı olan arkadaşlar vardı nasıl geçti acaba.

Son adete göre 21+3ken ultrasona göre de 23+3'tü ve ense kalınlığı 3.6 mm çıkmıştı, normal dedi doktorum. Ama ben hep sınırda çıkanların bir sorunla doğduğunu hiç duymadım canım. Genetikte enseleriniz nasıl o da önemli faktör bence

Üfff ya midem de çok yanıyor. Orası da ayrı muz yedim iyi gelmedi napsam acaba
Canım rennie içebiliyoruz. Doktorum sınısız tüketebilirsin dedi o derece. Bir sürü hamile başlığında neredeyse her hamilenin ya rennie ya da gaviscon kullandığını da gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…