Merhaba yarından sonra bilgi vermek için yazar mısınızDetaylı için bende randevu aldım kizlar 3 Kasım cuma günü inşallah Fehmi Yazıcıoğlu
Evde de değilim kuzum nöbetçiyimSüt iyi geliyor diyorlar mide yanmasına canım bi denesen mi acaba
Yaaa ben de sanki kıpırtılar hissediyorum 2 gündür ama emin de değilim. Bir de gerçekten 2 gündür kötüyüm oraya odaklanamıyorum. Bel ağrısından bulantıdan18+4 ten ben dün gece miniğimi hissettim1 haftadır karnımda bir kıpırtı vardı zaten ama emin olamıyordum. Dün akşam baya baya kendini belli etti çok duyguluyum
Tabi yazarımMerhaba yarından sonra bilgi vermek için yazar mısınız
Aaa bi bakayımÇok güzel canım instada asiyegökhangüler hesabında paylaşmış onlarda bundan kullanıyor çok memnunlar
Kuzum görümcemde zaten maxi cosi pusetvardı. Adaptörünü alıcam sadeceAyyy çok güzel kuzum güle güle kullansınpeki buna puset mi alacaksın?
Allah'ım güzellikle sağlıkla görelim o günleri inşallah hep beraberBen de bayılıyorum takım olunmasınaben şimdi anne kız kombineleri yapacağım
Maşallah canım18+4 ten ben dün gece miniğimi hissettim1 haftadır karnımda bir kıpırtı vardı zaten ama emin olamıyordum. Dün akşam baya baya kendini belli etti çok duyguluyum
Ben ikili test yaptırmamıştım ama kendi ölçüp iyi olduğunu söylemişti, kaç çıkmıştı hatırlamıyorumKızlar detaylı ultrasondan çıktım her şey normal ama ense kalınlığı sınırda dedi doktor 5.90 falan çıkıyor. Burun kemiği güzel dedi ama 13. Haftada ense kalınlığına da iyi demişti. Sizin kaç çıktı acaba
Ayy bebe link yzan hikayelerine falan da baktım ama bulamadımÇok güzel canım instada asiyegökhangüler hesabında paylaşmış onlarda bundan kullanıyor çok memnunlar
Ohhhh şanslısın kuzum yaAaa bi bakayımhafifliği özellikle çok cezbetti
Kuzum görümcemde zaten maxi cosi pusetvardı. Adaptörünü alıcam sadece
Amin kuzum inşallah hep birlikte sağlıkla kucağımıza alalım şu tırtıllarıAllah'ım güzellikle sağlıkla görelim o günleri inşallah hep beraber
Canim ben 13+1 de detayli oldum 2.2 çıktı 14+5te 1.2 ye düştü en son 17+5 te gittim kalinlik gözükmüyordu ölçüm yapmadı o yüzden detaylim yarın ölçüm yaparsa söylerimKızlar detaylı ultrasondan çıktım her şey normal ama ense kalınlığı sınırda dedi doktor 5.90 falan çıkıyor. Burun kemiği güzel dedi ama 13. Haftada ense kalınlığına da iyi demişti. Sizin kaç çıktı acaba
Kız neler aldınnnnKızlar ben dayanamadım e bebek ve lcwdan alışveriş yaptım agsgahbulamadigim kalanida trendyoldan alicam
Canım benim 13. Haftada ense kalınlığı 1.8 mm çıkmıştı 18+2 detaylı ultrasonda 4 mm küsür çıktı doktorum gayet normal iyi dedi haftadan haftaya değişiyor sanırım bu durum ama doktor iyi dediyse endişe edilecek bir durum yoktur diye düşünüyorum olası bir durum olsa söylerler çünkü detaylı ultrasonla ilgili gözlemlenenler rapor olarak yazıyorlar sisteme aksi bir durumu yazamazlar yani merak etmeKızlar detaylı ultrasondan çıktım her şey normal ama ense kalınlığı sınırda dedi doktor 5.90 falan çıkıyor. Burun kemiği güzel dedi ama 13. Haftada ense kalınlığına da iyi demişti. Sizin kaç çıktı acaba
Login • InstagramAyy bebe link yzan hikayelerine falan da baktım ama bulamadım
Eve varayım cekicem resimlerini kuzummmKız neler aldınnnn
Canım benim 13. Haftada ense kalınlığı 1.8 mm çıkmıştı 18+2 detaylı ultrasonda 4 mm küsür çıktı doktorum gayet normal iyi dedi haftadan haftaya değişiyor sanırım bu durum ama doktor iyi dediyse endişe edilecek bir durum yoktur diye düşünüyorum olası bir durum olsa söylerler çünkü detaylı ultrasonla ilgili gözlemlenenler rapor olarak yazıyorlar sisteme aksi bir durumu yazamazlar yani merak etme
Login • Instagram
Hikayesinde paylaşmış canım onunla karıştırdım sanırım ya şimdi yine baktım da
Son adete göre 21+3ken ultrasona göre de 23+3'tü ve ense kalınlığı 3.6 mm çıkmıştı, normal dedi doktorum. Ama ben hep sınırda çıkanların bir sorunla doğduğunu hiç duymadım canım. Genetikte enseleriniz nasıl o da önemli faktör benceKızlar detaylı ultrasondan çıktım her şey normal ama ense kalınlığı sınırda dedi doktor 5.90 falan çıkıyor. Burun kemiği güzel dedi ama 13. Haftada ense kalınlığına da iyi demişti. Sizin kaç çıktı acaba
Canım rennie içebiliyoruz. Doktorum sınısız tüketebilirsin dedi o derece. Bir sürü hamile başlığında neredeyse her hamilenin ya rennie ya da gaviscon kullandığını da gördüm.Üfff yamidem de çok yanıyor. Orası da ayrı muz yedim iyi gelmedi napsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?