2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Seninki iyi çıkmış, benim biraz sınırda işte doktor yine de riskli diyemem dedi ama inşallah iyi olur

Ya ben hiçbirsey almış değilim herkes biseyker almış bir tek battaniye korkularim önüne geçiyor sanırım
Benim 3.oğlum Allah nasip ederse, kıyafetlerin hepsini verdim, lpenye battaniyeler, kalın battaniye, küvet ve beşik var, bende sonlara doğru düşünüyorum bakalım

Kızlar probiyotik kullanan var mı? Hangisini kullanıyorsun dr hangisini önerdi acaba kullananlara

Ben de almadım canım zaten eşim de hiç alalım falan demiyor
Alırız yeter ki sağlık olsun benim eşim de demiyor eşlere bakmayalim hiç bu konuda en azından ben eşim ne alınır ne alınmaz bilmiyor zaten hadi dicem gelecek benimle

İnşallah rabbim sağlıkla kucağımıza versin hepimizin bide şu plasenta normalde dönmüştür inşallah ta şu fitilden kurtulurum
Amin canım amin
Plesanta için fitil mi verdi, ben enson salı günü gitmiştim, azıcık çıkmış yukarı dedi, yukarı çıkacak gibi duruyor dedi, inşallah güzel sonuçlar alalım

Benim 3.oğlum Allah nasip ederse, kıyafetlerin hepsini verdim, lpenye battaniyeler, kalın battaniye, küvet ve beşik var, bende sonlara doğru düşünüyorum bakalım
3 oğlan maşallah alırız inşallah herşeye zam geliyor bir yandan ya ben ondan erken almak istiyorum biraz

Kızlar probiyotik kullanan var mı? Hangisini kullanıyorsun dr hangisini önerdi acaba kullananlara
Ben duobalance bv kızılcıklı probiyotikli ve Vinelac multivitamin probiyotikli kullanıyorum canım. Ama doktorum aynı zaman da sade 1 bardak kefir her gün içersem ekstra iyi olacağını söyledi kefire de 10 gündür her gün başladım

Maşallah canım su da bazı dönemler biraz azalıyor galiba çok kişi yazdı burda sonra hepsi düzeldi. Çok ciddi bi boyutu olsa doktor belirtirdi

Kızlar kıyafetleri dolaba nasıl diziceksiniz bana bir fikir verin takımlari bir katladim ayrı aldığım altlari, çıtçıtlı zibinlari ve tulumları ayrı katladim büyük olanlari da üst katında katladim ama çok hoşuma gitmedi dolapta duruşu acaba organizer mi alsam ya çok dağınık geliyor gözüme baya kıyafet oldu artık düzgün gözüksün istiyorum

2 gündür tekrar başladı kuzum. İnşallah yine gider.
İnşallah benimki de bebiştir ya odaklanıp bi bakamadım ki kötü olmaktan yarın boş günüm tamamen minnoşuma odaklanacağım inşallah

Canım rennie duo nun tabletini de kullanabiliyoruz. Ben bi kutu da tabletinden aldım. Çantamda ondan taşıyorum iyi oluyor. Tavsiye ederim.
Ayyy çok mantıklı kuzum alayım ben de. Okulda çünkü kötü oluyorum yemekten sonra. Yemesem acıkıyorum evden getirsem hergün ne getireceksin derdi

3 oğlan maşallah alırız inşallah herşeye zam geliyor bir yandan ya ben ondan erken almak istiyorum biraz
İlk bebek mi sizin tabii insan almak istiyor, benim 2 de kaybım var detaylıyı da atlatalım da hayırlısıyla ufak ufak başlarım belki, istiyorsan alsana bir kaç parça hep daha iyii hissedersin
Bende ara ara içiyordum, Bayadır içmiyorum kefirii bugün aldım, doktor en fazla kalsiyum kefir de var demişti,şifa olsun

Amin canım amin
Plesanta için fitil mi verdi, ben enson salı günü gitmiştim, azıcık çıkmış yukarı dedi, yukarı çıkacak gibi duruyor dedi, inşallah güzel sonuçlar alalım
Ah inşallah canım evet bana Progestan fitil verdi vajinal yoldan bidaha zaten 20 sinde gözükecem kendi doktoruma. Herhangi bi kanama olursa onu engellesin diye veriyorum korkma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…