2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayrıntılı ultrason randevumdan çıktım kızlar. Çok şükür herşey yolunda ogluşumda bi sıkıntı yok. Plasenta ön duvardaymış o yüzden hareketlerini az hissediyormuşum. Güçlü vurduğu zamanlarda hissedersin onun dışında ki hafif hareketleri dönmelerini hissedemezsin plasenta arada duvar görevi görüyor dedi. Bi tek amniyon suyunda hafif bi azalma var şuanlık ciddi bi durum yok ama takip edilmesinde fayda var dedi. Çoğaltmak için ne yapmak lazım peki dedim. O senin elinde olan bişey değil sen azaltıp çoğaltamazsın dedi.

Bundan yada benzeri bişey alıcam bende kızlar dışarı çıkarken giydirmek için. Malum doğumdan sonra kontrole falan gidip gelinecek aşılara gidilecek. Sıcak tutar üşümez bebiş

Eklentiler

• Screenshot_20231102_180839_LC Waikiki.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 62
Oyy çok şükür canım, darısı bize olsun en son ben gireceğim galiba

Bundan yada benzeri bişey alıcam bende kızlar dışarı çıkarken giydirmek için. Malum doğumdan sonra kontrole falan gidip gelinecek aşılara gidilecek. Sıcak tutar üşümez bebiş
Çok tatlış bunlar, yumuş yumuş

İyiyim çok şükür canım sürekli yattığım için olsa gerek sancım olmadı daha inşallah bu şekilde devam eder çok teşekkür ederim sorduğun için
Çok sevindim canım. Haftalarımız aynı diye sormak istedim aynı ağrılar bende de başladı dün neredeyse tüm gün. Gerçi bugün yok ama sanırım yatmadan dinlenmeden geçmeyecek. tam ayaklandım diyorum psikolojim alt üst oldu yine

Canım rennie içebiliyoruz. Doktorum sınısız tüketebilirsin dedi o derece. Bir sürü hamile başlığında neredeyse her hamilenin ya rennie ya da gaviscon kullandığını da gördüm.
Ay evet rennie çiğneme tablet 6. Haftadan beri kullanıyorum doktorum sınırsız çiğneyebilirsin dedi

Yaaa ben de sanki kıpırtılar hissediyorum 2 gündür ama emin de değilim. Bir de gerçekten 2 gündür kötüyüm oraya odaklanamıyorum. Bel ağrısından bulantıdan
Çok değişikti bi haftadır vardı zaten ama dün ciddi hissettim tamam dedim bu benim bıdık bugün de oldu hatta kendini hatırlatıyor sıpa bulantıların hiç geçmedi mi canım yoksa yeniden mi başladı ya bu 2. Trimester zorlamıyor diyorlardı ama

canım aslında aile bir kız bir erkek istiyor ama nadir güçlü ilişki kuruyor kardesler ( aynı cinsiyettr daha kuvvetli ilişkileri oluyor birlikte çalışıyorlar maddi manevi Allah bağışlasın bu arada erkek bekleyenlerin başına neler gelecek

Korkmayın erkek bebişten, benim 3.erkek geliyor büyük oğlum ve küçüğüm gayet iyiler 4 yaş var aralarında,bu minnoşla da iyi olurlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…