2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlaaar, detaylı ultrasondan çıktım, çok şükür her şey güzel ve normal. 450 gram olmuşuz ve 25 cm, 21+6. Yüzünü göstermek istemedi, çikolata yedim, yürüdüm bayağı uğraştı doktor öksürttü falan sonra elini yüzüne koydu derken biraz yakalamış olduk. Ama bana benziyor bence Bakması bir saat sürdü.. Oh çok şükür rahatladım valla. Ne zamandır canım hamburger istiyordu sordum hatta iyi pişse yiyebilirsin dedi, ve ben gebe kaldığımdan beri ilk kez yicem Darısı sizin başınıza, sizde güzel haberlerle gelin inşAllah kızlar

Maşallah canım çok sevindim darısı bizlere inşallah

Gözün aydın canımDarısı bizlere olsun

Aa çok iyi güzel günlerde kullanın canım hangi modeli o

Hangisi kuzum mm m

hangisini aldın canımmmm :))

Bu kızlar Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black

Maşallah kuzum darısı başımıza inşallah

Gözün aydın canım :) haftaya cumartesi de ben gideceğim Aytül hocaya. Biz de güzel haberler alırız inşallah

Anladıım hakkimızda hayırlısı olsun inşallah

Bende saha hiçbir şey almadım sanırım bu indirimden de almayacağım korkularımı hala yenemedim zamanında elbet Allah nasip ederse alırız diye düşündüm
Bende kıyafet işini sona bırakmak istedim korkularımdan sebep ama malum zamlar yüzünden bebek arabası beşik gibi şeyleri sene sonu alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…