2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ay yok benim bu ara hormonlar halay çekiyor ya
Ya ben nasıl kızayım ki ona ama her gün işten yorgun gelip yemeğimi yapıyor, akşam meyvemi doğruyor, her gün sürahimdeki suyu ben bitirdikçe o dolduruyor, ilaçlarımı hatırlatıyor. Bugün akşam yemeğinde tavuk sote, pilav, patates kızartması ve salata yapmış. Mumları yakmış düğün şarkımızı açmış ilk tanıştığımız günden bahsetti. Her gün olmasa da her hafta baş ucuma güzel notlar bırakıyor ne bileyim hep ilgiliydi ama bu süreçte daha da destek oldu. Bebeğimiz için kitaplar almış iyi baba nasıl olurum diye çabalıyor. Hakkını ödeyemem

Anladım canım inşallah iyi dönüşler yapar iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Biraz mide bulantısı yapıyormuş sanırım o verdikleri sıvı inşallah testi tamamlayabilir
Mide bulantısını o kadarda diğilde ben yazda bile soğuk su içmiyorum boğazım çok hassas..mesela dışarda ayran meyve suyu içsem onu benim için ısıtıyorlar bunu nasıl içicem

Biraz mide bulantısı yapıyormuş sanırım o verdikleri sıvı inşallah testi tamamlayabilir
Mide bulantısını o kadarda diğilde ben yazda bile soğuk su içmiyorum boğazım çok hassas..mesela dışarda ayran meyve suyu içsem onu benim için ısıtıyorlar bunu nasıl

Mide bulantısını o kadarda diğilde ben yazda bile soğuk su içmiyorum boğazım çok hassas..mesela dışarda ayran meyve suyu içsem onu benim için ısıtıyorlar bunu nasıl içicem
Hadi ya ben de tam tersi buz gibi içmeyi severim annem bademciğimiz şiştiğinde hep dondurma yedirirdi, küçüklükten idmanlıyız

Canım böbreğine neden baktılar, benim hiç bakmadılar. Şikayetin mi vardı yoksa herkese yapılan bir muayene mi? Bu arada benim bu konuda hiçbir bilgim yok maalesef ve bana bakılmadı. Baktırmak mı lazım

Hadi ya ben de tam tersi buz gibi içmeyi severim annem bademciğimiz şiştiğinde hep dondurma yedirirdi, küçüklükten idmanlıyız
Sevmeyi bende severimama hemen en azı 3 hafta yatıyorum çok kötü hasta oluyorum ondan evde dışardakı suya bile sıcak su katıyorum buz dolabta ne varsa önceden çıkartıyorumşeker yüklemesinde nasıl olucak bilmiyorum aklım almıyor

Canım detaylı ultrasonda benimde bakıldı sağ böbrekte büyüme var yağ tuz kes dediler ilerlemesin diye bir de ağrı yapmaması için sola yat dediler bol su iç dediler genel de küçülüyormuş inşallah ikimİzinde geçer

Tamm cnm çok saol dikkat edeyim bende su bol içmeye çalışıyorum ama yağı tuzu da dikkat edeyim inşallah geçer

Anladım canım belki ılık veriyorlardır nasıl bir şey ki acaba o içecek bir de alışkın değilsin demek ki benim eşim de öyle hep ılık tüketiyor çocukluktan gelen bir şey bence bağışıklık gerekiyor soğuk içeceklere karşı. Bizim ailede kimse soğuk tüketti diye hasta olmaz misal ama eşimin ailesi öyle değil en ufak soğuklukta boğazlar gidiyor

Senin kac mm cnm söylediler mi
Yok canım bana ne kadar büyüdüğünü söylemedi sadece sözlü olarak söyledi dikkat et daha da büyümesin ilerlemesin dedi düz veya üstüne sağ tarafa yatarsan ağrır büyüme devam eder sola yat dedi o kadar

Ayrıntılı ultrasonda baktydi doktor bi şikayetim yoktu bakiliyormus ama
Anladım canım bana bakmadı o halde doktorum, 40 dk bebişi inceledi bana sıra gelmedi demek ki bir sonraki kontrolümde sorayım ben de bari ama sen endişelenme bence hamilelikten dolayı vücudumuzda pek çok şey değişiyor. Rahatsız eden bir şey olsaydı mutlaka hissederdin ağrı sızı vs olurdu

Yok ya onlar ılık vermezler onların ılık dediği beni mahv eder..ben sanırım sıcak su bulmalıyımevet o çocukluktan gelen bir şey çünkü benim eşim ve ailesi buz gibi su içiyorlar kışta bile hastada olmuyorlar ben soğuk içmesem bile hasta oluyorum

Kızlar isim değiştim ben Canbebek :) 20 hafta olduk neredeyse madem kız isim değişeyim dedim, kız ismi henüz karar veremedik gerçi :)) Sude defne ela elisa arasındayım. Sude annemin adı, bebeğin ilk ismi Sude diğerlerinden biri de ikinci olacak sanırım. Kasım indirimlerinden birşey alıyor musunuz?

Merhabalar hanımlar bende mart annesi olacağım inşallah. Sizinle paylaşmak istediğim bir durum var. 12 haftalıkken cinsiyet kıza benziyor dedi doktorum. 13 haftada büyük ihtimalle kız dedi. 15 haftada erkek dedi 17+3 de 3 doktor baktı, 2 doktor erkek dedi.Sonra başka hastanede farklı bir doktor 10 dk ultrason çekiminde önce kız sonra erkek bir daha kız en son büyük ihtimalle erkek dedi. Kafam çok karışık. Elimde pipinin net olduğu ultrason görüntüsü de var, kız genital resmi olan görüntü de var.

İnşallah cnm takip edeyim bakayim

Almak isteyip karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…