Ya ben nasıl kızayım ki ona amaAy yok benim bu ara hormonlar halay çekiyor ya
Anladım canım inşallah iyi dönüşler yapar iyi haberlerini bekliyoruz inşallah30 larda çıkıyor canım biraz tedirgin oldum açıkçası normalde benim 5-7 arası çıkıyordu sancım yokken şimdi 30 lara kadar geldi doktora atacaklar nst raporunu bakalım ne diyecek doktor panik yapmamaya çalışıyorum
Biraz mide bulantısı yapıyormuş sanırım o verdikleri sıvı inşallah testi tamamlayabilirBence önceden aç karnına kan veriyorsun sonra yükleme yapılıyor ve yeniden kan veriyorsun
Mide bulantısını o kadarda diğilde ben yazda bile soğuk su içmiyorum boğazım çok hassas..mesela dışarda ayran meyve suyu içsem onu benim için ısıtıyorlar bunu nasıl içicemBiraz mide bulantısı yapıyormuş sanırım o verdikleri sıvı inşallah testi tamamlayabilir
Mide bulantısını o kadarda diğilde ben yazda bile soğuk su içmiyorum boğazım çok hassas..mesela dışarda ayran meyve suyu içsem onu benim için ısıtıyorlar bunu nasılBiraz mide bulantısı yapıyormuş sanırım o verdikleri sıvı inşallah testi tamamlayabilir
Hadi ya ben de tam tersi buz gibi içmeyi severimMide bulantısını o kadarda diğilde ben yazda bile soğuk su içmiyorum boğazım çok hassas..mesela dışarda ayran meyve suyu içsem onu benim için ısıtıyorlar bunu nasıl içicem
Canım böbreğine neden baktılar, benim hiç bakmadılar. Şikayetin mi vardı yoksa herkese yapılan bir muayene mi? Bu arada benim bu konuda hiçbir bilgim yok maalesef ve bana bakılmadı. Baktırmak mı lazımKızlar sağ böbreğimde genişleme varmış 18 mm ayrıntılı ultrasondada demişti doktor bugünde kendi doktorum dedi bugün suanda skntilj bir durum yok dedi takip edeceğiz dedi ama sanki şimdi ağrım siizm var hafif ilerlerse stent takılması filn gerekiyor dedi inslalah ilerlemez ama merak ettiğim kaç mm olursa tehlikeli oluyor acaba sanki bi arkadaş bu yüzden hastanede mi yatıyordu
Sevmeyi bende severimHadi ya ben de tam tersi buz gibi içmeyi severimannem bademciğimiz şiştiğinde hep dondurma yedirirdi, küçüklükten idmanlıyız
Canım detaylı ultrasonda benimde bakıldı sağ böbrekte büyüme var yağ tuz kes dediler ilerlemesin diye bir de ağrı yapmaması için sola yat dediler bol su iç dediler genel de küçülüyormuş inşallah ikimİzinde geçerKızlar sağ böbreğimde genişleme varmış 18 mm ayrıntılı ultrasondada demişti doktor bugünde kendi doktorum dedi bugün suanda skntilj bir durum yok dedi takip edeceğiz dedi ama sanki şimdi ağrım siizm var hafif ilerlerse stent takılması filn gerekiyor dedi inslalah ilerlemez ama merak ettiğim kaç mm olursa tehlikeli oluyor acaba sanki bi arkadaş bu yüzden hastanede mi yatıyordu
Ayrıntılı ultrasonda baktydi doktor bi şikayetim yoktu bakiliyormus amaCanım böbreğine neden baktılar, benim hiç bakmadılar. Şikayetin mi vardı yoksa herkese yapılan bir muayene mi? Bu arada benim bu konuda hiçbir bilgim yok maalesef ve bana bakılmadı. Baktırmak mı lazım
Tamm cnm çok saol dikkat edeyim bende su bol içmeye çalışıyorum ama yağı tuzu da dikkat edeyim inşallah geçerCanım detaylı ultrasonda benimde bakıldı sağ böbrekte büyüme var yağ tuz kes dediler ilerlemesin diye bir de ağrı yapmaması için sola yat dediler bol su iç dediler genel de küçülüyormuş inşallah ikimİzinde geçer
Senin kac mm cnm söylediler miCanım detaylı ultrasonda benimde bakıldı sağ böbrekte büyüme var yağ tuz kes dediler ilerlemesin diye bir de ağrı yapmaması için sola yat dediler bol su iç dediler genel de küçülüyormuş inşallah ikimİzinde geçer
Anladım canım belki ılık veriyorlardır nasıl bir şey ki acaba o içecek bir de alışkın değilsin demek ki benim eşim de öyle hep ılık tüketiyor çocukluktan gelen bir şey bence bağışıklık gerekiyor soğuk içeceklere karşı. Bizim ailede kimse soğuk tüketti diye hasta olmaz misal ama eşimin ailesi öyle değil en ufak soğuklukta boğazlar gidiyorSevmeyi bende severimama hemen en azı 3 hafta yatıyorum çok kötü hasta oluyorum ondan evde dışardakı suya bile sıcak su katıyorum buz dolabta ne varsa önceden çıkartıyorum şeker yüklemesinde nasıl olucak bilmiyorum aklım almıyor
Yok canım bana ne kadar büyüdüğünü söylemedi sadece sözlü olarak söyledi dikkat et daha da büyümesin ilerlemesin dedi düz veya üstüne sağ tarafa yatarsan ağrır büyüme devam eder sola yat dedi o kadarSenin kac mm cnm söylediler mi
Anladım canım bana bakmadı o halde doktorum, 40 dk bebişi inceledi bana sıra gelmedi demek kiAyrıntılı ultrasonda baktydi doktor bi şikayetim yoktu bakiliyormus ama
Yok ya onlar ılık vermezler onların ılık dediği beni mahv eder..ben sanırım sıcak su bulmalıyımAnladım canım belki ılık veriyorlardır nasıl bir şey ki acaba o içecek bir de alışkın değilsin demek ki benim eşim de öyle hep ılık tüketiyor çocukluktan gelen bir şey bence bağışıklık gerekiyor soğuk içeceklere karşı. Bizim ailede kimse soğuk tüketti diye hasta olmaz misal ama eşimin ailesi öyle değil en ufak soğuklukta boğazlar gidiyor
İnşallah cnm takip edeyim bakayimAnladım canım bana bakmadı o halde doktorum, 40 dk bebişi inceledi bana sıra gelmedi demek kibir sonraki kontrolümde sorayım ben de bari ama sen endişelenme bence hamilelikten dolayı vücudumuzda pek çok şey değişiyor. Rahatsız eden bir şey olsaydı mutlaka hissederdin ağrı sızı vs olurdu
Almak isteyip karar veremiyorumKızlar isim değiştim ben Canbebek :) 20 hafta olduk neredeysemadem kız isim değişeyim dedim, kız ismi henüz karar veremedik gerçi :)) Sude defne ela elisa arasındayım. Sude annemin adı, bebeğin ilk ismi Sude diğerlerinden biri de ikinci olacak sanırım. Kasım indirimlerinden birşey alıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?