2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bende buna da baktım kararsız kalmıştım prego aldım onun dönencesi müzikli , ışığı falan da var beyaz sese karşı 8 tane müzik sesi var o özelliği falan hoşuma gitti
Canım instaqramda gördüm bir anne paylaşmış çok övdü çok rahat diyor tam anne yanı hem ben bir tek gece yanımda uyusun diye aldım.

Kızlar 3 saattir geçmeyen bir rahim kasık sızlamam iğne batması gibi ağrılarım vardı sırtımdan kasıklarıma yayılan doktoruma haber verdim nst çektirmeye git dedi şimdi nst çekilmeye geldim meğer o sızlama diye tabir ettiğim şey kasılmaymış iyi ki geldim içim rahat etmiş oldu şimdi doktora nst raporu atacaklar bakalım ne verecekler bilmiyorum iyiyiz çok şükür ama daha da ağrılar çoğalmadan iyi ki geldik

İyiki gitmişsin canım o zaman..doktorun şimdi gerekeni yapıcak

Ayyy kızlar iki gündür gezmekten yazamıyorum giremedim buraya belki de bugün 2-3 saat yürümüşüzdür, artık eve dönüp dinlenmem lazım diye düşünüyorum Umarım bebeğim de yorulmamıştır

Çok geçmiş olsun canım, kaç çıktı sancın? İnşallah önemli bir şey değildir haberdar et bizi

Çok geçmiş olsun canım, kaç çıktı sancın? İnşallah önemli bir şey değildir haberdar et bizi
30 larda çıkıyor canım biraz tedirgin oldum açıkçası normalde benim 5-7 arası çıkıyordu sancım yokken şimdi 30 lara kadar geldi doktora atacaklar nst raporunu bakalım ne diyecek doktor panik yapmamaya çalışıyorum

Rica ederim kuzum ne demek bakmıştım görünce yazdım ben de yoyko, Kraft, bunun arasındayım. Nasıl karar verebilirim bilmiyorum

Aaaa iyi ki gitmişsin kuzum. İçin rahat etti hem böyle hem de biliyor oldun o durumu. Bize de haber ver kuzum

Rica ederim kuzum ne demek bakmıştım görünce yazdım ben de yoyko, Kraft, bunun arasındayım. Nasıl karar verebilirim bilmiyorum
Bunu kullanan bir annenin instaqramında gördüm dedim işte tam benlikçünkü bende birde mobilya takımı olucak ondan bir tek gece için bu yeter bana.Bu arada instaqramda paylaşım yaptım balonla zıbınama içim rahat etmedi şimdi diyorum keşki paylaşım yapmasaydım

Kız zaten çok az takipçim var dedin. Paylaş ben de detaylıdan sonra eşimi ikna etmeyi düşünüyorum

Ben de hep yoyko görüyorum instagramda işte

Kız zaten çok az takipçim var dedin. Paylaş ben de detaylıdan sonra eşimi ikna etmeyi düşünüyorum

Ben de hep yoyko görüyorum instagramda işte
Kuzum 33 kişi varama işte paylaşım yaptım ya kaynım eltim görücekAllahın izniyle bir şey olmaz
Beğendiğini al canım çok düşünme bence

Kuzum 33 kişi varama işte paylaşım yaptım ya kaynım eltim görücekAllahın izniyle bir şey olmaz
Beğendiğini al canım çok düşünme bence
Hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle kuzum sen dua et sık sık. Ben hem kendime hep hepimize dua ediyorum sağlıkla kucağımıza alalım diye

Kızlar sağ böbreğimde genişleme varmış 18 mm ayrıntılı ultrasondada demişti doktor bugünde kendi doktorum dedi bugün suanda skntilj bir durum yok dedi takip edeceğiz dedi ama sanki şimdi ağrım siizm var hafif ilerlerse stent takılması filn gerekiyor dedi inslalah ilerlemez ama merak ettiğim kaç mm olursa tehlikeli oluyor acaba sanki bi arkadaş bu yüzden hastanede mi yatıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…