Eczaneden kaca aldınız acabaBenim doktorum eczaneden alıp gel dedi , reçetesiz şeker yüklemesi için diyip doktor artık kaç gr şeker yüklemesi önerdiyse 50 gr/75gr var şeker yoğunluğu olarak kutu kola şişesi gibi tenekeden 330 ml kutu boyu , ben oda sıcaklığında içtim
Evet kuzum eğitim derslerinde görüyoruz gelişim psikolojisi vsÖğretmen olduğun için daha güzel bakarsınben de formasyon almıştım orda bile çocuk eğitimiyle ilgili bir sürü şey anlatmışlardı yaa. Keşke hatırlasam O yüzden öğretmen olanların bebişleri daha şanslı sanki, ekstra güzel bakar ve disiplinli olursunuz herhalde
İyiyim canım sağolasın gece geç saatte eve geldik aşırı da uyku yaptı verdikleri serum direk uyumuşum sancılarım çok az hala devam diyor yarın zaten hem perinatolog detaylı ultrason randevum var hem de kendi doktoruma randevum var o zaman bakacaklar rahimde bi açıklık ya da kısalma var mı diye bugün yatıyorum evde bol boş dün 3 serum 2 ilaç verdiler sancılar 10 a düştü o zaman eve gidebilirsiniz dediler kanda enfeksiyon ve idrar da enfeksiyona bakıldı şükür onlarda bir şey çıkmadı bakalım yarın doktorlar ne diyecek
Sanırım en önemli detay içerisinde tüm magnezyum türlerinin olmasına dikkat etmek. Boya faydası oluyor mu bilmiyorum ama hamilelik sürecindeki ağrıları krampları azaltıyor, kabızlık üzerinde de etkili. Ben de ağızda eritilen bir formunu kullanıyorum. Pastil gibi ,Doktorum onu önerdi.Kızlarr günaydın size bir sorum var magnezyum alacağım zaman içerik olarak neye dikkat etmeliyim? Oğlumda 4. Aydan sonra osteocare kullandım ve eşimde bende çok uzun olmamamiza rağmen oğlum yaşıtlarından uzun bunun etkisi olmusmudur bilemiyorum. Şuan kan ilacı kullanıyorum Ferro duodenal (sadece demir var folik asit yok) imom OMEGA ve forte d vitamini. Sabah aç karnına kan ilacı kahvaltıdan sonra OMEGA ve d vitamini alıyorum magnezyumda rutine gelince nasil yapayım? Bana önereceğiniz bir marka ve dikkat etmem gereken birşey var mı?
Oyyy maşallah o günleri de hep birlikte görürüz insKuzum kumaşı yumuşacık güzel. Ama ince kuzum. İçine kat kat giydiririm dışarıdaysakevdeyken de mutlaka uzun kolllu zıbını falan olur içinde yani. Ben normalde çok üşüyen biriyim kendim gibi düşünüp giydireceğim minnoşumu çok beğendim
Çok şükür enfeksiyon yok canim o da ekstra tetiklerdi , geçmiş olsunİyiyim canım sağolasın gece geç saatte eve geldik aşırı da uyku yaptı verdikleri serum direk uyumuşum sancılarım çok az hala devam diyor yarın zaten hem perinatolog detaylı ultrason randevum var hem de kendi doktoruma randevum var o zaman bakacaklar rahimde bi açıklık ya da kısalma var mı diye bugün yatıyorum evde bol boş dün 3 serum 2 ilaç verdiler sancılar 10 a düştü o zaman eve gidebilirsiniz dediler kanda enfeksiyon ve idrar da enfeksiyona bakıldı şükür onlarda bir şey çıkmadı bakalım yarın doktorlar ne diyecek
Geçmiş olsun kuzum iyi olmana gerçekten sevindim. Doktorum ne diyecek merak ediyorum. Bu sancıların sebebi ne acaba, yalancı sancılar da değil ikiz gebelik diye sanırım bu hassaslık. Rahim iki minik taşıyor.İyiyim canım sağolasın gece geç saatte eve geldik aşırı da uyku yaptı verdikleri serum direk uyumuşum sancılarım çok az hala devam diyor yarın zaten hem perinatolog detaylı ultrason randevum var hem de kendi doktoruma randevum var o zaman bakacaklar rahimde bi açıklık ya da kısalma var mı diye bugün yatıyorum evde bol boş dün 3 serum 2 ilaç verdiler sancılar 10 a düştü o zaman eve gidebilirsiniz dediler kanda enfeksiyon ve idrar da enfeksiyona bakıldı şükür onlarda bir şey çıkmadı bakalım yarın doktorlar ne diyecek
canımcım biz iğneyi dikey hızlıca sokıyoruz ama sonra 20 saniyeye yakın çok çok ağır boşaltma yapıp yavaşca cekiyoruz bize öyle öğrettiler bende hemen hemen hiç morluk yok çok yavaş iğneyi boşaltıp çok çok yavaş cekin yatay iğne sokulduğunda morarma oluyor dikeyde olmuyor bir de öyle dene lütfenOksaparı bende doğuma kadar kullanacağım canım, göbeğim mosmor olsada yeter ki bebeğim sağlıklı olsun ne edelim
Oyyy kuzum çok şükür iyisinizİyiyim canım sağolasın gece geç saatte eve geldik aşırı da uyku yaptı verdikleri serum direk uyumuşum sancılarım çok az hala devam diyor yarın zaten hem perinatolog detaylı ultrason randevum var hem de kendi doktoruma randevum var o zaman bakacaklar rahimde bi açıklık ya da kısalma var mı diye bugün yatıyorum evde bol boş dün 3 serum 2 ilaç verdiler sancılar 10 a düştü o zaman eve gidebilirsiniz dediler kanda enfeksiyon ve idrar da enfeksiyona bakıldı şükür onlarda bir şey çıkmadı bakalım yarın doktorlar ne diyecek
Ayyy amin inşallah kuzumOyyy maşallah o günleri de hep birlikte görürüz ins
35 tl idi 75 gr şeker olanEczaneden kaca aldınız acaba
ben de aşırı aşırı rahat biriyimdir. kafam genelde leyladır eşimde disiplinlidir biz çok rahat büyüdük eşim muhafazakarEvet kuzum eğitim derslerinde görüyoruz gelişim psikolojisi vsben zaten disiplinli biriyim ama kendi çocuğuma nasıl olurum hiç bilmiyorum hiç kıyamam gibime geliyor
canım çok geçmiş olsun kısalma olsa görğrdür doktorlarİyiyim canım sağolasın gece geç saatte eve geldik aşırı da uyku yaptı verdikleri serum direk uyumuşum sancılarım çok az hala devam diyor yarın zaten hem perinatolog detaylı ultrason randevum var hem de kendi doktoruma randevum var o zaman bakacaklar rahimde bi açıklık ya da kısalma var mı diye bugün yatıyorum evde bol boş dün 3 serum 2 ilaç verdiler sancılar 10 a düştü o zaman eve gidebilirsiniz dediler kanda enfeksiyon ve idrar da enfeksiyona bakıldı şükür onlarda bir şey çıkmadı bakalım yarın doktorlar ne diyecek
ayy düşündükçe bende böyle diyorum nasıl dayancaz tatlılıklarınaaaOyyyyölürüm biterim eririm. Ben daha şimdiden düşündükçe nasıl her dediğini yapmıcam diye endişe ediyorum şımarsın istemiyorum ama ben dayanamam zaten beni görseniz öğrenciler benden korkmaz çünkü ben bağırmam hiç sert biri değilim. Köpeğim de korkmaz benden hiç beni takmıyor hatta çocuğa nasıl olacak bilmiyorum
Senin oldu mu şeker yüklemesiBenim doktorum eczaneden alıp gel dedi , reçetesiz şeker yüklemesi için diyip doktor artık kaç gr şeker yüklemesi önerdiyse 50 gr/75gr var şeker yoğunluğu olarak kutu kola şişesi gibi tenekeden 330 ml kutu boyu , ben oda sıcaklığında içtim
Kullanıyorum canım Nidilat kasılma önleyici olarak günde 3 kez 6 saat arayla alıyorum ama işte yine de oldu anlamadım bir de yatıyorum sürekli ayakta değilim dün ilk kez bi kahvaltıya gidelim dedim 3 saat oturmuşuz arkadaşlarımız da geldi 3 saat hiç kalkmadan oturdum diye mi oldu anlamadım bakalım yarın doktor ne diyecekOyyy kuzum çok şükür iyisinizsana bu kasılmalar için ilaç vermiyor mu kuzum evde kullan diye? İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Kemik gelişimi için de önemli diye biliyorum kuzum o yüzden dedim acaba bir etkisi var mıdır? hmm tamam kuzum teşekkür ederimSanırım en önemli detay içerisinde tüm magnezyum türlerinin olmasına dikkat etmek. Boya faydası oluyor mu bilmiyorum ama hamilelik sürecindeki ağrıları krampları azaltıyor, kabızlık üzerinde de etkili. Ben de ağızda eritilen bir formunu kullanıyorum. Pastil gibi ,Doktorum onu önerdi.
Başından beri hep dikey yapıyorum bende canım, yavaş yavaş çıkarmayı deneyeyim, bunun için hızlı davranıyorum belki, teşekkür ederim canımcanımcım biz iğneyi dikey hızlıca sokıyoruz ama sonra 20 saniyeye yakın çok çok ağır boşaltma yapıp yavaşca cekiyoruz bize öyle öğrettiler bende hemen hemen hiç morluk yok çok yavaş iğneyi boşaltıp çok çok yavaş cekin yatay iğne sokulduğunda morarma oluyor dikeyde olmuyor bir de öyle dene lütfen
Tadı çilek aromalı gazoz gibi çok tatlı bana aç karnına biraz zor gitti tatlı şeyleri çok sevmediğim için , 22 haftada yapıldı doktor erken yapalım dedi, aç karnına 86 içeceği içtikten 1 saat sonra 142 2. Saat daha aç bekliyorsun tekrar ölçülüyor o da 152 çıktı , doktor sınırda çıktı dedi şimdi haftada 2 kez şeker ölçüm cihazıyla aç tok ölçüyorum 3 hafta sonra kontrolüm var , gerekirse tekrar yükleme yapacağız bakacağız olmazsa hapa başlayacağız dedi inşallah gerek kalmazSenin oldu mu şeker yüklemesinasıl geçti ve tadı nasıl sonuçların nasıl geldi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?