2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Evet kuzum eğitim derslerinde görüyoruz gelişim psikolojisi vs ben zaten disiplinli biriyim ama kendi çocuğuma nasıl olurum hiç bilmiyorum hiç kıyamam gibime geliyor

B Buddy x nasıl oldun canım, iyi misin?
İyiyim canım sağolasın gece geç saatte eve geldik aşırı da uyku yaptı verdikleri serum direk uyumuşum sancılarım çok az hala devam diyor yarın zaten hem perinatolog detaylı ultrason randevum var hem de kendi doktoruma randevum var o zaman bakacaklar rahimde bi açıklık ya da kısalma var mı diye bugün yatıyorum evde bol boş dün 3 serum 2 ilaç verdiler sancılar 10 a düştü o zaman eve gidebilirsiniz dediler kanda enfeksiyon ve idrar da enfeksiyona bakıldı şükür onlarda bir şey çıkmadı bakalım yarın doktorlar ne diyecek

Sanırım en önemli detay içerisinde tüm magnezyum türlerinin olmasına dikkat etmek. Boya faydası oluyor mu bilmiyorum ama hamilelik sürecindeki ağrıları krampları azaltıyor, kabızlık üzerinde de etkili. Ben de ağızda eritilen bir formunu kullanıyorum. Pastil gibi ,Doktorum onu önerdi.

Oyyy maşallah o günleri de hep birlikte görürüz ins

Çok şükür enfeksiyon yok canim o da ekstra tetiklerdi , geçmiş olsun

Geçmiş olsun kuzum iyi olmana gerçekten sevindim. Doktorum ne diyecek merak ediyorum. Bu sancıların sebebi ne acaba, yalancı sancılar da değil ikiz gebelik diye sanırım bu hassaslık. Rahim iki minik taşıyor. Bugün sakince güzelce gününü geçir burada hiçbişey de okuma. Yarın güzel haberlerle gel inşallah.

Oksaparı bende doğuma kadar kullanacağım canım, göbeğim mosmor olsada yeter ki bebeğim sağlıklı olsun ne edelim
canımcım biz iğneyi dikey hızlıca sokıyoruz ama sonra 20 saniyeye yakın çok çok ağır boşaltma yapıp yavaşca cekiyoruz bize öyle öğrettiler bende hemen hemen hiç morluk yok çok yavaş iğneyi boşaltıp çok çok yavaş cekin yatay iğne sokulduğunda morarma oluyor dikeyde olmuyor bir de öyle dene lütfen

Oyyy kuzum çok şükür iyisiniz sana bu kasılmalar için ilaç vermiyor mu kuzum evde kullan diye? İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Evet kuzum eğitim derslerinde görüyoruz gelişim psikolojisi vs ben zaten disiplinli biriyim ama kendi çocuğuma nasıl olurum hiç bilmiyorum hiç kıyamam gibime geliyor
ben de aşırı aşırı rahat biriyimdir. kafam genelde leyladır eşimde disiplinlidir biz çok rahat büyüdük eşim muhafazakar birlikte öğreneceğiz herşeyi :))

canım çok geçmiş olsun kısalma olsa görğrdür doktorlar

ayy düşündükçe bende böyle diyorum nasıl dayancaz tatlılıklarınaaa

Senin oldu mu şeker yüklemesi nasıl geçti ve tadı nasıl sonuçların nasıl geldi merak ettim

Oyyy kuzum çok şükür iyisiniz sana bu kasılmalar için ilaç vermiyor mu kuzum evde kullan diye? İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Kullanıyorum canım Nidilat kasılma önleyici olarak günde 3 kez 6 saat arayla alıyorum ama işte yine de oldu anlamadım bir de yatıyorum sürekli ayakta değilim dün ilk kez bi kahvaltıya gidelim dedim 3 saat oturmuşuz arkadaşlarımız da geldi 3 saat hiç kalkmadan oturdum diye mi oldu anlamadım bakalım yarın doktor ne diyecek

Kemik gelişimi için de önemli diye biliyorum kuzum o yüzden dedim acaba bir etkisi var mıdır? hmm tamam kuzum teşekkür ederim

Başından beri hep dikey yapıyorum bende canım, yavaş yavaş çıkarmayı deneyeyim, bunun için hızlı davranıyorum belki, teşekkür ederim canım

Senin oldu mu şeker yüklemesi nasıl geçti ve tadı nasıl sonuçların nasıl geldi merak ettim
Tadı çilek aromalı gazoz gibi çok tatlı bana aç karnına biraz zor gitti tatlı şeyleri çok sevmediğim için , 22 haftada yapıldı doktor erken yapalım dedi, aç karnına 86 içeceği içtikten 1 saat sonra 142 2. Saat daha aç bekliyorsun tekrar ölçülüyor o da 152 çıktı , doktor sınırda çıktı dedi şimdi haftada 2 kez şeker ölçüm cihazıyla aç tok ölçüyorum 3 hafta sonra kontrolüm var , gerekirse tekrar yükleme yapacağız bakacağız olmazsa hapa başlayacağız dedi inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…