2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Çok garip gerçekten nasıl böyle birşey olabilir ki? 3 çizgi varsa kız deniyor, onu gördün mü acaba bir bak

S Samms canim ne yaptın nasıl geçti detaylı
Bakamadım burayaa kusura bakmayınnn çok güzel geçti çok şükür. 430 gram olmuş çok da hareketliydi. Ultrasonda bi oraya bi buraya kaçıyordu ben nasıl hareketlerini hissetmedim anlamadım. En ufak şeylere endişeleniyoruz ama çok şükür güzel haberlerle geliyoruz. Darısı hepimizin başına inşallah.

Canım benimde kızımın vulvası baya kabarık okduğundan doktorlar anlayamadı, devlete gittim ilk baya baya çıkıntı vardı doppler mi ne diyolar yanlısım olabilir onumla baktı kordon da başka yerdeydi. Yani kız oldugunu düsünüyorum detaylıda belli olur dedi. Sonra özeke gittik ordan cıkınca ordaki doktorda baya bi baktı %95 kız dedi, genital organ böyle kabarık olabiliyo dedi 3 çizgiyi de net göremedik hiçbir şekilde...Üstüne basa basa alışveriş yapma detaylıyı bekle dedi. Ama o cıkıntıdan dolayı erkek diyen hiç olmadı sadece sürpriz yapabilir bazen içine kaçık pipi olabiliyo dedi. Değişeceğini ben düşünmüyorum ama sana cok farklı konusmuslar

Maşallahhh ya çok sevindim endişeliydin de bak çok şükür iyiymis bebisin böyle herkesten güzel haber duyunca kendim gibi seviniyorum çok şükür yaa kuzum plesentanin konumuyla da alakaliymis benimki mesela rahim arka duvarında o yüzden ben çok net hissediyormusum hareketlerini aminn canım herkes mutlu olsun bebeginin iyi olduğunu duysun

Ayyy maşallah kuzum benim. Daha da mutlu olun, olalım inşallah kıymetimizi bilsinler zaten bebiş taşıyoruz o kadar yahuuuu

Arkadaşım o kadar garip bir durum ki 3 çizgi olan ultrason görüntümde var, pipi olanda. Sağlıkla gelsin inşallah 18. Haftalıgım, detaylı ultrasona kadar gün geçmez

Amin canım inşallah kimseden kötü haber okumayalım inşallah. Çok şüküür yaa , Allah razı olsun. Sorman bile yetti plesanta aslında anteriorda dedi yani engelleyecek pozisyonda değil ama uyuyordu herhalde. Mesrla şimdi aşırı hareketli. Daha küçük oldukları için uyku süreleri uzun oluyor herhalde anlamadım. Yada minik hareketler yapıyorlar biz hissedemiyoruz o da olabilir.

Benim doktorum eczaneden alıp gel dedi , reçetesiz şeker yüklemesi için diyip doktor artık kaç gr şeker yüklemesi önerdiyse 50 gr/75gr var şeker yoğunluğu olarak kutu kola şişesi gibi tenekeden 330 ml kutu boyu , ben oda sıcaklığında içtim

Eklentiler

• IMG_4740.webp
    19 KB · Görüntüleme: 43
Oyyy maşallah çok şükür atlattın

Oyyyy ölürüm biterim eririm. Ben daha şimdiden düşündükçe nasıl her dediğini yapmıcam diye endişe ediyorum şımarsın istemiyorum ama ben dayanamam zaten beni görseniz öğrenciler benden korkmaz çünkü ben bağırmam hiç sert biri değilim. Köpeğim de korkmaz benden hiç beni takmıyor hatta çocuğa nasıl olacak bilmiyorum

Öğretmen olduğun için daha güzel bakarsın ben de formasyon almıştım orda bile çocuk eğitimiyle ilgili bir sürü şey anlatmışlardı yaa. Keşke hatırlasam O yüzden öğretmen olanların bebişleri daha şanslı sanki, ekstra güzel bakar ve disiplinli olursunuz herhalde

B Buddy x nasıl oldun canım, iyi misin?

Kızlarr günaydın size bir sorum var magnezyum alacağım zaman içerik olarak neye dikkat etmeliyim? Oğlumda 4. Aydan sonra osteocare kullandım ve eşimde bende çok uzun olmamamiza rağmen oğlum yaşıtlarından uzun bunun etkisi olmusmudur bilemiyorum. Şuan kan ilacı kullanıyorum Ferro duodenal (sadece demir var folik asit yok) imom OMEGA ve forte d vitamini. Sabah aç karnına kan ilacı kahvaltıdan sonra OMEGA ve d vitamini alıyorum magnezyumda rutine gelince nasil yapayım? Bana önereceğiniz bir marka ve dikkat etmem gereken birşey var mı?

Günaydın canım.Bana doktor bunu önerdi bana..benimde bir sürü ilaclarım var mesela ben sabah kan ilacı kullanıyorum öğlen vitamin d..akşam OMEGA ve magnezyum

Eklentiler

• IMG20231002140657.webp
    37 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…