Çok garip gerçektenMerhabalar hanımlar bende mart annesi olacağım inşallah. Sizinle paylaşmak istediğim bir durum var. 12 haftalıkken cinsiyet kıza benziyor dedi doktorum. 13 haftada büyük ihtimalle kız dedi. 15 haftada erkek dedi 17+3 de 3 doktor baktı, 2 doktor erkek dedi.Sonra başka hastanede farklı bir doktor 10 dk ultrason çekiminde önce kız sonra erkek bir daha kız en son büyük ihtimalle erkek dedi. Kafam çok karışık. Elimde pipinin net olduğu ultrason görüntüsü de var, kız genital resmi olan görüntü de var.
Bakamadım burayaa kusura bakmayınnn
Canım benimde kızımın vulvası baya kabarık okduğundan doktorlar anlayamadı, devlete gittim ilk baya baya çıkıntı vardı doppler mi ne diyolar yanlısım olabilir onumla baktı kordon da başka yerdeydi. Yani kız oldugunu düsünüyorum detaylıda belli olur dedi. Sonra özeke gittik ordan cıkınca ordaki doktorda baya bi baktı %95 kız dedi, genital organ böyle kabarık olabiliyo dedi 3 çizgiyi de net göremedik hiçbir şekilde...Üstüne basa basa alışveriş yapma detaylıyı bekle dedi. Ama o cıkıntıdan dolayı erkek diyen hiç olmadı sadece sürpriz yapabilir bazen içine kaçık pipi olabiliyo dedi. Değişeceğini ben düşünmüyorum ama sana cok farklı konusmuslarMerhabalar hanımlar bende mart annesi olacağım inşallah. Sizinle paylaşmak istediğim bir durum var. 12 haftalıkken cinsiyet kıza benziyor dedi doktorum. 13 haftada büyük ihtimalle kız dedi. 15 haftada erkek dedi 17+3 de 3 doktor baktı, 2 doktor erkek dedi.Sonra başka hastanede farklı bir doktor 10 dk ultrason çekiminde önce kız sonra erkek bir daha kız en son büyük ihtimalle erkek dedi. Kafam çok karışık. Elimde pipinin net olduğu ultrason görüntüsü de var, kız genital resmi olan görüntü de var.
Maşallahhh ya çok sevindim endişeliydin de bak çok şükür iyiymis bebisin böyle herkesten güzel haber duyunca kendim gibi seviniyorum çok şükür yaaBakamadım burayaa kusura bakmayınnnçok güzel geçti çok şükür. 430 gram olmuş çok da hareketliydi. Ultrasonda bi oraya bi buraya kaçıyordu ben nasıl hareketlerini hissetmedim anlamadım. En ufak şeylere endişeleniyoruz ama çok şükür güzel haberlerle geliyoruz. Darısı hepimizin başına inşallah.
Ayyy maşallah kuzum benim. Daha da mutlu olun, olalım inşallahYa ben nasıl kızayım ki ona amaher gün işten yorgun gelip yemeğimi yapıyor, akşam meyvemi doğruyor, her gün sürahimdeki suyu ben bitirdikçe o dolduruyor, ilaçlarımı hatırlatıyor. Bugün akşam yemeğinde tavuk sote, pilav, patates kızartması ve salata yapmış. Mumları yakmış düğün şarkımızı açmış ilk tanıştığımız günden bahsetti. Her gün olmasa da her hafta baş ucuma güzel notlar bırakıyor ne bileyim hep ilgiliydi ama bu süreçte daha da destek oldu. Bebeğimiz için kitaplar almış iyi baba nasıl olurum diye çabalıyor. Hakkını ödeyemem
Arkadaşım o kadar garip bir durum ki 3 çizgi olan ultrason görüntümde var, pipi olanda. Sağlıkla gelsin inşallah 18. Haftalıgım, detaylı ultrasona kadar gün geçmezCanım benimde kızımın vulvası baya kabarık okduğundan doktorlar anlayamadı, devlete gittim ilk baya baya çıkıntı vardı doppler mi ne diyolar yanlısım olabilir onumla baktı kordon da başka yerdeydi. Yani kız oldugunu düsünüyorum detaylıda belli olur dedi. Sonra özeke gittik ordan cıkınca ordaki doktorda baya bi baktı %95 kız dedi, genital organ böyle kabarık olabiliyo dedi 3 çizgiyi de net göremedik hiçbir şekilde...Üstüne basa basa alışveriş yapma detaylıyı bekle dedi. Ama o cıkıntıdan dolayı erkek diyen hiç olmadı sadece sürpriz yapabilir bazen içine kaçık pipi olabiliyo dedi. Değişeceğini ben düşünmüyorum ama sana cok farklı konusmuslar
Aynen öyleAyyy maşallah kuzum benim. Daha da mutlu olun, olalım inşallahkıymetimizi bilsinler zaten bebiş taşıyoruz o kadar yahuuuu
Amiiin kuzum benim . Eşim dalga geçiyor benimle.bugün ne güzel anlaştık tüm gün diyeAynen öyleAllah herkese yuvasında huzur nasip etsin en değerli şey gerçekten
genelde bi öyle bi böyle dediklerinde kız cıkıyor, erkekte pek yanılma payı olmadığı içinArkadaşım o kadar garip bir durum ki 3 çizgi olan ultrason görüntümde var, pipi olanda. Sağlıkla gelsin inşallah 18. Haftalıgım, detaylı ultrasona kadar gün geçmez
Sağlıkla gelsin yavrum bir oğlum var 5 yaşında. Kız erkek farketmezO kadar marka var ki pamuklu olan birini tercih et kız altı üstü zıbınh&m de gözüme çarptı pek tatlıydılar
Amin canım inşallah kimseden kötü haber okumayalım inşallah. Çok şüküür yaa , Allah razı olsun. Sorman bile yettiMaşallahhh ya çok sevindim endişeliydin de bak çok şükür iyiymis bebisin böyle herkesten güzel haber duyunca kendim gibi seviniyorum çok şükür yaakuzum plesentanin konumuyla da alakaliymis benimki mesela rahim arka duvarında o yüzden ben çok net hissediyormusum hareketlerini aminn canım herkes mutlu olsun bebeginin iyi olduğunu duysun
Benim doktorum eczaneden alıp gel dedi , reçetesiz şeker yüklemesi için diyip doktor artık kaç gr şeker yüklemesi önerdiyse 50 gr/75gr var şeker yoğunluğu olarak kutu kola şişesi gibi tenekeden 330 ml kutu boyu , ben oda sıcaklığında içtimAnladım canım belki ılık veriyorlardır nasıl bir şey ki acaba o içecek bir de alışkın değilsin demek ki benim eşim de öyle hep ılık tüketiyor çocukluktan gelen bir şey bence bağışıklık gerekiyor soğuk içeceklere karşı. Bizim ailede kimse soğuk tüketti diye hasta olmaz misal ama eşimin ailesi öyle değil en ufak soğuklukta boğazlar gidiyor
Oyyy maşallahBakamadım burayaa kusura bakmayınnnçok güzel geçti çok şükür. 430 gram olmuş çok da hareketliydi. Ultrasonda bi oraya bi buraya kaçıyordu ben nasıl hareketlerini hissetmedim anlamadım. En ufak şeylere endişeleniyoruz ama çok şükür güzel haberlerle geliyoruz. Darısı hepimizin başına inşallah.
Oyyyyay kızlar yeğenimin yanına gittim bugün ayrılırken öptüm tam bırakcam diğer yanağını gösteriyo tatlı tatlı teyze bura kaldı diyeAllahım yeğen bile bu kadar tatlıysa bebişimiz nasıl olur tahmin edemiyorum hiççç
Öğretmen olduğun için daha güzel bakarsınOyyyyölürüm biterim eririm. Ben daha şimdiden düşündükçe nasıl her dediğini yapmıcam diye endişe ediyorum şımarsın istemiyorum ama ben dayanamam zaten beni görseniz öğrenciler benden korkmaz çünkü ben bağırmam hiç sert biri değilim. Köpeğim de korkmaz benden hiç beni takmıyor hatta çocuğa nasıl olacak bilmiyorum
Günaydın canım.Bana doktor bunu önerdi bana..benimde bir sürü ilaclarım var mesela ben sabah kan ilacı kullanıyorum öğlen vitamin d..akşam OMEGA ve magnezyumKızlarr günaydın size bir sorum var magnezyum alacağım zaman içerik olarak neye dikkat etmeliyim? Oğlumda 4. Aydan sonra osteocare kullandım ve eşimde bende çok uzun olmamamiza rağmen oğlum yaşıtlarından uzun bunun etkisi olmusmudur bilemiyorum. Şuan kan ilacı kullanıyorum Ferro duodenal (sadece demir var folik asit yok) imom OMEGA ve forte d vitamini. Sabah aç karnına kan ilacı kahvaltıdan sonra OMEGA ve d vitamini alıyorum magnezyumda rutine gelince nasil yapayım? Bana önereceğiniz bir marka ve dikkat etmem gereken birşey var mı?
Teşekkür ederim kuzum çok saolGünaydın canım.Bana doktor bunu önerdi bana..benimde bir sürü ilaclarım var mesela ben sabah kan ilacı kullanıyorum öğlen vitamin d..akşam OMEGA ve magnezyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?