2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
maalesef ben koluma vuruyorum dirseğin 4 parmak yukarısına doğru , göbek daha zor geliyor bana
Koluna nasıl vuruyorsun,birininde sıkması gerekiyor
Şimdilik göbek ilerliyorum bakalım bir taraf iyileşiyor diğer taraf oluyor öyle öyle idare ediyoruz ne yapalım

Şimdilik göbek ilerliyorum bakalım bir taraf iyileşiyor diğer taraf oluyor öyle öyle idare ediyoruz ne yapalım
Eşim yapıyor bende bir gün sağ bir gün sol kol öyle devam ediyorum canım başta yapamam diyordu ama baktık göbek bacak olmuyor daha zor geldi kol ile devam ediyoruz

Eşim yapıyor bende bir gün sağ bir gün sol kol öyle devam ediyorum canım başta yapamam diyordu ama baktık göbek bacak olmuyor daha zor geldi kol ile devam ediyoruz
Ben sabah vuruyorum eşim o zaman olmuyor, tek başıma göbekten ilerliyorum. Şimdilik, şifa olsun kuzum bebelere bizlere

Bu arada oğluşuma bu park yatağını sipariş etdim
T tweeetyyy sana çok teşekkür ediyorum sen dedin kendi sitelerinde varmış kuzumkahverengi trendyolda bitmişti çok üzülmüştüm birde trendyolda gri rengi 5000 bin olmuş ben 3000 bine aldım

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-04-20-38-41-69_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 80
Bn göbek çok alıştım
Kol ve bacak denedim çok acıtıyor
Ne zmana kdr devam edıcem göbeğe bilmiyorum, göbek gerılınce napıcaz

Bn göbek çok alıştım
Kol ve bacak denedim çok acıtıyor
Ne zmana kdr devam edıcem göbeğe bilmiyorum, göbek gerılınce napıcaz
Bende göbeğe çok alıştım, arada morarıyor da, bana da kol ve bacak zor geliyor şimdilik böyle göbek gerilince düşünürüz

Bende buna da baktım kararsız kalmıştım prego aldım onun dönencesi müzikli , ışığı falan da var beyaz sese karşı 8 tane müzik sesi var o özelliği falan hoşuma gitti

Bnim bızdıkta bazen sağlam vuruyor
Bnde ister istemez ayy dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…