Pamuk yorgan ağır olur kuzum bebekleri geç çocuklar için bile iyi olmaz. Ben bi tane incecik silikon yorgan aldım lazım olursa hazırda olsun diye ama zaten bir süre ince battaniyeye ve pelüş battaniyeye sararak yatırsak yeter. Yattığımız oda soğuk olmayacak sonuçta
Doğru söylüyorsun kuzum. Zaten normal şartlarda Mart sonuna doğru gelecek benim bebiş. O zaman öyle çok soğuk olmaz. Bana da saçma geldi kalın yorgan . Bebek zaten 3 kilo ortalama . Yorgan ondan ağır olur muBizde klima ile ısınıyoruz kuzum ama ayarını ona göre ayarlarız artık. İnce battaniye ve pelüş battaniyeyle üşümez bence
canım endol bebeğin suyunu azaltıyor diye biliyorumAy bugün sorun vardı bende çok alışmışım girememek bi garip geldi. Kızlar ben bugün kasık sızlamalarımdan dolayı doktoruma gittim. Bebek büyüdüğü ve çok hareketli olduğu için rahime baskı yapıyormuş oda bana kasık ağrısı sızısı ve bel ağrısı olarak geliyormuş. Endol fitil verdi 1 tane kullanmamı istedi. Daha önce kullanan var mı? Ağrıları geçiriyor mu? Daha şimdiden böyle ağrıyorsa bebeğimi nasıl içimde tutacağımı kara kara düşünüyorum.
güzel günlerde kullan canım sonuçta ikizlerin fotoğraf ve videolarını çekeceksin iyi olmuşDaha komiği indirimden bir şeyler alırım diyip kendime telefon almam
Küçük bebeklerde de kullanılır mı acabaKuzum bende burdan öğrendim valla hemen aktarıyorumbu çocuklar yada kendin grip gibi olduğunda yada burnun tikandiginda açmak ve akmasını saglamak amaçlı içine serum fizyolojik (yada doktor verirse ilaç) koyulan maske ile ağıza tutulanı. Ben büyük olanından vazgeçtim çünkü genel olarak herkes çok ses çıkardıklarını bir kaç saat sonra su sizdirdiklarini yada yeterli buhar vermediklerini yazmış ben mesela geçenlerde grip oldum ve çok çok tıkandı burnum açılmadı keşke o zaman bundan haberim olsaydı dedim o yüzden bu modelini aldım hem kendime hemde çocuklara kullanırım diye düşündüm
Kullanılıyor canımKüçük bebeklerde de kullanılır mı acaba
bir yakınım dedi herkes bebeğine hediye getirirken bir kaç kişi anneye getirmiş aşırı mutlu olmuş:)) ben de kendime yeni koltuk aldım evime süs aldımHer kes bebek için alarken bende bunu aldım 12 tanene zamandır bekliyordum indirime girsin diye misafir tatlı tabaklarım yokmuş günlük var bebiş geldikten sonra gelen giden çok olucak malum
Eşimi de buna inandırarak aldımgüzel günlerde kullan canım sonuçta ikizlerin fotoğraf ve videolarını çekeceksin iyi olmuş
Evet canım bende biliyorum o yüzden sadece tek kullanımlık olarak doktor verdi.canım endol bebeğin suyunu azaltıyor diye biliyorum
Ön duvardaysa çok normal canım. Burada bir arkadaş daha vardı öyle ön duvarda olup hareketlerini az hisseden.Benim plesentam anterior yani ön duvar yerleşimli belki o yüzden çok hissedemiyorum en son gittiğimde hareket ediyordu ama hissetmemiştim mesela birde hala ayakta falan çok kuvvetli olmazsa hissedemiyorum yatınca hissediyorum
İyi yaptın kuzumEşimi de buna inandırarak aldım
Benim de aynı şeyler oluyor ve her gittiğimde doktora ''ben bebeği çok ayakta kalınca vajinamın hemen üstünde hissediyorum, bebeğin konumu iyi mi diye soruyorum :) '' çok şükür hiçbir sorun yok. sanki böyle aşırı wc ihtiyacım varmış gibi bir doluluk oluyo. benim plasentam da ön tarafta bu arada. 22+4 olmama rağmen hareketlerini sadece uzanıp kendimi dinlediğimde hissedebiliyorum .Benim vajina kısmında oluyor vajınanın üst tarafı aşagıya doğru ağırlık oluyor anlamıyorum rahım ağzı kısalmasından korkuyorum
Günaydın canımm :) sen bu ara midem bulanıyor diyorsun ya bence o yüzden kaynaklı enerji düşüklüğün.. vücuda yakıt az geliyor :)Günaydın kızlarakşam ne indirim ne burası bakmadım. Ya ben neden bu kadar enerjisizim. Yattım uyudum. 9da yattım sabah yine de zor kalktım
Ay o yukarıda hissediyorum dediğin şey bende de var yaBenim de aynı şeyler oluyor ve her gittiğimde doktora ''ben bebeği çok ayakta kalınca vajinamın hemen üstünde hissediyorum, bebeğin konumu iyi mi diye soruyorum :) '' çok şükür hiçbir sorun yok. sanki böyle aşırı wc ihtiyacım varmış gibi bir doluluk oluyo. benim plasentam da ön tarafta bu arada. 22+4 olmama rağmen hareketlerini sadece uzanıp kendimi dinlediğimde hissedebiliyorum .
Günaydın canımm :) sen bu ara midem bulanıyor diyorsun ya bence o yüzden kaynaklı enerji düşüklüğün.. vücuda yakıt az geliyor :)
ben de aynı şeyleri hissediyorum yürüyünce sanki vajinamın hemen üstünde gibi hissediyorum bu iki gündür sızı da yoğunlaştıBenim de aynı şeyler oluyor ve her gittiğimde doktora ''ben bebeği çok ayakta kalınca vajinamın hemen üstünde hissediyorum, bebeğin konumu iyi mi diye soruyorum :) '' çok şükür hiçbir sorun yok. sanki böyle aşırı wc ihtiyacım varmış gibi bir doluluk oluyo. benim plasentam da ön tarafta bu arada. 22+4 olmama rağmen hareketlerini sadece uzanıp kendimi dinlediğimde hissedebiliyorum .
Günaydın canımm :) sen bu ara midem bulanıyor diyorsun ya bence o yüzden kaynaklı enerji düşüklüğün.. vücuda yakıt az geliyor :)
İyi yaptın yok çocuktan sonra bana getirmesinler çocuğa getirsinler para olsa daha iyi amabir yakınım dedi herkes bebeğine hediye getirirken bir kaç kişi anneye getirmiş aşırı mutlu olmuş:)) ben de kendime yeni koltuk aldım evime süs aldım
Hiç sorma almış başını gitmiş iPhoneİyi yaptın kuzumben de geçen sene olmuyor diye çok depresyondaydım aldım ben aldıktan sonra 80 bin oldu iyi ki almışım ben 47 bine almıştım
Kuzum ben tahin pekmez çok yedim geçen hafta. bu hafta daha dinç hissediyorum . tavsiye ederimAy o yukarıda hissediyorum dediğin şey bende de var ya
Nasıl yükseltcem ben bu enerjiyi ya
Canım sen bilirsin ama bence sorun yok . bebekler ağırlaşıyor ya onun etkisi var bence . ben o vajinamın üstündeki ağırlık hissinden dolayı bi keresinde yürürken hemen banka oturdum .düşün yani yürümeye devam edemedim. bir de benim o vajina üstünde hissetmemden ayrı olarak vajinada değişik bir kıpırdanma oluyorben de aynı şeyleri hissediyorum yürüyünce sanki vajinamın hemen üstünde gibi hissediyorum bu iki gündür sızı da yoğunlaştıcuma detaylı ultrasonum var ama yarın gidelim diyorum eşime
Valla ben 2 arkadaşıma da altın verdim. İster kendine alsın ister bebişe.bir yakınım dedi herkes bebeğine hediye getirirken bir kaç kişi anneye getirmiş aşırı mutlu olmuş:)) ben de kendime yeni koltuk aldım evime süs aldım
Sen benim arkadaşım mesela ola bilirsinValla ben 2 arkadaşıma da altın verdim. İster kendine alsın ister bebişe.bir de insanın kendi beğendiğini alması daha güzel. Herkes herkesin aldığını beğenmeyebiliyor.
Altın fiyatları uçtu ama malum hediye yerine para da verilebilir bence zarf içerisinde, herkes kendi bütçesine göre.Sen benim arkadaşım mesela ola bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?