2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bizde klima ile ısınıyoruz kuzum ama ayarını ona göre ayarlarız artık. İnce battaniye ve pelüş battaniyeyle üşümez bence
Doğru söylüyorsun kuzum. Zaten normal şartlarda Mart sonuna doğru gelecek benim bebiş. O zaman öyle çok soğuk olmaz. Bana da saçma geldi kalın yorgan . Bebek zaten 3 kilo ortalama . Yorgan ondan ağır olur mu

canım endol bebeğin suyunu azaltıyor diye biliyorum

Küçük bebeklerde de kullanılır mı acaba

Her kes bebek için alarken bende bunu aldım 12 tanene zamandır bekliyordum indirime girsin diye misafir tatlı tabaklarım yokmuş günlük var bebiş geldikten sonra gelen giden çok olucak malum
bir yakınım dedi herkes bebeğine hediye getirirken bir kaç kişi anneye getirmiş aşırı mutlu olmuş:)) ben de kendime yeni koltuk aldım evime süs aldım

Benim plesentam anterior yani ön duvar yerleşimli belki o yüzden çok hissedemiyorum en son gittiğimde hareket ediyordu ama hissetmemiştim mesela birde hala ayakta falan çok kuvvetli olmazsa hissedemiyorum yatınca hissediyorum
Ön duvardaysa çok normal canım. Burada bir arkadaş daha vardı öyle ön duvarda olup hareketlerini az hisseden.

Benim vajina kısmında oluyor vajınanın üst tarafı aşagıya doğru ağırlık oluyor anlamıyorum rahım ağzı kısalmasından korkuyorum
Benim de aynı şeyler oluyor ve her gittiğimde doktora ''ben bebeği çok ayakta kalınca vajinamın hemen üstünde hissediyorum, bebeğin konumu iyi mi diye soruyorum :) '' çok şükür hiçbir sorun yok. sanki böyle aşırı wc ihtiyacım varmış gibi bir doluluk oluyo. benim plasentam da ön tarafta bu arada. 22+4 olmama rağmen hareketlerini sadece uzanıp kendimi dinlediğimde hissedebiliyorum .
Günaydın kızlar akşam ne indirim ne burası bakmadım. Ya ben neden bu kadar enerjisizim. Yattım uyudum. 9da yattım sabah yine de zor kalktım
Günaydın canımm :) sen bu ara midem bulanıyor diyorsun ya bence o yüzden kaynaklı enerji düşüklüğün.. vücuda yakıt az geliyor :)

Ay o yukarıda hissediyorum dediğin şey bende de var ya
Nasıl yükseltcem ben bu enerjiyi ya

ben de aynı şeyleri hissediyorum yürüyünce sanki vajinamın hemen üstünde gibi hissediyorum bu iki gündür sızı da yoğunlaştı cuma detaylı ultrasonum var ama yarın gidelim diyorum eşime

bir yakınım dedi herkes bebeğine hediye getirirken bir kaç kişi anneye getirmiş aşırı mutlu olmuş:)) ben de kendime yeni koltuk aldım evime süs aldım
İyi yaptın yok çocuktan sonra bana getirmesinler çocuğa getirsinler para olsa daha iyi ama

Ay o yukarıda hissediyorum dediğin şey bende de var ya
Nasıl yükseltcem ben bu enerjiyi ya
Kuzum ben tahin pekmez çok yedim geçen hafta. bu hafta daha dinç hissediyorum . tavsiye ederim
ben de aynı şeyleri hissediyorum yürüyünce sanki vajinamın hemen üstünde gibi hissediyorum bu iki gündür sızı da yoğunlaştı cuma detaylı ultrasonum var ama yarın gidelim diyorum eşime
Canım sen bilirsin ama bence sorun yok . bebekler ağırlaşıyor ya onun etkisi var bence . ben o vajinamın üstündeki ağırlık hissinden dolayı bi keresinde yürürken hemen banka oturdum .düşün yani yürümeye devam edemedim. bir de benim o vajina üstünde hissetmemden ayrı olarak vajinada değişik bir kıpırdanma oluyor hatta bazen o kadar yoğunlaşıyor ki o kıpırdanma, bebek geliyor gibi hissediyorum. ama doktor bir sorun yok dediği için demek ki benim vücudum böyle diyorum

Valla ben 2 arkadaşıma da altın verdim. İster kendine alsın ister bebişe. bir de insanın kendi beğendiğini alması daha güzel. Herkes herkesin aldığını beğenmeyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…