2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kizlar kundak havlu ,uyku tulumu tercihleriniz neler emin olamiyorum bı turlu
Daha hiç birine bakmadım bunların ancak özellikle uyku tulumu çok önemli galiba. Bebişlerin üstünü örtmemek gerekiyormuş. Bu arada ben 2 tane battaniye aldım onlar da bunlar.

kızlar benim aile hekimimde hemşire yok gitmiş hepsi tetanoz için arayan da olmadı şeker de sanmıyorım yapsınlar kim yapacak :/ devlet hastanesine mi gitmem gerekecek acaba ya da iğne alayım kendim mi ölçeyim
Düzenli gittiğin kadın doğumcu bişey demedi mi canım ? Gittiğin hastanende de yaparlar heralde şeker testini.. aile hekiminde başka hemşire de yapabilir tetanozu.

mevlütleri cami de yapıyor kadınlar ben görüyorum ne bilim mart nisan ayı herkesin hasta olduğu dönemler kendim için de bebek için de kimseyi istemem diye düşünüyorum
Babamın vefatının 7 ve 52 sini biz de camide yapmıştık. Tüm komşularımız falan garipsemişti. Cami hocasının ise çok hoşuna gitmiş, ilk defa böyle bişi görüyorum demiş

Bizim burada o kadınlar eve gelecek, o pide ayran yenecek. O bebiş kucaktan kucağa her teyzenin elinden döndürülecek ve öpülecek. O yüzden şey dicem, herkes duasını evinden yollasın bize.

Yaa şu Özdilek beyazını bende favoriledim Özdilek ürünleri nevresimleri havluları yumuşacık kaliteli battaniye de öyle olur diye düşündüm
evet evet Özdilek ürünleri çok kaliteli ve güzel oluyor kumaşın yeri. Tahminimce havlusunu vs. de özdilekten alırım diye düşünüyorum.

Hamurdan olan bu battaniyeyi bende favoriledimsadece şimdi daha önemli alıcaklarım var indirime inmiş acaba diyorum yine indirim yaparlarmı
Ay evet o battaniye bayadır favorilerimdeydi indirime girince acımadım Battaniye baya kullanılacak gözüküyor. Puset içinde, dışarıda, evde. Yatağında vs.

Kızlar ben daha +1 kilo bile alamadım 19.haftadayız normal mi bu hani bebek ağırlaştıkça oda kilo ekler diye biliyorum bebeğim mi gelişmiyor acaba
Bebeğin gelişmese doktor söylerdi canım, evhamlanma. Ayrıca 500gr bile değiller daha.

Benimde plasenta ön duvarda bebişim erkek. Bende ayakta falan çok hissetmiyorum. Otururken yada uzanırken daha iyi hissediyorum. Çok çok güçlüde hissetmiyorum
Teşekkürler kuzum işte o sağlamlığı nasıl anlarız kısmı benim için soru işareti
Ben biraz kumaş kalitesine baktım ,file kısımları dayanıklı mı diye , bir de kullanan arkadaşlarımın yalancısıyım , öylelikle aldım

Ya aslında yeni bir adet çıkartmalıyız. Mesela doğum yapan kişi ibanını rahatça paylaşabilsin falan
Vallahi çok mantıklı
Dua okutmaya gelen teyzelerin bebişi kucaktan kucağa gezdirip hepsinin tek tek şapur şupur öptüğü geldi gözümün önüne ve tansiyonum fırladı şu an fdghjkölç
kuzum ben buna izin vermem. Bazen çok sert olmamız gerek bi tek annesi öpebilir bebeği bence

İnşallah yaparlar orta yol bulunuyor illa ki kuzum ya. Yoksa ben de hep pahalı seçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…