Ayyy evet korkulu rüyam şu olaymevlütleri cami de yapıyor kadınlar ben görüyorum ne bilim mart nisan ayı herkesin hasta olduğu dönemler kendim için de bebek için de kimseyi istemem diye düşünüyorum
Daha hiç birine bakmadım bunların ancak özellikle uyku tulumu çok önemli galiba. Bebişlerin üstünü örtmemek gerekiyormuş. Bu arada ben 2 tane battaniye aldım onlar da bunlar.Kizlar kundak havlu ,uyku tulumu tercihleriniz neler emin olamiyorum bı turlu
Düzenli gittiğin kadın doğumcu bişey demedi mi canım ? Gittiğin hastanende de yaparlar heralde şeker testini.. aile hekiminde başka hemşire de yapabilir tetanozu.kızlar benim aile hekimimde hemşire yok gitmiş hepsi tetanoz için arayan da olmadı şeker de sanmıyorım yapsınlar kim yapacak :/ devlet hastanesine mi gitmem gerekecek acaba ya da iğne alayım kendim mi ölçeyim
Yaa şu Özdilek beyazını bende favoriledim Özdilek ürünleri nevresimleri havluları yumuşacık kaliteli battaniye de öyle olur diye düşündümDaha hiç birine bakmadım bunların ancak özellikle uyku tulumu çok önemli galiba. Bebişlerin üstünü örtmemek gerekiyormuş. Bu arada ben 2 tane battaniye aldım onlar da bunlar.
Eki Görüntüle 3330943
Eki Görüntüle 3330944
Babamın vefatının 7 ve 52 sini biz de camide yapmıştık. Tüm komşularımız falan garipsemişti. Cami hocasının ise çok hoşuna gitmiş, ilk defa böyle bişi görüyorum demişmevlütleri cami de yapıyor kadınlar ben görüyorum ne bilim mart nisan ayı herkesin hasta olduğu dönemler kendim için de bebek için de kimseyi istemem diye düşünüyorum
evet evet Özdilek ürünleri çok kaliteli ve güzel oluyor kumaşın yeri. Tahminimce havlusunu vs. de özdilekten alırım diye düşünüyorum.Yaa şu Özdilek beyazını bende favoriledim Özdilek ürünleri nevresimleri havluları yumuşacık kaliteli battaniye de öyle olur diye düşündüm
Evet pofuduk. Ve güzel olur Özdilek unutmuşum bakayım ben deDaha hiç birine bakmadım bunların ancak özellikle uyku tulumu çok önemli galiba. Bebişlerin üstünü örtmemek gerekiyormuş. Bu arada ben 2 tane battaniye aldım onlar da bunlar.
Eki Görüntüle 3330943
Eki Görüntüle 3330944
Benim de favoriler arasında bu araba güle güle kullanmak nasip olsunEki Görüntüle 3330623 kizlar selam ben bunu aldım bugün 4000 TL'ye geldi sürekli fiyatı oynuyor sitelerde iyi mi yaptım bilmiyorum
Ayyyy afiyet bal şeker olsun . Takin pekmez yenmez mi kııııız . yanında iyice kızarmış ekmek . üffffHemen şimdi yapcam geldim eve dersim yok bugün başkainşallah yiyebilirim tabi orası ayrı mevzu
Hamurdan olan bu battaniyeyi bende favoriledimDaha hiç birine bakmadım bunların ancak özellikle uyku tulumu çok önemli galiba. Bebişlerin üstünü örtmemek gerekiyormuş. Bu arada ben 2 tane battaniye aldım onlar da bunlar.
Eki Görüntüle 3330943
Eki Görüntüle 3330944
Ay evet o battaniye bayadır favorilerimdeydi indirime girince acımadımHamurdan olan bu battaniyeyi bende favoriledimsadece şimdi daha önemli alıcaklarım var indirime inmiş acaba diyorum yine indirim yaparlarmı
Bebeğin gelişmese doktor söylerdi canım, evhamlanma. Ayrıca 500gr bile değiller daha.Kızlar ben daha +1 kilo bile alamadım 19.haftadayız normal mi bu hani bebek ağırlaştıkça oda kilo ekler diye biliyorum bebeğim mi gelişmiyor acaba
Benimde plasenta ön duvarda bebişim erkek. Bende ayakta falan çok hissetmiyorum. Otururken yada uzanırken daha iyi hissediyorum. Çok çok güçlüde hissetmiyorum
Ben biraz kumaş kalitesine baktım ,file kısımları dayanıklı mı diye , bir de kullanan arkadaşlarımın yalancısıyım , öylelikle aldımTeşekkürler kuzumişte o sağlamlığı nasıl anlarız kısmı benim için soru işareti
Vallahi çok mantıklıYa aslında yeni bir adet çıkartmalıyız. Mesela doğum yapan kişi ibanını rahatça paylaşabilsin falan
kuzum ben buna izin vermem. Bazen çok sert olmamız gerekDua okutmaya gelen teyzelerin bebişi kucaktan kucağa gezdirip hepsinin tek tek şapur şupur öptüğü geldi gözümün önüne ve tansiyonum fırladı şu an fdghjkölç
Bana da kız kardeşim bebek arabasını seç biz alcaz dediAynen o süper dün yaşadım daha arkadaşım sen seç dedi , favorilerimden birini söyledim bende
ayın 27sine kadar randevum yok durdukça evhamlanıuorumBebeğin gelişmese doktor söylerdi canım, evhamlanma. Ayrıca 500gr bile değiller daha.
İnşallah yaparlarAyy evetO zaman da çok pahalısı olmasın diye uğraşıyorum ayıp olmasın diye evlenirken de öyle oldu teyzem götürdü beni .seç beğen ödiycem dedi. Orta yolu bularak istediğimi aldım keşke bebekte de yapsalar
bize de kp alacak beşik ve arabayı. Normalde bizde anne alır da tek oğullarının torunu ya hevesliler bende alın o zaman dedimBana da kız kardeşim bebek arabasını seç biz alcaz dediannem de geçen bebek mağazası gezdi foto attı ben seçtim
Yaaa benim ara ara bıkma şeylerim varAyyyy afiyet bal şeker olsun . Takin pekmez yenmez mi kııııız . yanında iyice kızarmış ekmek . üffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?