2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
kızlar benim aile hekimimde hemşire yok gitmiş hepsi tetanoz için arayan da olmadı şeker de sanmıyorım yapsınlar kim yapacak :/ devlet hastanesine mi gitmem gerekecek acaba ya da iğne alayım kendim mi ölçeyim

Hemen şimdi yapcam geldim eve dersim yok bugün başka inşallah yiyebilirim tabi orası ayrı mevzu

bir yakınım dedi herkes bebeğine hediye getirirken bir kaç kişi anneye getirmiş aşırı mutlu olmuş:)) ben de kendime yeni koltuk aldım evime süs aldım
Keşke bana da öyle getiren olsa çocukken kardeşlerim sünnet olduğunda da annemin bi arkadaşı kardeşlerine çok hediye gelir diye ben sana getirdim diyerek hediye vermişti bana da

Ama zaten biz çok uzaktayız bize gelemezler yazın görenler anca verir herhalde
Kuzum bende öyleyim mesela benim bir sürü akrabam arkadaşım var onlarınki olarken neler aldım etdim..ama şimdi bana gelemezler bir tek eşimin akrabaları onlarada pek güvenim yok

Kuzum bende öyleyim mesela benim bir sürü akrabam arkadaşım var onlarınki olarken neler aldım etdim..ama şimdi bana gelemezler bir tek eşimin akrabaları onlarada pek güvenim yok
Biz de burada akraba yok kuzum işte. Olsun ya zaten o dönem misafir isteyeceğimi sanmıyorum. Yazın anneme gidince dua okuturuz belki diyorum ama belli de olmaz çünkü yaz sıcağını da hiç sevmem

Biz de burada akraba yok kuzum işte. Olsun ya zaten o dönem misafir isteyeceğimi sanmıyorum. Yazın anneme gidince dua okuturuz belki diyorum ama belli de olmaz çünkü yaz sıcağını da hiç sevmem
Dua okutmaya gelen teyzelerin bebişi kucaktan kucağa gezdirip hepsinin tek tek şapur şupur öptüğü geldi gözümün önüne ve tansiyonum fırladı şu an fdghjkölç

Dua okutmaya gelen teyzelerin bebişi kucaktan kucağa gezdirip hepsinin tek tek şapur şupur öptüğü geldi gözümün önüne ve tansiyonum fırladı şu an fdghjkölç
mevlütleri cami de yapıyor kadınlar ben görüyorum ne bilim mart nisan ayı herkesin hasta olduğu dönemler kendim için de bebek için de kimseyi istemem diye düşünüyorum

Bir de şey güzel hangisini istersen sen seç ben alayım olayı
Ayy evet O zaman da çok pahalısı olmasın diye uğraşıyorum ayıp olmasın diye evlenirken de öyle oldu teyzem götürdü beni .seç beğen ödiycem dedi. Orta yolu bularak istediğimi aldım keşke bebekte de yapsalar

Ya aslında yeni bir adet çıkartmalıyız. Mesela doğum yapan kişi ibanını rahatça paylaşabilsin falan
Ben valla yengem ikizleri doğurduğunda hiç hediye falan almadım ibanını istedim iki bebeğe de eşit para olacak şekilde ibanına para attım artık ister bebeklere bir şey al kendi beğendiğin ister kendine al istersen git altın al ben bilemem yani neye ihtiyacı var görümce olarak bunu yapmıştım umarım bana da tüm çevrem aynısını yapar

Bende 40 mevlit edicem bu kadar sonra gelen olursa valla eskisi gibi sofralar açan diğilim alışmışlar yani kv söylicem gelen gelsin yani tek başına bakmak zor açık söylicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…