2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
36 mm di iyi dedi. Benim kasık sızlamalarım ince böyle rahatsız edici ağrılarım oluyor. Ve neredeyse tüm gün geçmiyordu. Bebek büyüdüğü çok hareketli olduğu için yapıyormuş.
Yaa bebek çok mu hareketli kız mi erkek mi? Benimki erkek belli zamanlarda hareket ediyor ama sürekli değil öyle benimde en son 31 inde gittim doktora 35mm demişti

Yaa bebek çok mu hareketli kız mi erkek mi? Benimki erkek belli zamanlarda hareket ediyor ama sürekli değil öyle benimde en son 31 inde gittim doktora 35mm demişti
Erkek canım. Evet canım tüm gün çok hareketli genelde hareketlerini hissetmediğim saatler çok az özellikle son birkaç gün çok hareketli belki haftaya göre hareketlerde artıyor bilmiyorum. Ağrılarım da son birkaç gündür vardı. Bende en son 31 ekimde gittim bir de ağrılarım olduğu için bugün gittim.
Uyuyordur belki canım her bebek farklı oluyor. Ultrasonda nasıl hareketli mi

Her kes bebek için alarken bende bunu aldım 12 tanene zamandır bekliyordum indirime girsin diye misafir tatlı tabaklarım yokmuş günlük var bebiş geldikten sonra gelen giden çok olucak malum

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-07-00-33-47-90_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 79
Benim plesentam anterior yani ön duvar yerleşimli belki o yüzden çok hissedemiyorum en son gittiğimde hareket ediyordu ama hissetmemiştim mesela birde hala ayakta falan çok kuvvetli olmazsa hissedemiyorum yatınca hissediyorum

Her kes bebek için alarken bende bunu aldım 12 tanene zamandır bekliyordum indirime girsin diye misafir tatlı tabaklarım yokmuş günlük var bebiş geldikten sonra gelen giden çok olucak malum
Ay çok hoşmuş gerçekten güle güle kullan inşallah

Oğluşum küsmesin benden bunuda sipariş etdim

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-07-01-22-17-57_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 76
Pamuk yorgan ağır olur kuzum bebekleri geç çocuklar için bile iyi olmaz. Ben bi tane incecik silikon yorgan aldım lazım olursa hazırda olsun diye ama zaten bir süre ince battaniyeye ve pelüş battaniyeye sararak yatırsak yeter. Yattığımız oda soğuk olmayacak sonuçta

Biz burda klima ile ısınıyoruz yazlık yer olduğundan. Yeterli gelir mi ki uyku tulumu . Yorgan örterdim aslında ama ağzı yüzü kapanır bişey olur diye çekiniyorum sadecec
Bizde klima ile ısınıyoruz kuzum ama ayarını ona göre ayarlarız artık. İnce battaniye ve pelüş battaniyeyle üşümez bence

Benim plesentam anterior yani ön duvar yerleşimli belki o yüzden çok hissedemiyorum en son gittiğimde hareket ediyordu ama hissetmemiştim mesela birde hala ayakta falan çok kuvvetli olmazsa hissedemiyorum yatınca hissediyorum
Benimde plasenta ön duvarda bebişim erkek. Bende ayakta falan çok hissetmiyorum. Otururken yada uzanırken daha iyi hissediyorum. Çok çok güçlüde hissetmiyorum hala

Benim bebek mi çok hareketli ya, ben video bile çektim bildiğin vurunca karnım nasıl oluyor. Geçen gün misafir vardı kıyafetin üstünde pıt pıt atıyordu yaramaz. Bu arada kızlar benimki 42 mm çıktı benimki mi çok kalın, acaba normal doğum yapmam çok mu zor olur benim

Aynen benimde ultrasonda hareketli benimde plesenta fundus ön rahim duvarında plesenta bende hissetmiyorum çok nadir

Canım bende senin gibiyim bende çok alıyorum ama takılmıyorum ne yapayım. Bebeklerimiz iyi olsun. Benimde +7

Teşekkürler kuzum işte o sağlamlığı nasıl anlarız kısmı benim için soru işareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…