Yaa bebek çok mu hareketli kız mi erkek mi? Benimki erkek belli zamanlarda hareket ediyor ama sürekli değil öyle benimde en son 31 inde gittim doktora 35mm demişti36 mm di iyi dedi. Benim kasık sızlamalarım ince böyle rahatsız edici ağrılarım oluyor. Ve neredeyse tüm gün geçmiyordu. Bebek büyüdüğü çok hareketli olduğu için yapıyormuş.
Yatarkende mi oluyor sadece hareket halinde miOluyor canım tabi hem vajina üstü hem sağ hem sol bitiriyor beni
Yok yatarken ağrım yok sadece hareket ederkenYatarkende mi oluyor sadece hareket halinde mi
Erkek canım. Evet canım tüm gün çok hareketli genelde hareketlerini hissetmediğim saatler çok az özellikle son birkaç gün çok hareketli belkiYaa bebek çok mu hareketli kız mi erkek mi? Benimki erkek belli zamanlarda hareket ediyor ama sürekli değil öyle benimde en son 31 inde gittim doktora 35mm demişti
Benimde öyle normaldir inşallah 13 ünde doktorum geldiğinde gideceğim tekrar bakalım inşallah bir sorun görmez teşekkürler yanıt içinYok yatarken ağrım yok sadece hareket ederken
Benim plesentam anterior yani ön duvar yerleşimli belki o yüzden çok hissedemiyorum en son gittiğimde hareket ediyordu ama hissetmemiştim mesela birde hala ayakta falan çok kuvvetli olmazsa hissedemiyorum yatınca hissediyorumErkek canım. Evet canım tüm gün çok hareketli genelde hareketlerini hissetmediğim saatler çok az özellikle son birkaç gün çok hareketli belkihaftaya göre hareketlerde artıyor bilmiyorum. Ağrılarım da son birkaç gündür vardı. Bende en son 31 ekimde gittim bir de ağrılarım olduğu için bugün gittim.
Uyuyordur belki canım her bebek farklı oluyor. Ultrasonda nasıl hareketli mi
Ay çok hoşmuş gerçektenHer kes bebek için alarken bende bunu aldım 12 tanene zamandır bekliyordum indirime girsin diye misafir tatlı tabaklarım yokmuş günlük var bebiş geldikten sonra gelen giden çok olucak malum
Amin.Sağol canımAy çok hoşmuş gerçektengüle güle kullan inşallah
Oh maşallah daha ne olsun canım. Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallahBizimde bebek arabası ve puset bunlar olacak renkleri de aynı böyle yengem temizleyip verecek inşallah şansa oto koltukları da varmış 2 tane Allah daha ne olsun dedim
Pamuk yorgan ağır olur kuzum bebekleri geç çocuklar için bile iyi olmaz. Ben bi tane incecik silikon yorgan aldım lazım olursa hazırda olsun diye ama zaten bir süre ince battaniyeye ve pelüş battaniyeye sararak yatırsak yeter. Yattığımız oda soğuk olmayacak sonuçtaKızlar siz yorgan alacak mısınız? Bebeğe yorgan örtecek miyiz , sadece kundak mı yapıcaz. Üstü açık mı yatacak bu çocuk kafam karıştı. Kv eşime demiş pamuk yorgan yaptırayım diye. Beni arayacakmış. Gerekli mi yorgan takımı falan
Bizde klima ile ısınıyoruz kuzum ama ayarını ona göre ayarlarız artık. İnce battaniye ve pelüş battaniyeyle üşümez benceBiz burda klima ile ısınıyoruz yazlık yer olduğundan. Yeterli gelir mi ki uyku tulumu . Yorgan örterdim aslında ama ağzı yüzü kapanır bişey olur diye çekiniyorum sadecec
Benimde plasenta ön duvarda bebişim erkek. Bende ayakta falan çok hissetmiyorum. Otururken yada uzanırken daha iyi hissediyorum. Çok çok güçlüde hissetmiyorum halaBenim plesentam anterior yani ön duvar yerleşimli belki o yüzden çok hissedemiyorum en son gittiğimde hareket ediyordu ama hissetmemiştim mesela birde hala ayakta falan çok kuvvetli olmazsa hissedemiyorum yatınca hissediyorum
Aynen benimde ultrasonda hareketli benimde plesenta fundus ön rahim duvarında plesenta bende hissetmiyorum çok nadirBenim plesentam anterior yani ön duvar yerleşimli belki o yüzden çok hissedemiyorum en son gittiğimde hareket ediyordu ama hissetmemiştim mesela birde hala ayakta falan çok kuvvetli olmazsa hissedemiyorum yatınca hissediyorum
Tabi kuzum araştır öncelikleAy hiç bilmiyorum kineyse ben bunları en iyisi araştırıp ona göre seçimler yapayım
Canım bende senin gibiyim bende çok alıyorum ama takılmıyorum ne yapayım. Bebeklerimiz iyi olsun. Benimde +7Bnımde çarşamba sabahı detaylım
Hayırlısıyla inşallah
Bnımde hafif kasık agrılarım, rahimde bi dolgunluk, bi ağarlık var sanki
Buara daha bı ağarlaştım. Yolu bıle zor yuruyorum +10 kilodayımhaftada 1 kılo alıyorum neredeyse
Teşekkürler kuzumAslında tamamen tercih meselesi yatak canım, anneyanı özelliğini kullanacaksan bir yanı katlanabilir olmalı , yattığın yerden görmeyi planlıyorsan tam file olanlar var , alt ayakları sallanabilir , ya da sabitleyebiliyorsun, kumaş kalitesi ,büyüdüğünde oyun alanı gibi kullanacağı için kasa sağlamlığı , pilli çalışan dönencesi var aldığımın ayarları var 8 ses istediğinde bebek uyandığında ya da ağladığında seçtiğin ses devreye giriyor ya da manuel sen çalıştırılabilirsin.aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?