2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Benim vajina kısmında oluyor vajınanın üst tarafı aşagıya doğru ağırlık oluyor anlamıyorum rahım ağzı kısalmasından korkuyorum

Evet dinlenince geçiyor ama anlamıyorum neden böyle oluyor hareket ediyorum benek aşagıya iniyor gibi vajnanın hemen üstü sert birşey varmış gibi oluyor rahim ağzı kısalmasından korkuyorum

Benim vajina kısmında oluyor vajınanın üst tarafı aşagıya doğru ağırlık oluyor anlamıyorum rahım ağzı kısalmasından korkuyorum
İçin rahat etmiyorsa git doktoruna en güzeli çünkü benim şimdiki ağrılarım doktor normal demeseydi belkide ağlıyordum

İçin rahat etmiyorsa git doktoruna en güzeli çünkü benim şimdiki ağrılarım doktor normal demeseydi belkide ağlıyordum
Doktorum izne çıktı bir hafta yok acile gitmeyi düşündüm ama dinlenince geçiyor onu anlamıyorum

Evet dinlenince geçiyor ama anlamıyorum neden böyle oluyor hareket ediyorum benek aşagıya iniyor gibi vajnanın hemen üstü sert birşey varmış gibi oluyor rahim ağzı kısalmasından korkuyorum
Kaç gündür o ağrın var canım

Doktorum izne çıktı bir hafta yok acile gitmeyi düşündüm ama dinlenince geçiyor onu anlamıyorum
Yalnış bir şey demek istemiyorum cünkü bu işler hiç belli olmuyor benimde dinlenince geçiyor ama sağa sola dönerken zor dönüyorum..

seymaozle doğru söylüyor. Bende bugün doktordan geldim. Gitmeseydim sürekli ağlıyor ve tedirgin olacaktım. Biz şöyle böyle desekte yaşayan sen olduğun için belki yine de için rahat etmeyecek canım

Yalnış bir şey demek istemiyorum cünkü bu işler hiç belli olmuyor benimde dinlenince geçiyor ama sağa sola dönerken zor dönüyorum..
Vajinanın üstünde hemen ağrı ve orda dolgunluk ağrı oluyor mu

Doktor bugün rahim ağzı uzunluğuna ne dedi peki canım senin ağrılar nerede nasıl oluyor

bu ikinci oldu diğeride böyle hareket edince birşeylerle meşgul olunca olmuştu pazar günü dinlendim geçti Buda öyle geçti şimdi uzanınca
Beni en çok tedirgin eden uzun süren ve geçmeyen ağrılar, geçen ağrılardan korkma. O olan şey birkaç güne kadar ya tamamen kaybolur yada sıklığı çok azalır canım. Ağırlık merkezinle alakalıdır. Dediğim gibi vajinal batmalarım öyle yoğundu ki geçen haftalarda şimdi yok denecek kadar azaldı.

Doktor bugün rahim ağzı uzunluğuna ne dedi peki canım senin ağrılar nerede nasıl oluyor
36 mm di iyi dedi. Benim kasık sızlamalarım ince böyle rahatsız edici ağrılarım oluyor. Ve neredeyse tüm gün geçmiyordu. Bebek büyüdüğü çok hareketli olduğu için yapıyormuş.

Canım bende cumartesiden beri giremedim hiç, kasık ağrım çok yoğundu iki gündür. Doktorum normaldir diyor. Perşembe günü detaylım var dört gözle onu bekliyorum. Sen nasılsın bebiş nasıl iyi mi
Bnımde çarşamba sabahı detaylım
Hayırlısıyla inşallah

Bnımde hafif kasık agrılarım, rahimde bi dolgunluk, bi ağarlık var sanki
Buara daha bı ağarlaştım. Yolu bıle zor yuruyorum +10 kilodayım haftada 1 kılo alıyorum neredeyse

36 mm di iyi dedi. Benim kasık sızlamalarım ince böyle rahatsız edici ağrılarım oluyor. Ve neredeyse tüm gün geçmiyordu. Bebek büyüdüğü çok hareketli olduğu için yapıyormuş.
Cnm bnım bebişte çok hareketli
Neredeyse hissetmediğim 5 dakıkam bıle yok. Masallah tabi ama
Sizinde böylemi

Cnm bnım bebişte çok hareketli
Neredeyse hissetmediğim 5 dakıkam bıle yok. Masallah tabi ama
Sizinde böylemi
Aynen canım öyle çok hareketli ve tekmeleri de sertleşti özellikle geceleri yatakta bazen karnımı tutup ah noluyor dediğimi biliyorum. mesela birkaç saattir hareketi yok ve kasık ağrılarımda hiç yok

İnşallah bir sorun yoktur bebeği hissediyorum bebekle ilgili sorun yok ama bu zamanların en büyük problemi ve çözümü zor olan bir anda olan farkedilmeden olan rahim ağzı kısalması hatta açıklık Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…