- 10 Haziran 2022
- 4.529
- 7.074
- 108
Canım tamamen bebisle ilgili bı durum ya inşallah seni emer ve sadece fazla sütün için kullanırsın öyle olursa zaten sürekli kullanmayacağın için sıkıntı olmaz ama bebek memeyi tutmaz ve sürekli sağım yapman gerekirse yorucu olur benim oğlum ilk bir hafta tutamadı mememi çok kötü bir manuel pompa vardı elimde o zamanlar bu kadar araştırma şansıda yoktu eşim öyle eczaneden almıştı en ucuzunu off çok zorlandım çünkü sürekli sağım yapıyordum sonra bebek memeyi tuttu ve sadece fazla süt için kullandım ve çok rahattı o şekilde kullanıncaBende ilk çocuk ya yapa bilirmiyim kendim acaba mesela elimi çokmu yorucak
Canım ben instada takip ettiğim yeni bebeğini doğuran bi annede okumuştum eli resmen kızarmış sıkmaktan o da bu manueli önermiyordu çok zormuş. Böyle yazmışBende ilk çocuk ya yapa bilirmiyim kendim acaba mesela elimi çokmu yorucak
Anladım canım.İşte benim korktuğum bu ya almazsa o zaman çok zorlanırım biterim yani çünkü kardeşimde fazla süt olmadı ya diyorum bende öyle olursamCanım tamamen bebisle ilgili bı durum ya inşallah seni emer ve sadece fazla sütün için kullanırsın öyle olursa zaten sürekli kullanmayacağın için sıkıntı olmaz ama bebek memeyi tutmaz ve sürekli sağım yapman gerekirse yorucu olur benim oğlum ilk bir hafta tutamadı mememi çok kötü bir manuel pompa vardı elimde o zamanlar bu kadar araştırma şansıda yoktu eşim öyle eczaneden almıştı en ucuzunu off çok zorlandım çünkü sürekli sağım yapıyordum sonra bebek memeyi tuttu ve sadece fazla süt için kullandım ve çok rahattı o şekilde kullanınca
Yaaa yok o zaman almam korktumCanım ben instada takip ettiğim yeni bebeğini doğuran bi annede okumuştum eli resmen kızarmış sıkmaktan o da bu manueli önermiyordu çok zormuş. Böyle yazmış
Kuzum istersen doğumdan sonra bebeğin duruma göre karar ver zaten hemen heryerde alabileceğin birşey eczanede bile satılıyor hastanede ihtiyaç duysan dahi temin edersin zaten hastanede bu hastane tipi pompalar varya onlardan veriyorlar ihtiyacın oldugunda o sırada eşin alırAnladım canım.İşte benim korktuğum bu ya almazsa o zaman çok zorlanırım biterim yani çünkü kardeşimde fazla süt olmadı ya diyorum bende öyle olursam
Benim elimde karpal tünel sendromu var zaten istesem de manuel kullanamam. Kuzum ben elektirikli aldım. Şu paylaştığım. Beylikdüzü baybmall mağazasından.Yaaa yok o zaman almam korktumsen aldınmı?
Korkuyorum ac kalır diye hastanede o zaman bebiş almasa hastanede vericekler dimi?o zamana kadarda ben sipariş ederim dediğin gibi ya olursa sütüm hastanede verdiklerini bilmiyordumKuzum istersen doğumdan sonra bebeğin duruma göre karar ver zaten hemen heryerde alabileceğin birşey eczanede bile satılıyor hastanede ihtiyaç duysan dahi temin edersin zaten hastanede bu hastane tipi pompalar varya onlardan veriyorlar ihtiyacın oldugunda o sırada eşin alır
Anladım kuzum ben sanırım doğulsun bir bakıcam varmı yokmu sütüm görsem zor emiyor bebişim gücü yok hemen alırımBenim elimde karpal tünel sendromu var zaten istesem de manuel kullanamam. Kuzum ben elektirikli aldım. Şu paylaştığım. Beylikdüzü baybmall mağazasından.
İnşallah plesentadandır diğer arkadaşlara göre az hissetmemizBenimde plasenta ön duvarda bebişim erkek. Bende ayakta falan çok hissetmiyorum. Otururken yada uzanırken daha iyi hissediyorum. Çok çok güçlüde hissetmiyorum hala
Aynen kuzum ben o an strese girmemek için önden aldım. Bide göğüs konusunda hassasiyetim de fazla. Sen durumuna göre en iyisini yaparsınAnladım kuzum ben sanırım doğulsun bir bakıcam varmı yokmu sütüm görsem zor emiyor bebişim gücü yok hemen alırım
Yaa sevindim yalnız değilim hareket edince yada çok ayakta durunca sanki aşagıya iniyor bebek dimi göbek çevresi gevşiyor böyle vajinanın üst kısmı dolgun ve birazda ağrı oluyor hareket edemiyorsun sonra eğilip kalkamıyorsun mesela orada bir sertlik oluyor şişlik oluyor??Benim de aynı şeyler oluyor ve her gittiğimde doktora ''ben bebeği çok ayakta kalınca vajinamın hemen üstünde hissediyorum, bebeğin konumu iyi mi diye soruyorum :) '' çok şükür hiçbir sorun yok. sanki böyle aşırı wc ihtiyacım varmış gibi bir doluluk oluyo. benim plasentam da ön tarafta bu arada. 22+4 olmama rağmen hareketlerini sadece uzanıp kendimi dinlediğimde hissedebiliyorum .
Günaydın canımm :) sen bu ara midem bulanıyor diyorsun ya bence o yüzden kaynaklı enerji düşüklüğün.. vücuda yakıt az geliyor :)
Bana ayrıntılı ultrason yaptırırken profda öyle söyledi. Plasenta önde olduğu için normale göre az hissedersin dedi Canımİnşallah plesentadandır diğer arkadaşlara göre az hissetmemiz
1 numarayı sanırım yalnızca 1-2 paket kullandım direk 2ye geçtim. Stok yapılacaksa bu asla 1 numara değilKızlar bez almak istiyorum annelere sorum var 1 numaramı alınmalı?
1 paketde ne kadardı mesela ona göre alayım o zaman bende?1 numarayı sanırım yalnızca 1-2 paket kullandım direk 2ye geçtim. Stok yapılacaksa bu asla 1 numara değil
Ben çocuğumu biberonsuz büyüttüm ya onu farkettim.Bu biberon iyi mi kızlar bir tane cam olsun dedim ama
Ben başlangıç olarak 1 paket 1 numara alıcam. Doğduktan sonra ihtiyaca göre numara alırım diyorum. Çünkü 1 ve 2 no arasında çok büyük bi fark yok. 1 no 2-5 kg , 2 no 3-6 kgKızlar bez almak istiyorum annelere sorum var 1 numaramı alınmalı?
Kesinlikle bende 2 kızımı da biberonsuz büyüttüm. Biberon ihtiyaca göre alınmalı bencedeBen çocuğumu biberonsuz büyüttüm ya onu farkettim.Belki meme emecek bebeğiniz? Mama icmezse bunlar hep elde kalıyor,.
bana da hediye gelmişti kaldı öyle. Çok almayın veya ilk aşamada çok kaliteli almayın o yüzden bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?