2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kundak başta olur kuzum da sonradan kundak da zor olacak tabi

Bizde burda çok soğuk olmuyor ya ben diyorum ilk başta kundak olsun sonra zaten havalar güzel olmaya başlıcak ve ya mesela görsem olmuyor alıcam ince tulum yazlık bakıcam görsem hakikatan sıkıyor boynunu iade edicem şimdi iade bile edemem

Kızlar ebebekte Brion Vega kamera hakkında bilgi sahibi olan ya da alan var mı fiyatı uygun ve özellikleri bana güzel geldi ama buradakilerin de yorumunu merak ediyorum

Valla hiç toplanma durumu yaşamadım toplanacak bir yeri yok ki. Bilemiyorum ben aylarca özellikle yenidoğan döneminde kollarını içeri alarak, 4 5 aydan sonra da kolları dışarda olarak bunu kullandım:)

Kundak her türlü olacak canım bebeğin kollarının sabit kalması için o şart. Ama kundağı çok kalın bir şeyle yapılamayacağı için her türlü üstüne battaniye örtmek gerekiyor işte, uyku tulumumun mantığı burda devreye giriyor

Kızlar uyku tulumunu ben lc nin online sayfasında ilk alışverişe özel 185 tl indirimi ile aldım. 325 liraya geldi. Ama ben 12-18 ve 2.5 tog aldım baya büyük

Eklentiler

• IMG_1864.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 54
Valla nasıl beslendim bilemiyorum açıkçası hayatıma normal devam ettim. Öyle iki kişilik yiyim mantığında olmadım hic. Normalde de zayıf biriyim 53-54 kiloyum. Bir önceki gebeligimde 56 hamile kaldım 62-63 doğurmuştum :) kilo eşittir kilolu bebek demek değil. Dediğim gibi 4 kilo çocuk çıktı, 2 kilo minimum suyu, plesanta desem kendime almamıştım

Valla hiç toplanma durumu yaşamadım toplanacak bir yeri yok ki. Bilemiyorum ben aylarca özellikle yenidoğan döneminde kollarını içeri alarak, 4 5 aydan sonra da kolları dışarda olarak bunu kullandım:)
Resimlerden gördüğüm kadarıyla boyun kısmında sıkma oluyormuş ve ya toparlanıyormuş o zamanda tabi çocuk uyanıyor hem canı acıyor ayy bilemedim ya

Aynen öyle olmuş canım sağlıcakla gelsinler inşallah

Reactions: The
Kızlar uyku tulumunu ben lc nin online sayfasında ilk alışverişe özel 185 tl indirimi ile aldım. 325 liraya geldi. Ama ben 12-18 ve 2.5 tog aldım baya büyük
Yenidoğan değil de 6 aydan sonra kullanabilirsin canım bunu. Yani kışın olur ancak muhtemelen. O zaman da bebek 7 aylık olur herhalde en erken Ekim'de kullanmaya başlasa. Ben olsam daha büyük alırdım çünkü lcw tam kalıp oluyor. Eğer iki kış kullansın dersen seneye biraz zor olur

Resimlerden gördüğüm kadarıyla boyun kısmında sıkma oluyormuş ve ya toparlanıyormuş o zamanda tabi çocuk uyanıyor hem canı acıyor ayy bilemedim ya
Dediğim gibi yaşamadım böyle bir şey. Fermuarini içe doğru kiviriyordum ben boyna gelen kısmını birazcık o kadar. Allah nasip ederse ikinci bebeğimde de onu kullanacağım

Ben de sipariş verdim aynısından. Baya beğenilmiş. Fiyat performans ürünü gibi. Mağazalarda baktım indirimli fiyatlar bile hep pahalıydı. Gerçekten güzel indirim yapmışlar. Kaçırmak istemedim.
Sana daha önce gelir herhalde kuzum sen izmirdesin. Hemen haber verelim birbirimize

Yok yok ben zaten uyku tulumu alacağım kuzum. Niqu pek beğenmemiş işte. Ben başından beri diyorum. Kv hatta yorgan yaptıracam dedi hayır dedim kullanmam. Bir de yün diyor. Benim alerjim var çocuk yanımda yatacak yün yorgan yaptıracakmış. Gerçekten cahil bu kadın

İnşallah kuzum ya nasip dedim aldım. Artık kafam çorba olmuştu. Yatak alcaz dimi buna bir de? Onu yataş alırım zaten
Evet canım yatak da lazım. Onu da iyi araştırmak lazım bebek için yumuşak veya ortopedik önerilmiyor yanlış hatırlamıyorsam omurga sistemi için:)

İnşallah içine sinen bir şey bulursun kuzum YouTube da falan da izle istersen video vardır belki

Evet canım yatak da lazım. Onu da iyi araştırmak lazım bebek için yumuşak veya ortopedik önerilmiyor yanlış hatırlamıyorsam omurga sistemi için:)
Aaaaaa bunu hiç duymamıştım bak. Ben yataştan bebek yatağı diye düşünmüştüm

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…