Kundak başta olur kuzum da sonradan kundak da zor olacak tabiYok kuzum vazgeçmem çünkü tulumla yatak aynı diğil benim için mesela yatak bende 2 tane olucak diye anne yatağıda bir tek geceler kullanıcam yeterki dedim önü açılsın ve bebişi göre bileyim başka bir titreşim ve ya farklı bir şey aramıyordum çünkü hiç yerinden kıpırdamıcak odadan odaya bile taşımıcam eminim sağlam durucak.ama tulum çocuğun canını yakıcaksa hemen çöp olucak yani onu kullanmak için başka bir çaresi yok bir yerini düzeltemezsin..bana göre en iyisi kundak nedense şimdilik bu fikirdeyim
Bizde burda çok soğuk olmuyor ya ben diyorum ilk başta kundak olsun sonra zaten havalar güzel olmaya başlıcak ve ya mesela görsem olmuyor alıcam ince tulum yazlık bakıcam görsem hakikatan sıkıyor boynunu iade edicem şimdi iade bile edememKundak başta olur kuzum da sonradan kundak da zor olacak tabi
Valla hiç toplanma durumu yaşamadım toplanacak bir yeri yok ki. Bilemiyorum ben aylarca özellikle yenidoğan döneminde kollarını içeri alarak, 4 5 aydan sonra da kolları dışarda olarak bunu kullandım:)Canım ben bununda yorumlarını okudum ve başka tulumlarında toparlanıyor yazıyorlar boğaz kısmında ondan korkuyorum alıcam elimde kalıcak diye fiyatlar düşük olsaydı yine tamamda ne edeceğimi bilmiyorum açıkcası
Kundak her türlü olacak canım bebeğin kollarının sabit kalması için o şart. Ama kundağı çok kalın bir şeyle yapılamayacağı için her türlü üstüne battaniye örtmek gerekiyor işte, uyku tulumumun mantığı burda devreye giriyorKundak başta olur kuzum da sonradan kundak da zor olacak tabi
22+3Maşallahpeki canım kaç haftalıksın sen peki
Valla nasıl beslendim bilemiyorum açıkçası hayatıma normal devam ettim. Öyle iki kişilik yiyim mantığında olmadım hic. Normalde de zayıf biriyim 53-54 kiloyum. Bir önceki gebeligimde 56 hamile kaldım 62-63 doğurmuştum :) kilo eşittir kilolu bebek demek değil. Dediğim gibi 4 kilo çocuk çıktı, 2 kilo minimum suyu, plesanta desem kendime almamıştımCanim nasıl beslendin genellikle, ben bir anda almadım ayda bı kilo gibi oldu, hiç bulantım olmadı nerdeyse , iştahım da çok açık değil , her zamanki gibi yiyorum , eskiden olsa hep 56 57de geziyordum yıllardır bu yeme şekliyle, oyuzden farkettim ki ekstra dikkat etmeliyim diyabet tansiyon çıkmasın diye, sabit kalamiyorum illaki artış oluyor gibi. 57 58 hamiel kaldım , 59 60 civarında geziyorum açlık tokluk bu şekilde çıkıyor. Kiloya takılmak istemiyorum ama çok artışta doğumda sıkıntı çekerim ya da diyabet çıkar diye açıkçası.
Güzeldir inşallah canımKanz Sleepy Side Plus Anne Yanı Oyun Parkı 70 x 110 cm
Yoykoya karar verdim ama bunu aldımaynı demişler yorumlarda. İndirimi görünce hemen aldım. İnşallah pişman olmam The
Resimlerden gördüğüm kadarıyla boyun kısmında sıkma oluyormuş ve ya toparlanıyormuş o zamanda tabi çocuk uyanıyor hem canı acıyor ayy bilemedim yaValla hiç toplanma durumu yaşamadım toplanacak bir yeri yok ki. Bilemiyorum ben aylarca özellikle yenidoğan döneminde kollarını içeri alarak, 4 5 aydan sonra da kolları dışarda olarak bunu kullandım:)
Aynen öyle olmuş canım sağlıcakla gelsinler inşallahValla nasıl beslendim bilemiyorum açıkçası hayatıma normal devam ettim. Öyle iki kişilik yiyim mantığında olmadım hic. Normalde de zayıf biriyim 53-54 kiloyum. Bir önceki gebeligimde 56 hamile kaldım 62-63 doğurmuştum :) kilo eşittir kilolu bebek demek değil. Dediğim gibi 4 kilo çocuk çıktı, 2 kilo minimum suyu, plesanta desem kendime almamıştım
Ben de sipariş verdim aynısından. Baya beğenilmiş. Fiyat performans ürünü gibi. Mağazalarda baktım indirimli fiyatlar bile hep pahalıydı. Gerçekten güzel indirim yapmışlar. Kaçırmak istemedim.Güzeldir inşallah canım
Yenidoğan değil de 6 aydan sonra kullanabilirsin canım bunu. Yani kışın olur ancak muhtemelen. O zaman da bebek 7 aylık olur herhalde en erken Ekim'de kullanmaya başlasa. Ben olsam daha büyük alırdımKızlar uyku tulumunu ben lc nin online sayfasında ilk alışverişe özel 185 tl indirimi ile aldım. 325 liraya geldi. Ama ben 12-18 ve 2.5 tog aldım baya büyük
Dediğim gibi yaşamadım böyle bir şey. Fermuarini içe doğru kiviriyordum ben boyna gelen kısmını birazcık o kadar. Allah nasip ederse ikinci bebeğimde de onu kullanacağımResimlerden gördüğüm kadarıyla boyun kısmında sıkma oluyormuş ve ya toparlanıyormuş o zamanda tabi çocuk uyanıyor hem canı acıyor ayy bilemedim ya
Sana daha önce gelir herhalde kuzum sen izmirdesin. Hemen haber verelim birbirimizeBen de sipariş verdim aynısından. Baya beğenilmiş. Fiyat performans ürünü gibi. Mağazalarda baktım indirimli fiyatlar bile hep pahalıydı. Gerçekten güzel indirim yapmışlar. Kaçırmak istemedim.
Yok yok ben zaten uyku tulumu alacağım kuzum. Niqu pek beğenmemiş işte. Ben başından beri diyorum. Kv hatta yorgan yaptıracam dedi hayır dedim kullanmam. Bir de yün diyor. Benim alerjim var çocuk yanımda yatacak yün yorgan yaptıracakmış. Gerçekten cahil bu kadınKundak her türlü olacak canım bebeğin kollarının sabit kalması için o şart. Ama kundağı çok kalın bir şeyle yapılamayacağı için her türlü üstüne battaniye örtmek gerekiyor işte, uyku tulumumun mantığı burda devreye giriyor
Evet canım yatak da lazım. Onu da iyi araştırmak lazım bebek için yumuşak veya ortopedik önerilmiyor yanlış hatırlamıyorsam omurga sistemi için:)İnşallah kuzumya nasip dedim aldım. Artık kafam çorba olmuştu. Yatak alcaz dimi buna bir de? Onu yataş alırım zaten
İnşallah içine sinen bir şey bulursun kuzumBizde burda çok soğuk olmuyor ya ben diyorum ilk başta kundak olsun sonra zaten havalar güzel olmaya başlıcak ve ya mesela görsem olmuyor alıcam ince tulum yazlık bakıcam görsem hakikatan sıkıyor boynunu iade edicem şimdi iade bile edemem
Aaaaaa bunu hiç duymamıştım bak. Ben yataştan bebek yatağı diye düşünmüştümEvet canım yatak da lazım. Onu da iyi araştırmak lazım bebek için yumuşak veya ortopedik önerilmiyor yanlış hatırlamıyorsam omurga sistemi için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?