özele gidiyorum ben canım pahalı olur o test dye düşüyorum devlette daha mantıklı ama muayene randevusu mu alıcam bilemedim benim aile hekimliğmde hiç hemşire vs yok gecici süre bir beyefendi evrak kayıttaydı zaman varDüzenli gittiğin kadın doğumcu bişey demedi mi canım ? Gittiğin hastanende de yaparlar heralde şeker testini.. aile hekiminde başka hemşire de yapabilir tetanozu.
ben de almadım canım ama sağlık nedenlerimden bir grip oldum bir ishal oldum tekrar grip oldum alamadım yani sağlıkla alıp vermek en mühimiKızlar ben daha +1 kilo bile alamadım 19.haftadayız normal mi bu hani bebek ağırlaştıkça oda kilo ekler diye biliyorum bebeğim mi gelişmiyor acaba
canım kaç tog alalım martta doğacak nisan. bahar bir de beden ne seçelimBen 250 liraya almıştım iki yıl önce, şimdiki fiyatını görünce şok oldum az önce, yoksa ekleyecektim buraya:) aşırı sağlam çok güzel ve 0 aydan 3 yasa kadar kullanılabiliyor ama işte pahalı
Hepsiii çok güzel canım güzel günlerde minnoşuna kullan inşallah.Kızlar aldiklarim gelmeye başladı, bebek bakım çantası alacaklar aman bu modeli almayın iade edicem içine bakarmisiniz ne halde sinir oldummanikür set çok cici yaa bayıldım termometre de iyi çıktı ölçümü calistirdigimdan beri orantılı beğendim, terlikte çok hafif ve sıcacık tutuyor ayağı doğumda iyi olucak inşallah
Güle güle kullanın canımKızlar aldiklarim gelmeye başladı, bebek bakım çantası alacaklar aman bu modeli almayın iade edicem içine bakarmisiniz ne halde sinir oldummanikür set çok cici yaa bayıldım termometre de iyi çıktı ölçümü calistirdigimdan beri orantılı beğendim, terlikte çok hafif ve sıcacık tutuyor ayağı doğumda iyi olucak inşallah
Kuzum oda sıcaklığı kontrolü işin şart benceHepsiii çok güzel canım güzel günlerde minnoşuna kullan inşallah.Termometre şart mı benim ilk olduğu için şart olup olmadığını kestiremiyorum canım. Önemli dimi almak lazım.
Kaç derece sıcaklıkta olması gerekiyor kuzum alayım bendeKuzum oda sıcaklığı kontrolü işin şart bence
Evet bence de hem süt pompası hem biberon. Yani bunlarin bence hiç acelesi yok. Bir de olumlama yapmak adına bebeğim zaten meme emecek diye düşünmek lazım. Pek çok emzirme danışmanı hastane çantasına biberon, mama koymayın kesinlikle diyor. Çünkü biyolojik çok farklı bir şey olmadığı müddet emziririz Allah'ın izniyle
Kuzum sabahKaç derece sıcaklıkta olması gerekiyor kuzum alayım bende
Teşekkür ederim kuzum benim amin Allah razı olsunHepsiii çok güzel canım güzel günlerde minnoşuna kullan inşallah.Termometre şart mı benim ilk olduğu için şart olup olmadığını kestiremiyorum canım. Önemli dimi almak lazım.
Sıcaklığa göre kıyafet giydirmemiz gerekecek bu yüzden odanın derecesini bilmek önemli. 20-22 kış için ideal.Kaç derece sıcaklıkta olması gerekiyor kuzum alayım bende
devlet hastanesi inde vermiyorlar ama diye biliyorum mama arayan biberon arayan da oluyormuşBen doğum yaptığımda pompam yoktu odama getirmişlerdi kuzum makineyi sen yine doğum yapacağın hastaneye sorup işini garantiye alhatta bebek hiç memeyi tutamayinca sezaryen doğum bide süt hemen foşur foşur gelmiyor hipp mama bile getirmislerdi odaya sıfır bir biberon ile aç kalmaz Allah'ın izniyle merak etme
Hepsi çok guzell güle güle kullansın bebisin kuzumBende bunları sipariş etdim
Allah korumuş Kerem’iTeşekkür ederim kuzum benim amin Allah razı olsuncanım ben ilk oğlumda çok acemilik yaşadım aralikta doğum yapmıştım korkumdan o kadar üst üste giydirip battaniyelere dürüyordum ki çocuğu birgün soğuk terleme yaptı aklım çıktı şimdi aynı hataya düşmek istemiyorum ev sıcaklığına göre giymesi gerektigi kadar giydirmek istiyorum birde bu nemide gösteriyor benimde oglumunda kışın bunumuz çok koruyor nemi ayarlayabilmek için aldım
Tamam canım dereceyi de öğrendiğim iyi oldu. doğru söylüyorsun.Sıcaklığa göre kıyafet giydirmemiz gerekecek bu yüzden odanın derecesini bilmek önemli. 20-22 kış için ideal.
Kesinlikle katılıyorummm annelere öyle bir psikolojik baskı yapılıyor ki dediğin gibi çocuk sarılık olsun daha mı iyi... Benim sezaryenden sonra sütüm geldi ama bebek tutamadı sagdigim sütte kolostrum olduğu için beyaz süt gibi çok gelmiyordu 20-30 CC anca çıkıyordu bebeği mama ile destekledim bebekler doğumdan sonra ödem atıp kilo verir benim oğlum verdiği ödemin üzerine kilo bile alarak çıktı hastaneden çok şükür sarilikta olmadı ama eve geldim insanlar naptinn senn neden mama verdin neden biberon verdin sütün geri gidecek dediler ve benim o gün ağlamaktan sütüm gitti sağmaktan değil... Ertesi gün çok şükür geri geldi oğlum bir hafta sonra mememi tuttu ve 2 yaşına kadar emdi...benim de bildiğim sezeryan annelerin sütü gec geliyormuş o yüzden hastanede mama veriyorlar mecburen( ya da anne sütü yetersizse bebek aç kalıyor şekeri düşüyor sarılığı artabiliyor bebek sarılık olursa da hastane yine bebeğe mama veriyor bence mama anne sütü baskısı annelere büyük stres kaynağı benim dinlediğim eğer bebeğiniz açsa illa anne sütü diye bir yere kadar zorlayın yoksa mama verin sarılık daha tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?