2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Yani bir de şu var her bebek aynı olmaz muhtemelen ama benim oglan gerçekten üstünde bir şey olduğunda uyaniyordu yorgan, battaniye vs. Hala bile öyle. Çünkü uyurken çok dönen bir çocuk ve yorgan olduğunda donemiyor doğal olarak. O yüzden bana da tulum zaruriydi resmen

Ya maksat büyük olsun yeni doğduğunda da içine koyarım diye düşündüm kundak etkisi görsün diye

İnşallah içine sinen bir şey bulursun kuzum YouTube da falan da izle istersen video vardır belki
Mobilyamı alayım onu araştırıcam bu gün gidicektim mobilya için yine bir kaç evde işler kalmış ben malum yapamıyorum ağrıdan eşime dedim bitir bu işleride gecek çocuk odasına artık

Ben de kitapta okuyup direk böyle karar verdim. Ani beşik ölümleri diye. Birşey örtmem üstüne yani
İlk çocuğumda kafam çorba olmuştu artık bunları araştırmaktan
nerelerden araştırıyordun

Reactions: The
Mobilyamı alayım onu araştırıcam bu gün gidicektim mobilya için yine bir kaç evde işler kalmış ben malum yapamıyorum ağrıdan eşime dedim bitir bu işleride gecek çocuk odasına artık
Ayyyy çok güzel heyecanlı şeyler bunlar İnan benim yatma zorunluluğum yok ama kalkamıyorum. Öyle bir haldeyim ki anlatamam yani. Çalışmak beni yormaya başladı

Kundak başta olur kuzum da sonradan kundak da zor olacak tabi
Kızlar kundak için iki tavsiyem olacak ikiside ödüllü avustralya markası 1)ergopouch uyku tulumu (bunlar kollar çıtçıtlı yenidoğan için kundak etkisi yaratmak için, biraz büyüdükten sonra çıt çıtı açıyorsunuz kolları çıkarsınlar diye 2)love to dream kundak (bunu mutlaka araştırın tr e gelmiş ama ben dolaptan kullanılmamış daha uyguna buldum) bebekler çok rahat edip mis gibi uyuyorlarmış :))

Ayyyy çok güzel heyecanlı şeyler bunlar İnan benim yatma zorunluluğum yok ama kalkamıyorum. Öyle bir haldeyim ki anlatamam yani. Çalışmak beni yormaya başladı
Evet ya şükür bu günümüzeAynen sen çalışınca yoruluyorsun..ben çalışmadan ağrılarim var yolda yürürken utanıyorum resmen tın tın bir yere varana kadar..ağrım olmasa var ya hiç eşimi beklemem

Teşekkür ederim canım ilk gebelik gereksiz evham yapıyorum aslında farkındayım ama elimde değil yoksa hareketlerini de hissetmeye başladım. Hareketlerini hissedeyim rahatlarım diyordum olmuyor yani doğurduktan sonra da geçmiycek muhtemelen anne olmak çok zormuş
Ben sevinmelisin. Ben doğuma+6 kiloyla girdim ve bebeğim 4 kilo doğdu düşün. Doğumdan sonra fit bir şekilde hayatıma devam ettim
Kızzz çok iyi maşallah İnşallah bende öyle olurum benim sadece karnım büyüyor füze gibi öne gidiyo, kendim kilo almadığım için bu şekilde demek ki Sen o aylarda qlmadıysan brnim su an almamam da normal o zaman zaten kiloya müsait vücut yapım da yok..

Lansinoh göğüs pompasını alan ve ya kullanan varmı kızlar?
Kuzum ben yorumlarda okudum Chicco manuel pompa aldım lansinoh ve avent elektrikli kullananlar memnun kalmayıp Chicco manuele dönmüş ve çok memnun kalmis diye okudum sanırım elektrikli olanların temizlemesi çok uzun sürüyormuş incik cimcik temizlenmezse de verimi düşüyormuş bu çok daha pratik ve güzel çekişi var demişler aldıktan sonra eşimde denedim şoka girdi adam asgdgagd

Kuzum bumu aldığın?

Bir arkadaş sormuştu geçen yorumlarda kullanan varmı diye bu kamerayı ben xiami alacakken biraz bunu da düşündüm e bebekte bu kamera 1200 tl , bütün sitelerde fiyata göre yorumları çok iyi

Eklentiler

• IMG_4825.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 43
İnan eşimi beklemiyorum sadece gösteriyorum fikir soruyorum yine de olmuyor. Çünkü halim yok uyuyorum. Akşam eşim bak kaçıyor indirimler diyor bana

Ayyy ss aldım bakacağım bunlara sağol kuzum ben bugün dolap da alacağım. Çünkü kendi dolabıma sığamıyorum bebeğe yer yok. Büyük 6 kapılı dolap alacağım. Biraz bizim şeylerde oraya girecek

İnan eşimi beklemiyorum sadece gösteriyorum fikir soruyorum yine de olmuyor. Çünkü halim yok uyuyorum. Akşam eşim bak kaçıyor indirimler diyor bana
Yok kuzum ben yanında elim kasıklarda gösteriyorumbazen bana sinirleniyor çok eğiliyorsun diye ama ne edeyim duramıyorum istediğim gibi istiyorum ev düzeni olsun manyakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…