Yani bir de şu var her bebek aynı olmaz muhtemelen ama benim oglan gerçekten üstünde bir şey olduğunda uyaniyordu yorgan, battaniye vs. Hala bile öyle. Çünkü uyurken çok dönen bir çocuk ve yorgan olduğunda donemiyor doğal olarak. O yüzden bana da tulum zaruriydi resmenYok yok ben zaten uyku tulumu alacağım kuzum. Niqu pek beğenmemiş işte. Ben başından beri diyorum. Kv hatta yorgan yaptıracam dedi hayır dedim kullanmam. Bir de yün diyor. Benim alerjim var çocuk yanımda yatacak yün yorgan yaptıracakmış. Gerçekten cahil bu kadın
İlk çocuğumda kafam çorba olmuştu artık bunları araştırmaktanAaaaaa bunu hiç duymamıştım bak. Ben yataştan bebek yatağı diye düşünmüştüm
Ya maksat büyük olsun yeni doğduğunda da içine koyarım diye düşündüm kundak etkisi görsün diyeYenidoğan değil de 6 aydan sonra kullanabilirsin canım bunu. Yani kışın olur ancak muhtemelen. O zaman da bebek 7 aylık olur herhalde en erken Ekim'de kullanmaya başlasa. Ben olsam daha büyük alırdımçünkü lcw tam kalıp oluyor. Eğer iki kış kullansın dersen seneye biraz zor olur
Mobilyamı alayım onu araştırıcam bu gün gidicektim mobilya için yine bir kaç evde işler kalmış ben malum yapamıyorum ağrıdan eşime dedim bitir bu işleride gecek çocuk odasına artıkİnşallah içine sinen bir şey bulursun kuzumYouTube da falan da izle istersen video vardır belki
Ben de kitapta okuyup direk böyle karar verdim. Ani beşik ölümleri diye. Birşey örtmem üstüne yaniYani bir de şu var her bebek aynı olmaz muhtemelen ama benim oglan gerçekten üstünde bir şey olduğunda uyaniyordu yorgan, battaniye vs. Hala bile öyle. Çünkü uyurken çok dönen bir çocuk ve yorgan olduğunda donemiyor doğal olarak. O yüzden bana da tulum zaruriydi resmen
nerelerden araştırıyordunİlk çocuğumda kafam çorba olmuştu artık bunları araştırmaktan
Ayyyy çok güzel heyecanlı şeyler bunlarMobilyamı alayım onu araştırıcam bu gün gidicektim mobilya için yine bir kaç evde işler kalmış ben malum yapamıyorum ağrıdan eşime dedim bitir bu işleride gecek çocuk odasına artık
Kızlar kundak için iki tavsiyem olacak ikiside ödüllü avustralya markası 1)ergopouch uyku tulumu (bunlar kollar çıtçıtlı yenidoğan için kundak etkisi yaratmak için, biraz büyüdükten sonra çıt çıtı açıyorsunuz kolları çıkarsınlar diye 2)love to dream kundak (bunu mutlaka araştırın tr e gelmiş ama ben dolaptan kullanılmamış daha uyguna buldum) bebekler çok rahat edip mis gibi uyuyorlarmış :))Kundak başta olur kuzum da sonradan kundak da zor olacak tabi
Evet ya şükür bu günümüzeAyyyy çok güzel heyecanlı şeyler bunlarİnan benim yatma zorunluluğum yok ama kalkamıyorum. Öyle bir haldeyim ki anlatamam yani. Çalışmak beni yormaya başladı
Teşekkür ederim canım ilk gebelik gereksiz evham yapıyorum aslında farkındayım ama elimde değil yoksa hareketlerini de hissetmeye başladım. Hareketlerini hissedeyim rahatlarım diyordum olmuyor yani doğurduktan sonra da geçmiycek muhtemelen anne olmak çok zormuşBende19+3deyim canım bunu bı Dr arkadaşıma sordum2.5-3 kilo aldım ben, şuan bu haftalar için göğüsler bebek ve suyu, artan kan hacminden dolayi 1 1bucuk kilo yapabilir zamanla artacak dedi kişiye göre değişir ama dedi, almıyorsa hiç anneden yağ yakımı oliyordur bebek alır muhakkak bu zamanlar dedi. Naçizane bı fikir canım.
Kızzz çok iyi maşallahBensevinmelisin. Ben doğuma+6 kiloyla girdim ve bebeğim 4 kilo doğdu düşün. Doğumdan sonra fit bir şekilde hayatıma devam ettim
Tamam canım bir karar veremedim bendeBen giyilebilir olanlarından aldım canım çok memnundu kullananlar, ekliyorum Eki Görüntüle 3331022
Kuzum ben yorumlarda okudum Chicco manuel pompa aldım lansinoh ve avent elektrikli kullananlar memnun kalmayıp Chicco manuele dönmüş ve çok memnun kalmis diye okudum sanırım elektrikli olanların temizlemesi çok uzun sürüyormuş incik cimcik temizlenmezse de verimi düşüyormuş bu çok daha pratik ve güzel çekişi var demişler aldıktan sonra eşimde denedim şoka girdi adam asgdgagdLansinoh göğüs pompasını alan ve ya kullanan varmı kızlar?
Kuzum bumu aldığın?Kuzum ben yorumlarda okudum Chicco manuel pompa aldım lansinoh ve avent elektrikli kullananlar memnun kalmayıp Chicco manuele dönmüş ve çok memnun kalmis diye okudum sanırım elektrikli olanların temizlemesi çok uzun sürüyormuş incik cimcik temizlenmezse de verimi düşüyormuş bu çok daha pratik ve güzel çekişi var demişler aldıktan sonra eşimde denedim şoka girdi adam asgdgagd
Evet kuzum bu e bebekten 384 TL'ye aldım geçen haftaKuzum bumu aldığın?
Chicco Wellbeing Manuel Süt Pompası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chicco Well Being Manuel Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnan eşimi beklemiyorum sadece gösteriyorum fikir soruyorum yine de olmuyor. Çünkü halim yok uyuyorum. Akşam eşim bak kaçıyor indirimler diyor banaEvet ya şükür bu günümüzeAynen sen çalışınca yoruluyorsun..ben çalışmadan ağrılarim var yolda yürürken utanıyorum resmen tın tın bir yere varana kadar..ağrım olmasa var ya hiç eşimi beklemem
Bende ilk çocuk ya yapa bilirmiyim kendim acaba mesela elimi çokmu yorucakEvet kuzum bu e bebekten 384 TL'ye aldım geçen hafta
Ayyy ss aldım bakacağım bunlaraKızlar kundak için iki tavsiyem olacak ikiside ödüllü avustralya markası 1)ergopouch uyku tulumu (bunlar kollar çıtçıtlı yenidoğan için kundak etkisi yaratmak için, biraz büyüdükten sonra çıt çıtı açıyorsunuz kolları çıkarsınlar diye 2)love to dream kundak (bunu mutlaka araştırın tr e gelmiş ama ben dolaptan kullanılmamış daha uyguna buldum) bebekler çok rahat edip mis gibi uyuyorlarmış :))
Yok kuzum ben yanında elim kasıklarda gösteriyorumİnan eşimi beklemiyorum sadece gösteriyorum fikir soruyorum yine de olmuyor. Çünkü halim yok uyuyorum. Akşam eşim bak kaçıyor indirimler diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?