Ben başlangıç olarak 1 paket 1 numara alıcam. Doğduktan sonra ihtiyaca göre numara alırım diyorum. Çünkü 1 ve 2 no arasında çok büyük bi fark yok. 1 no 2-5 kg , 2 no 3-6 kg
Evet bence de hem süt pompası hem biberon. Yani bunlarin bence hiç acelesi yok. Bir de olumlama yapmak adına bebeğim zaten meme emecek diye düşünmek lazım. Pek çok emzirme danışmanı hastane çantasına biberon, mama koymayın kesinlikle diyor. Çünkü biyolojik çok farklı bir şey olmadığı müddet emziririz Allah'ın izniyle
Yani sen bilirsin tabi ama 1 no benim bebeğime küçücük gelmişti bir iki hafta sonra bence 1 no az al, ihtiyaç olursa alırsın. Ama 2 her türlü alınıyor o yüzden önden alınabilir
Yani sen bilirsin tabi ama 1 no benim bebeğime küçücük gelmişti bir iki hafta sonra bence 1 no az al, ihtiyaç olursa alırsın. Ama 2 her türlü alınıyor o yüzden önden alınabilir
Korkuyorum ac kalır diye hastanede o zaman bebiş almasa hastanede vericekler dimi?o zamana kadarda ben sipariş ederim dediğin gibi ya olursa sütüm hastanede verdiklerini bilmiyordum
Ben doğum yaptığımda pompam yoktu odama getirmişlerdi kuzum makineyi sen yine doğum yapacağın hastaneye sorup işini garantiye al hatta bebek hiç memeyi tutamayinca sezaryen doğum bide süt hemen foşur foşur gelmiyor hipp mama bile getirmislerdi odaya sıfır bir biberon ile aç kalmaz Allah'ın izniyle merak etme
Ben doğum yaptığımda pompam yoktu odama getirmişlerdi kuzum makineyi sen yine doğum yapacağın hastaneye sorup işini garantiye al hatta bebek hiç memeyi tutamayinca sezaryen doğum bide süt hemen foşur foşur gelmiyor hipp mama bile getirmislerdi odaya sıfır bir biberon ile aç kalmaz Allah'ın izniyle merak etme
Yok kuzum ben yanında elim kasıklarda gösteriyorumbazen bana sinirleniyor çok eğiliyorsun diye ama ne edeyim duramıyorum istediğim gibi istiyorum ev düzeni olsun manyakım
ben de aynı şeyleri hissediyorum yürüyünce sanki vajinamın hemen üstünde gibi hissediyorum bu iki gündür sızı da yoğunlaştı cuma detaylı ultrasonum var ama yarın gidelim diyorum eşime
Evet 1 miş. Ama 1 paket yeterli oldu dedi bana 2 arkadaşım. Popiş hemen büyüdüğü için. Ayrıca 1 ve 2 arasında nerederyse fark yok dediler. 1 numaradan direkt 3 e geçiş yapmışlar galiba. Ama onların bebesi erkek ve 4 kilo doğdu.
Evet 1 miş. Ama 1 paket yeterli oldu dedi bana 2 arkadaşım. Popiş hemen büyüdüğü için. Ayrıca 1 ve 2 arasında nerederyse fark yok dediler. 1 numaradan direkt 3 e geçiş yapmışlar galiba. Ama onların bebesi erkek ve 4 kilo doğdu.
Evet . Sahte gelen mat renkli bi silikonmuş. Paylaştığında takipçilerinden birisi görüp uyarmış. Sonra orijinalini almış. İkisini karşılaştırıp gösterdi. Sahte olan silikon matlaşmış eskimiş gibi cidden. Diğeri parlak Saydam iyice. E bebektekiler orijinaldir zaten canım .
Benim de favoriler arasında bu araba güle güle kullanmak nasip olsun ben hala karar veremedim ya en iyisini yaptın aldın bak bak başka bişey yaptığım yok
Battı balık yan gider diyip alacaklarımı aldım bu ay benim kedilerim de var o yüzden evde de değişiklikler yapmam gerekiyor halıda aldım yıkanabilir tüy toz tutmayacak şekilde yıkar yıkar kullanırım dedim kıyafette aldım biraz görümcemler verecek baya birşeyler beşik anne yani kıyafetlerin çoğunu vereceğiz dediler bundan sonra birşey almam artık doğuma yakın bezlerini alırım inşallah
Daha hiç birine bakmadım bunların ancak özellikle uyku tulumu çok önemli galiba. Bebişlerin üstünü örtmemek gerekiyormuş. Bu arada ben 2 tane battaniye aldım onlar da bunlar.