2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kuzum dedim ya benim sığmıyor eşyalarım o yüzden ben kendi eşyalarımızı da koyacağım. Bir kısmı da bebişime ait olacak
Çok iyi olmuş canım benim çocuk odam büyük olsa ben de öyle yapardım hem benim de işime yarardı ama küçücük .o yüzden 2-3 kapaklı koyabilirim. Bi de küçük şifonyer .

Ever sezeryan doğumda bazı durumlarda süt geç gelebiliyor ama bu kişiden kişiye ve hormonlara göre de değişebiliyor canım. Benim kızım sezeryan doğumlu mesela sütüm hemen gelmişti. Bi sıkıntı yaşamamıştım çok şükür. Ama şu dediğin çok doğru canım illada anne sütü vericem diye uğraşıp bebeği aç bırakarak riske atmakta tehlikeli

Kızlarr 20+0 dan selamlar nasılsınızz. Biz de alışverişlere başladık.. Şampuan ve Pişik Kremi olarak hangi marka alacaksınız.. Sebamed alsam mı diye düşünüyorum.. Sudocrem aldım ama yenidoğdugunda kullanmam 2aydan sonra kullanırım onu.. Bez Molfix aldım 1 numara ve 2 numara.. Kiwi sağma makinası aldım 350 TL ye.. Elele çanta aldım çok güzel

Merhaba bende 19+5 büyuduk Masallah.

Yanlış anlaşılmak istemiyorum bunu kasdetmedim, çocugu aç bırakalım demiyorum elbette. Zaten ilk birkaç gün bebek birkaç damla sütle doyuyor aslında normal doğum dahi olsa bardak bardak süt emmiyor bebek. Ben normal doğum yaptım ama sütumün tam manasıyla gelip goguslerimin dolması 3 günü buldu. Doktor mama mi baslatsak dedi ama bol bol emzirdim, sütüm gelmezse elbette mama verecektim.
Şu da var mamaya güvenip az emzirildiginde de sütun gelmesi gecikiyor ve miktarı da yeteri kadar artmıyor. Bebek mamanin rahatlığına alışınca meme reddi çok oluyor, çünkü mamayı emmek çok daha kolay. Yani ben mümkünse sonuna kadar anne sütünü vereceğim diye olumlama yapmak gerektiğini düşünüyorum. Neticede anne sütüyle mama bir olamayacak kadar farklı içerikler. Ha elbette zorunlu durumlar olabilir, sarılık çok artar elbette ben de veririm. Fakat daha hiçbir şey olmadan hastane çantasına mama koymak bence vücudumuza güvenmemek biraz. Çünkü acil durumda her yer eczane, her yer mama :)

Kızlar bir şey sorucam size moralim bozuldu fikrinizi almak istiyorum.Gecen gün yazdım ya benim diş dolğum çıkmış diş doktoruna gitdim bana dedi yapamam kendi doktorundan yazılı olarak izin istiyorum..sonra detaylıya gitdim ben ve tamamen unutdum doktora yazdırmayı eve geldim 1 gün sonra doktora yazdım bana dedi gelmesenizde olur diş doktoru arasın beni konuşmak istiyorum..eşim gitdi diş doktoruna o da diyor yok konuşamam kesinlikle kağıt olsun diyorşimdi eşim gitmişki doktorum kağıta yazsın doktor diyorki yok öyle yazamam muayine etmeliyim kendisi gelsin bende şaşırdım zaten 3 gün önce detaylıdan çıktım kendisi dedi sorun yok şükür şimdi neden bana bakmak istediki acaba sorunmu var çocukta bu neden öyle söylediki anlamadım ya..yoksa burda kurallar öylemi sonuçta yeni doktordaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…