Amin canım AminHepsi çok guzell güle güle kullansın bebisin kuzum
Devlet hastanesini bilemiyorum kuzum özelde doğum yaptım ben niqu da özele gittiği için söyledimdevlet hastanesi inde vermiyorlar ama diye biliyorum mama arayan biberon arayan da oluyormuş(
Ben de dolap alacağım. Almışken 3 gözlü alayım diyorum. Ivırını zıvırını da koyarım.Kızlar park yataktan sonra bir de dolap aldım. Komodin işimi görmezdi benim almışken dolap alayım herşeyi de koyarım dedim
Nasıl bir dolap aldın canım. Ben de dolap arıyorumKızlar park yataktan sonra bir de dolap aldım. Komodin işimi görmezdi benim almışken dolap alayım herşeyi de koyarım dedim
Al kuzum tabi lazım dolapBen de dolap alacağım. Almışken 3 gözlü alayım diyorum. Ivırını zıvırını da koyarım.
Kuzum ben bebek dolabı almadım amaNasıl bir dolap aldın canım. Ben de dolap arıyorum
Aa 6 kapaklı çok büyükmüş kuzumKuzum ben bebek dolabı almadım amaben bir odamı giyinme odası yapmıştım zaten. Dolabın karşısına bir dolap daha koyacağım yani. 6 kapaklı uygun bir dolap bulup aldım. İstersen paylaşırım tabi ki
Kuzum dedim ya benim sığmıyor eşyalarımAa 6 kapaklı çok büyükmüş kuzum. Güle güle kullan
Çok iyi olmuş canımKuzum dedim ya benim sığmıyor eşyalarımo yüzden ben kendi eşyalarımızı da koyacağım. Bir kısmı da bebişime ait olacak
Yeter zaten kuzumÇok iyi olmuş canımbenim çocuk odam büyük olsa ben de öyle yapardım hem benim de işime yarardı ama küçücük .o yüzden 2-3 kapaklı koyabilirim. Bi de küçük şifonyer .
Ever sezeryan doğumda bazı durumlarda süt geç gelebiliyor ama bu kişiden kişiye ve hormonlara göre de değişebiliyor canım. Benim kızım sezeryan doğumlu mesela sütüm hemen gelmişti. Bi sıkıntı yaşamamıştım çok şükür. Ama şu dediğin çok doğru canım illada anne sütü vericem diye uğraşıp bebeği aç bırakarak riske atmakta tehlikelibenim de bildiğim sezeryan annelerin sütü gec geliyormuş o yüzden hastanede mama veriyorlar mecburen( ya da anne sütü yetersizse bebek aç kalıyor şekeri düşüyor sarılığı artabiliyor bebek sarılık olursa da hastane yine bebeğe mama veriyor bence mama anne sütü baskısı annelere büyük stres kaynağı benim dinlediğim eğer bebeğiniz açsa illa anne sütü diye bir yere kadar zorlayın yoksa mama verin sarılık daha tehlikeli
Merhaba bende 19+5Kızlarr 20+0 dan selamlar nasılsınızz. Biz de alışverişlere başladık.. Şampuan ve Pişik Kremi olarak hangi marka alacaksınız.. Sebamed alsam mı diye düşünüyorum.. Sudocrem aldım ama yenidoğdugunda kullanmam 2aydan sonra kullanırım onu.. Bez Molfix aldım 1 numara ve 2 numara.. Kiwi sağma makinası aldım 350 TL ye.. Elele çanta aldım çok güzel
Ben 22 haftalıkken girdim. Genel olarak doktorlar da 22 hafta en uygun zaman diyormuş. Benim doktorum da öyle demiştikızlar merhaba 19. haftamdayım detaylıya kaçıncı hafta girdiniz acaba detaylı için çoookk heyecanlıyım
Merhaba bende 19+5 21 Yada 22 de giricemkızlar merhaba 19. haftamdayım detaylıya kaçıncı hafta girdiniz acaba detaylı için çoookk heyecanlıyım
18+2 ve 20+4 de girdim canımkızlar merhaba 19. haftamdayım detaylıya kaçıncı hafta girdiniz acaba detaylı için çoookk heyecanlıyım
Yanlış anlaşılmak istemiyorum bunu kasdetmedim, çocugu aç bırakalım demiyorum elbette. Zaten ilk birkaç gün bebek birkaç damla sütle doyuyor aslında normal doğum dahi olsa bardak bardak süt emmiyor bebek. Ben normal doğum yaptım ama sütumün tam manasıyla gelip goguslerimin dolması 3 günü buldu. Doktor mama mi baslatsak dedi ama bol bol emzirdim, sütüm gelmezse elbette mama verecektim.benim de bildiğim sezeryan annelerin sütü gec geliyormuş o yüzden hastanede mama veriyorlar mecburen( ya da anne sütü yetersizse bebek aç kalıyor şekeri düşüyor sarılığı artabiliyor bebek sarılık olursa da hastane yine bebeğe mama veriyor bence mama anne sütü baskısı annelere büyük stres kaynağı benim dinlediğim eğer bebeğiniz açsa illa anne sütü diye bir yere kadar zorlayın yoksa mama verin sarılık daha tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?