2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Çok güzel, ay ben karar veremiyorum hiç elbise de değil şık bi şeyler istiyorum aslında ama yok
Karşıma çıkarsa atarım sana ben biraz sadeciyim ve çocuğun rahat edeceği şeyler istediğim için biraz daha duru şeyler bakıyorum hep bir de bir kez giydireceğim şeyler almamaya özen gösteriyorum şık ama rahat şeyler al sen de bebişine

Aynı anda olmadı ama mesela haraket etmeye başlayınca oluyor sırayla bazen hem sağdan soldan hemde ortadan vuruyor dediğin gibi sanki iki tane bebek var

Kuzum arkadaşımın iki kızı 1 oğlu var bana diyor kız her yerden vuruyor

Yaa evet gustodan bende zıbın falan almıştım çok güzel her şeyi . Bu uyku tulumunu bende almak istiyorum ama hep uyku tulumlarında tog değeri yazıyor ya bunda yok . Neye göre alcaz anlamadım

Anladım daha büyük bedenlerde okuduğum yorumlara göre sanki sorun olmuyor en çok yeni doğan bebekte sorun yaşıyorlarmış anneler

Oyy maşallah ona Annesine artık hareketleriyle ben daha da çok buradayı diyor.
Maşallah evet fazlasıyla dedi bugün gece kuşu ve sabah kuşu olacak bu kız herhalde öğleden sonra ve akşam saatleri ise uyuyor herhalde daha az hareket ediyor ben de onu tanımaya çalışıyorum

Kuzum arkadaşımın iki kızı 1 oğlu var bana diyor kız her yerden vuruyor
Ben de öyle duydum kız çocukları anne karnındayken daha hareketli oluyorlarmış sanırım ki şu an öyle görünüyor uyuyacağım dikkatimi dağıtıyor maşallah diyeyim de iyi olsun etsin hareket hiç sorun değil etmediğinde daha panik oluyor insan

bide 40nın olduğu zamanlara yakın düğün var omdan şık bakıyorum

Canım 22+6 bugün aklımdan onu geçirdim. ya da benim vücudum çok hassas. Yinede herşeyine bin şükür diyim
Benimde çok hassas ağrı sızı eşiğim çok düşük bu yüzden biraz endişeleniyorum,panik yapıyorum şimdiden 19.haftamdayım ben de henüz hiç hissetmedimTecrübeli anneler biraz anlatsa keşke nasıl oluyor acaba ilerleyen haftalarda

Uyurken de uykudan uyandırıyor mu çok merak ediyorum

Yaa evet gustodan bende zıbın falan almıştım çok güzel her şeyi . Bu uyku tulumunu bende almak istiyorum ama hep uyku tulumlarında tog değeri yazıyor ya bunda yok . Neye göre alcaz anlamadım
Arkadaşım 1toga denk gelir yaklaşık dedi, gelince bakicam bilgi veririm Mart Nisan için iyi olur diye düşünüyorum bakalım.

bulursanız bana at kız hiç karar veremiyorum
Şunu favlamışım mesela diğerlerini göremedim de bunu görünce atayım dedim

Canım bana magnezyumunu düzenli iç demişti . İçmeye başladığımdan beri daha iyi hissediyorum. Rahim ağzı uzunluğu ile ilgili de normal demişti
Kuzum magnezyumu kramp uyuşma hissetmesekte kullanmali miyiz benim diğer gebeliklerimde kalcamdan giren kramplarim olurdu hatta gernesirken bile kramp girerdi ama bunda hiç bişey olmuyor kullanmalı mıyım yinede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…