Hangisinden sen kullandın linki varmı?2 yıldır owli kullanıyorum hiç öyle bir şey yaşamadım, 90 derecede falan yıkadılar herhalde
Karşıma çıkarsa atarım sanaÇok güzel, ay ben karar veremiyorum hiç elbise de değil şık bi şeyler istiyorum aslında ama yok
Aynı anda olmadı ama mesela haraket etmeye başlayınca oluyor sırayla bazen hem sağdan soldan hemde ortadan vuruyor dediğin gibi sanki iki tane bebek varBir de bebeğiniz hem sağdan hem soldan aynı anda hareket edeniniz var mı bu da normal mi? Bildiğiniz sağ tarafıma son kuvvetiyle bastırıyor gibi dışarıdan da belli oluyor o bastırma anı, sol tarafa da aynı anda vuruyor. İki nokta arası da baya geniş uzak bölgeler yani biri sağ karnımın bir ucu diğeri sol karnımın bir ucu böyle olması normal mi ilk defa oluyor ve şu an hala devam ediyor. Sola tık tık vurma sağa ise bastırma şeklinde. Sanki iki tane bebek var tövbe yarabbim
Kuzum arkadaşımın iki kızı 1 oğlu var bana diyor kız her yerden vuruyorÖyledir dimi ilk defa oldu bastırması sanki içeriden karnımı itiyor biraz daha zorlasa delip çıkacak nerdeyse bir de ilk defa oldu bastırması garip bir şekilde rahatsız edici bir his elimle itiyorum o geri bastırıyorsoldan da durmadan vuruyor deli kız ya korkutuyor beni
Yaa evet gustodan bende zıbın falan almıştım çok güzel her şeyi . Bu uyku tulumunu bende almak istiyorum ama hep uyku tulumlarında tog değeri yazıyor ya bunda yok . Neye göre alcaz anlamadımKizlar little Gusto ya şans verebilirsiniz, arkadaşımın tavsiyesiyle sipariş ettim. Kumaş kalitesini çok beğeniyor. Mart sonu doğum gibi dersek insslah uyku tulumuna uygun olur dedi. Ev de hep ılık gelince de bakacağım bakalım.
Hangisinden sen kullandın linki varmı?
Anladım daha büyük bedenlerde okuduğum yorumlara göre sanki sorun olmuyor en çok yeni doğan bebekte sorun yaşıyorlarmış annelerOwli Kışlık Uyku Tulumu 2.7 Tog SlothFiyatı, Yorumları - Trendyol
Owli Kışlık Uyku Tulumu 2.7 Tog Sloth yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu ama yenidoğana alma doğumdan sonraki kış için alınabilir, 2 beden büyük alınca 2 sene rahat rahat giyiyor. Waikiki tulumları da kullandım onlar da güzel.
MaşallahOyy maşallah onaAnnesine artık hareketleriyle ben daha da çok buradayı diyor.
Ben de öyle duydum kız çocukları anne karnındayken daha hareketli oluyorlarmış sanırımKuzum arkadaşımın iki kızı 1 oğlu var bana diyor kız her yerden vuruyor
bide 40nın olduğu zamanlara yakın düğün var omdan şık bakıyorumKarşıma çıkarsa atarım sanaben biraz sadeciyim ve çocuğun rahat edeceği şeyler istediğim için biraz daha duru şeyler bakıyorum hep bir de bir kez giydireceğim şeyler almamaya özen gösteriyorum şık ama rahat şeyler al sen de bebişine
Waikiki’ye bakılır o zaman, yenidoğan için pahalı zatenAnladım daha büyük bedenlerde okuduğum yorumlara göre sanki sorun olmuyor en çok yeni doğan bebekte sorun yaşıyorlarmış anneler
Benimde çok hassas ağrı sızı eşiğim çok düşük bu yüzden biraz endişeleniyorum,panik yapıyorum şimdiden 19.haftamdayım ben de henüz hiç hissetmedimCanım 22+6 bugün aklımdan onu geçirdim. ya da benim vücudum çok hassas. Yinede herşeyine bin şükür diyim
Uyurken de uykudan uyandırıyor mu çok merak ediyorumBen de öyle duydum kız çocukları anne karnındayken daha hareketli oluyorlarmış sanırımki şu an öyle görünüyor uyuyacağım dikkatimi dağıtıyor maşallah diyeyim de iyi olsun etsin hareket hiç sorun değil etmediğinde daha panik oluyor insan
Arkadaşım 1toga denk gelir yaklaşık dedi, gelince bakicam bilgi veririm Mart Nisan için iyi olur diye düşünüyorum bakalım.Yaa evet gustodan bende zıbın falan almıştım çok güzel her şeyi . Bu uyku tulumunu bende almak istiyorum ama hep uyku tulumlarında tog değeri yazıyor ya bunda yok . Neye göre alcaz anlamadım
Ayyy açamıyorum linkleri nedendir bilmemÇok güzelmişbende bunu mantıklı buldum polarlı lohusalıkta iyi olur gibi geldi TRENDYOLMİLLA Mavi Çizgili Biye Detaylı Örme Pijama Takımı THMAW22PT0360 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Penaten Bebek Bakım Kremi 150 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol benim halamlar Almanya'da yaşıyor hepsi zamanında kendi cocuklarina ve kendilerine de kullanmışlar bunu yüzümüzün gençlik sırrı bu krem derlernerden aldın kız bende bakayım
bulursanız bana at kızhiç karar veremiyorum
Kuzum magnezyumu kramp uyuşma hissetmesekte kullanmali miyiz benim diğer gebeliklerimde kalcamdan giren kramplarim olurdu hatta gernesirken bile kramp girerdi ama bunda hiç bişey olmuyor kullanmalı mıyım yinede?Canım bana magnezyumunu düzenli iç demişti . İçmeye başladığımdan beri daha iyi hissediyorum. Rahim ağzı uzunluğu ile ilgili de normal demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?