2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Oto koltuğu bakan arkadaşlar vardı ben bunu letgodan aldım kizlar 600 TL'ye sıfır hemde dolabın üzerine kaldirdigim için resmini detaylı cekememistim bugün puset örtüsü gelecek indirdi eşim sizede fikir olsun

Eklentiler

• IMG_20231108_090722.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20231108_090637.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20231108_090616.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20231108_090528.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20231108_090416.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar merhabaaa ben 18. Haftamdayim bebisimin ikk hareketini daha yenilerde hissettim iki gundur yavas yavas aksamlsri belli ediyordu ama dun ben cok yorgundum bebemde de cit yoktuuu . Sizde de boyle seyler oldu muuu
Dün buraya da yazdım iki gündür hareket hissetmiyordum ama bugün çok hareketli uyandik kıpır kıpır miniğim

Ben küçük istiyorum aslında kendimde minik bişeyim yürüyen çanta gibi oluyorum ama resimde adam sırtına takmış ya büyük gibi geldi bana da kafam karıştı
Ben de atılan fotolara baktım incelemelerim sonucu küçük geldi bana ama herkeste olan o koca siyah çantalardansa görsel olarak güzel duruyo farklı bi çanta yani benim de begendiklerim bu tarz atabilirsin atarım buraya atamıyorum ama çok pahalı

Bel ağrısı kuzum. Bel beni çok zorluyor. Bacağıma vuruyor ağrısı

Kuzum magnezyumu kramp uyuşma hissetmesekte kullanmali miyiz benim diğer gebeliklerimde kalcamdan giren kramplarim olurdu hatta gernesirken bile kramp girerdi ama bunda hiç bişey olmuyor kullanmalı mıyım yinede?
canımm doktoruna yine bi sor ama bana sancılarım olunca düzenli kullan demişti. hçbir rahatsızlık hissetmiyorken veriyor mu bilmiyorm

Ayyyy şu 2.el sıfıra bu uyguna bulanlara hayranım gerçekten hayranım

Dimi benimde modeli çok hoşuma gitti evet ya çok pahalı kaliteli olanlar ama sen paylaş yine de

Canım bende henüz kullanmıyorum, magnezyumu, kramp, ağrılar başlamadı daha bende de, diğer gebeliklerimde de 25 hafta civarı hatırlıyorum, 30 haftaya doğru kullanmıştım, ben yeterince ile kullanıyorum zaten

canımm doktoruna yine bi sor ama bana sancılarım olunca düzenli kullan demişti. hçbir rahatsızlık hissetmiyorken veriyor mu bilmiyorm
Bende baktım herkes kullanıyor dedim vitamin eksikliği olmasın almam gerekiyorsa alayım dediğin gibi doktoruma bir soracağım saol kuzum

uyumasam neler alcam da neyse ki park yatak ve dolap işimi çözdüm. Büyüklerden. Bebek şampuanı, deterjanı, birkaç parça tulum aldım. Battaniye aldım
Daha ne olsun odasını yapmışsın bana bi sor ne aldın hiç

Bende de başlamadı kuzum en iyisi doktoruma bir sorayim yine kullanma derse kullanmam ayy evet ya ev ilac dolu ama dip not normal doğum dusununler max. 35. Haftada magnezyumu birakmaliymis doğumu geciktiriyormus..

Oyy kuzum benim ya bel çok fena ben oğlumda yaşadım onu bir hafta yuruyemedigimi biliyorum tuvalete bile eşim götürüyordu inşallah iyi gelir magnezyum
Evet gerçekten felaketti. Bacağımı yatağa kaldıramıyorum ya da arabaya eşim kaldırıyor. Hep böyle değilim de nöbet ve yoğun ders olduğu günler böyle oluyorum. Erken değil mi bunun için diye de endişe ediyorum

canım bana da magnezyum başlatmadılar ama dün bacaklarım çok ağrıdı marmarayla 4 saat yol gitmek zorunda kaldım sanki romatizma ağrısı gibi yaşadım bugün doktorıa soracağım

Canııım ben bunu alacağım ama biraz daha indirime girer belki diye bekliyorum hala bebek arabasına takılıyor olması büyük bir artı bence.. Oysho Bebek Arabasına Özel Bebek Bakımı Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…