2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Aynen canım kıpır kipirdi simdu karnımi sallıyorum hafif tepki gelsin diye tembellik mi yapıyor ne
Canım bazen çok usul usul hareket ediyorlar. Biz hissetmiyoruz. Ben bugün sağlık ocağına gittiğimde hemşire kalp atışını dinlerken tekme attı muhtemelen hissettin mi dedi . Ama hissetmemiştim o an yaptığı hareketi. Hemşire seslerden mi anladı onu bilmiyorum . Çok hareketli dedi kalp atış sayısını farklı farklı ölçtü. Elindeki cihazı tekrar tekrar denedi. ama ben o sıra hiç Bebek hareketi hissetmiyordum.

Canım bana magnezyumunu düzenli iç demişti . İçmeye başladığımdan beri daha iyi hissediyorum. Rahim ağzı uzunluğu ile ilgili de normal demişti
Evet magnezyum çok önemli kasılma için. Ben günde 1 içiyordum son kasılmalarımdan sonra doktorum sabah akşam günde 2 tane iç dedi

Ayy kızlar yaaa ben bu yemek işlerinden telefonu elime almayı unuttum ya az önce erzak dolabımız var bizim 3 katlı raf, onu temizliyordum en alt çekmeceyi açarken üstüme devrilcek gibi oldu ama tuttum devrilmedi sadece biraz korktum, sonra karnımın sağina acı girdi birazda sertlik oldu ama şimdi geçti, hareket ediyorsa endişelenmemeliyiz dimi ?

Kızlar ya canım bu saatte bir fast food istedi şimdi söylemiyim canınız istemesin Allah affetsin sipariş verdim oturup yicem ya sonra kolestrol yüksek çıkıyor ama dayanamadım
Afiyet olsun canım . Hep yemiyorsun sonuçta aklından çıkar en azından

Geçici ağrılar bana da oluyor canım karnımın değişik yerlerine bıçak saplanır gibi oluyor hemen geçiyor

Resimlerden gördüğüm kadarıyla boyun kısmında sıkma oluyormuş ve ya toparlanıyormuş o zamanda tabi çocuk uyanıyor hem canı acıyor ayy bilemedim ya
2 yıldır owli kullanıyorum hiç öyle bir şey yaşamadım, 90 derecede falan yıkadılar herhalde

Reactions: The
Çok güzelmiş bende bunu mantıklı buldum polarlı lohusalıkta iyi olur gibi geldi TRENDYOLMİLLA Mavi Çizgili Biye Detaylı Örme Pijama Takımı THMAW22PT0360 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kızlar beyaz kokusuz koyu kıvamlı akıntı yaşayan var mı? Normal midir

Bir de bebeğiniz hem sağdan hem soldan aynı anda hareket edeniniz var mı bu da normal mi? Bildiğiniz sağ tarafıma son kuvvetiyle bastırıyor gibi dışarıdan da belli oluyor o bastırma anı, sol tarafa da aynı anda vuruyor. İki nokta arası da baya geniş uzak bölgeler yani biri sağ karnımın bir ucu diğeri sol karnımın bir ucu böyle olması normal mi ilk defa oluyor ve şu an hala devam ediyor. Sola tık tık vurma sağa ise bastırma şeklinde. Sanki iki tane bebek var tövbe yarabbim

Elleri ve ayaklaridir canım:) normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…