2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Elleri ve ayaklaridir canım:) normal bence.
Öyledir dimi ilk defa oldu bastırması sanki içeriden karnımı itiyor biraz daha zorlasa delip çıkacak nerdeyse bir de ilk defa oldu bastırması garip bir şekilde rahatsız edici bir his elimle itiyorum o geri bastırıyor soldan da durmadan vuruyor deli kız ya korkutuyor beni

Kizlar little Gusto ya şans verebilirsiniz, arkadaşımın tavsiyesiyle sipariş ettim. Kumaş kalitesini çok beğeniyor. Mart sonu doğum gibi dersek insslah uyku tulumuna uygun olur dedi. Ev de hep ılık gelince de bakacağım bakalım.

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-07-23-20-18-160_com.android.chrome.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2023-11-07-23-20-49-515_com.android.chrome.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2023-11-07-23-21-12-418_com.android.chrome.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 59
Belkide geriniyordur canım bir tarafta kafası bir tarafta ayaklarını bombeli görüp hissediyorsundur

Hahah ben henüz bu kadar yaşamıyorum ama bir önceki gebeligimde ben de böyleydim aşırı hareketliydi bebeğim. Ben iterdim o yeniden bastirirdi. Özelikle çalışırken, müdürün odasindayken o kadar çok oynardı ki insanlar bakıyor mu karnıma diye kontrol ederdim

Çok güzel görünüyorlar canım güle güle kullansın inşallah. Tulum da gayet güzel ve kullanışlı duruyor

Canım bende mesela yeşile yakın geliyor genelde, doktora sordum kaşıntım yok kokulu değil dediğimde o zaman bir şey olmaz demişti
Benimki beyaz ve kokusuz ama kıvamının baya bir yoğun olması korkuttu biraz beni de doktora sormadım cumartesi zaten çağırmıştı o zaman soracağım ama mantar ya da enfeksiyon vs değildir dimi kaşıntı ya da yanma yok

Canım bende öyle hissediyorum tabi bazen. Sadece tek taraflı hissetmiyorum. Ve aynen elleri ayakları olduğunu düşünüyorum.

Canım bende öyle hissediyorum tabi bazen. Sadece tek taraflı hissetmiyorum. Ve aynen elleri ayakları olduğunu düşünüyorum.
Çok enteresandı şimdi durdu hanımefendi arada sola vuruyor şimdi. Sadece sağ tarafım resmen bir noktasını havaya kaldırdı bırakmıyor da bir süre bırakıp sonra geri yapıyordu Allah'ım ya komik kız

Oyun yapıyorlar resmen demek ki iyi olsunlar da hareket etsinler sıkıntı değil iki uç arası mesafe olunca biraz normalliğini sorguladım da annemi aradım rahatladım sizle konuşunca da rahatladım

Reactions: The
Ben de little gustodan 4 tulum aldım ve çok beğendim gerçekten hoş ve kaliteli ürünleri

Ben çok mu erken gidiyorum acaba beni 20 çağırdılar sen devlete gidiyordun değil mi canım sen mi istedin o zaman olsun yoksa randevu mu o zamana buldun
yok canım onlar kendileri verdiler 27 kasıma 2 ay önceden belliydi benim günüm, bulunmadığı için çok önceden veriyolar randevuyu, evet devlete gidiyorum bu arada

benide çağırmak çok büyük ihtimalle 22. hafta civarı olacak o zaman sizin detaylı çok heyecanlı bana da cumartesi günü randevu almamı söyler herhalde
evet 22.haftamızda olcak bende cok heyecanlıyım simdiden inşallah iyidir bebişlerimiz

nerden aldın kız bende bakayım

Oyy maşallah ona Annesine artık hareketleriyle ben daha da çok buradayı diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…