Öyledir dimi ilk defa oldu bastırması sanki içeriden karnımı itiyor biraz daha zorlasa delip çıkacak nerdeyse bir de ilk defa oldu bastırması garip bir şekilde rahatsız edici bir his elimle itiyorum o geri bastırıyorElleri ve ayaklaridir canım:) normal bence.
Belkide geriniyordur canım bir tarafta kafası bir tarafta ayaklarını bombeli görüp hissediyorsundurBir de bebeğiniz hem sağdan hem soldan aynı anda hareket edeniniz var mı bu da normal mi? Bildiğiniz sağ tarafıma son kuvvetiyle bastırıyor gibi dışarıdan da belli oluyor o bastırma anı, sol tarafa da aynı anda vuruyor. İki nokta arası da baya geniş uzak bölgeler yani biri sağ karnımın bir ucu diğeri sol karnımın bir ucu böyle olması normal mi ilk defa oluyor ve şu an hala devam ediyor. Sola tık tık vurma sağa ise bastırma şeklinde. Sanki iki tane bebek var tövbe yarabbim
Hahah ben henüz bu kadar yaşamıyorum ama bir önceki gebeligimde ben de böyleydim aşırı hareketliydi bebeğim. Ben iterdim o yeniden bastirirdi. Özelikle çalışırken, müdürün odasindayken o kadar çok oynardı ki insanlar bakıyor mu karnıma diye kontrol ederdimÖyledir dimi ilk defa oldu bastırması sanki içeriden karnımı itiyor biraz daha zorlasa delip çıkacak nerdeyse bir de ilk defa oldu bastırması garip bir şekilde rahatsız edici bir his elimle itiyorum o geri bastırıyorsoldan da durmadan vuruyor deli kız ya korkutuyor beni
Çok güzel görünüyorlar canımKizlar little Gusto ya şans verebilirsiniz, arkadaşımın tavsiyesiyle sipariş ettim. Kumaş kalitesini çok beğeniyor. Mart sonu doğum gibi dersek insslah uyku tulumuna uygun olur dedi. Ev de hep ılık gelince de bakacağım bakalım.
Canım bende mesela yeşile yakın geliyor genelde, doktora sordum kaşıntım yok kokulu değil dediğimde o zaman bir şey olmaz demiştiKızlar beyaz kokusuz koyu kıvamlı akıntı yaşayan var mı? Normal midir
Ah beeee afiyet olsun kuzum iyi yapmışsın. Ben 10 günde bir burger yiyorum . Çocuğum yürüyen bir hamburger olmaz inşallahDayanamadığğıımm
Teşekkürler canım inşallah hepimiz , çok iyi indirim var buraya da atayım dedim.Çok güzel görünüyorlar canımgüle güle kullansın inşallah. Tulum da gayet güzel ve kullanışlı duruyor
Benimki beyaz ve kokusuz ama kıvamının baya bir yoğun olması korkuttu biraz beni de doktora sormadım cumartesi zaten çağırmıştı o zaman soracağım ama mantar ya da enfeksiyon vs değildir dimi kaşıntı ya da yanma yokQUOTE
Canım bende mesela yeşile yakın geliyor genelde, doktora sordum kaşıntım yok kokulu değil dediğimde o zaman bir şey olmaz demişti
Canım bende öyle hissediyorum tabi bazen. Sadece tek taraflı hissetmiyorum. Ve aynen elleri ayakları olduğunu düşünüyorum.Bir de bebeğiniz hem sağdan hem soldan aynı anda hareket edeniniz var mı bu da normal mi? Bildiğiniz sağ tarafıma son kuvvetiyle bastırıyor gibi dışarıdan da belli oluyor o bastırma anı, sol tarafa da aynı anda vuruyor. İki nokta arası da baya geniş uzak bölgeler yani biri sağ karnımın bir ucu diğeri sol karnımın bir ucu böyle olması normal mi ilk defa oluyor ve şu an hala devam ediyor. Sola tık tık vurma sağa ise bastırma şeklinde. Sanki iki tane bebek var tövbe yarabbim
O zaman baya süre gerindi şimdi bastırmıyor arada sola vuruyor yoruldu herhaldeBelkide geriniyordur canım bir tarafta kafası bir tarafta ayaklarını bombeli görüp hissediyorsundur
Çok enteresandı şimdi durdu hanımefendi arada sola vuruyor şimdi. Sadece sağ tarafım resmen bir noktasını havaya kaldırdı bırakmıyor da bir süre bırakıp sonra geri yapıyordu Allah'ım ya komik kızCanım bende öyle hissediyorum tabi bazen. Sadece tek taraflı hissetmiyorum. Ve aynen elleri ayakları olduğunu düşünüyorum.
Hahah ben henüz bu kadar yaşamıyorum ama bir önceki gebeligimde ben de böyleydim aşırı hareketliydi bebeğim. Ben iterdim o yeniden bastirirdi. Özelikle çalışırken, müdürün odasindayken o kadar çok oynardı ki insanlar bakıyor mu karnıma diye kontrol ederdim
Ben de little gustodan 4 tulum aldım ve çok beğendim gerçekten hoş ve kaliteli ürünleriKizlar little Gusto ya şans verebilirsiniz, arkadaşımın tavsiyesiyle sipariş ettim. Kumaş kalitesini çok beğeniyor. Mart sonu doğum gibi dersek insslah uyku tulumuna uygun olur dedi. Ev de hep ılık gelince de bakacağım bakalım.
canım 27 kasımda benimki. En son 27 ekimde gitmiştm detaylıya kadar da kontrol yokAynı haftadayız seninleSenin detaylı ultrason ne zaman,en son ne zaman gittin kontrole?
yok canım onlar kendileri verdiler 27 kasıma 2 ay önceden belliydi benim günüm, bulunmadığı için çok önceden veriyolar randevuyu, evet devlete gidiyorum bu aradaBen çok mu erken gidiyorum acaba beni 20 çağırdılar sen devlete gidiyordun değil mi canım sen mi istedin o zaman olsun yoksa randevu mu o zamana buldun
Bende 19+2 yim, ve 7 kilo aldım, maşallah canım sanane güzel işte, bebeğin gelişiyordur merak etme, evhamlsnma, gelişmese doktor söylerdi
Benimki 3.olduğu için kimse birşey almıyor
İnşallah canım, bizim ilk bebiş eşimde tek oğlan çok hevesliler ondan
Uyku tulumu hiç kullanmadım ben, bebeklerim yaz bebeğiydi, kışında battaniye ile geçiştirdik evde sıcaktı, lakin şimdi kış gibi olacak, senin bebeğin kışın mı doğmuştu canım
evet 22.haftamızda olcak bende cok heyecanlıyım simdiden inşallah iyidir bebişlerimizbenide çağırmak çok büyük ihtimalle 22. hafta civarı olacak o zaman sizin detaylı çok heyecanlı bana da cumartesi günü randevu almamı söyler herhalde
Çok güzel, ay ben karar veremiyorum hiç elbise de değil şık bi şeyler istiyorum aslında ama yokBen elbise almayacağım canım hastane çekimi için bu tulumu alacağım aynısını mevlidde de giydireceğim
nerden aldın kız bende bakayımCanım ben penaten almıştım alman marka ve ciddi anlamda etkili. Kendime almıştımmesela bi yerim yara oldu akşamdan sürüyorum sabaha geçiyor inanılmaz bir krem yüzüme de sürüyorum gözeneklere ve siyah noktalara çok iyi geliyor normalde pişik kremi ama penatol ve çinko yüksek olduğu için iyileştirici özellikli kızımla beraber kullnaicaz inşallah
Oyy maşallah onaÇok enteresandı şimdi durdu hanımefendi arada sola vuruyor şimdi. Sadece sağ tarafım resmen bir noktasını havaya kaldırdı bırakmıyor da bir süre bırakıp sonra geri yapıyordu Allah'ım ya komik kız
bulursanız bana at kızFistolu şeyler çok güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?