2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bana ağrılarım için verdi ondan önce kullan dememişti kuzum
Kasık ağrısı için mi kuzum bana en son muayenemde sordu uyusma hali ve kramplarin başladı mı yok dedim tamam o zaman magnezyum için bekleyebiliriz dedi ama baktım herkes kullaniyor eksiklik olsa vücut belirti verir heralde dimi 27sinde randevum var bir sorayım

Bu sabah çok hareketli başladık güneböyle tembel günlerimiz de olacak demek ki

Evet kuzum daha minikler aslında doğru bir anda böyle olunca bı korktum ama bu sabah maşallah enerjisi yerine gelmiş küçük tirtilimin

buda cok güzelmiss teşekkür ederim canımm

bu modeli bende favlamışım ama kücük geldi gözüme...o siyah klasik olanlardan getittirmek istiyorum onlarda çok büyük geliyor gözüme.

Ben de devlete gidiyorum da o yüzden sordum doluluktan öyle verdi sana demek ki

Bende kızlarıma bu elbise diktiriyorum hastanede çekimde giydirecegim inşallah kendime de aynı öyle elbise alacağım hem elbise giyeceğim hem lohusa pijamalarımla bebek iicn de hem elbise hastane çıkışıyla poz vereceğiz inşallah

Eklentiler

• IMG-20231102-WA0010.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20231108_090634_Hepsiburada.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar merhabaaa ben 18. Haftamdayim bebisimin ikk hareketini daha yenilerde hissettim iki gundur yavas yavas aksamlsri belli ediyordu ama dun ben cok yorgundum bebemde de cit yoktuuu . Sizde de boyle seyler oldu muuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…