Bana ağrılarım için verdi ondan önce kullan dememişti kuzumKuzum magnezyumu kramp uyuşma hissetmesekte kullanmali miyiz benim diğer gebeliklerimde kalcamdan giren kramplarim olurdu hatta gernesirken bile kramp girerdi ama bunda hiç bişey olmuyor kullanmalı mıyım yinede?
Aaa bende bundan istiyordum ve set olarakmis senin bulduğun çok iyi ya sadece küvet bu fiyataydi e bebekte hemen aldım saol kuzumHerza House Bebek Banyo Yıkama Seti Komfor Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben bundan alacağıminstagram da Selin diye yeni doğum yapan bir anne var onda görmüştüm içine müslinle yatırıp yıkıyordu
Kasık ağrısı için mi kuzum bana en son muayenemde sordu uyusma hali ve kramplarin başladı mı yok dedim tamam o zaman magnezyum için bekleyebiliriz dedi ama baktım herkes kullaniyor eksiklik olsa vücut belirti verir heralde dimiBana ağrılarım için verdi ondan önce kullan dememişti kuzum
Şu anlık hayır ama gece tuvalete kalktığımda çok hareketli tekrar uyumada zorlanıyorum muhtemelen ileride uyandıracaklar gibi görünüyorUyurken de uykudan uyandırıyor mu çok merak ediyorum
Bu sabah çok hareketli başladık güneCanım benimde öyle dün aşırı hareketlilerdi bugün mıncıklıyorum konuşuyorum çikolata yiyorum tık yok anca kendileri isterse iki tekme atıp gidiyorlar ya da geriniyorlar ben dokununca hiç tepki vermiyorlar kafalarına göre takılmayı seçmişler bugün alıştım yani bir gün bir günümüzü tutmuyor endişe etme
Anladım canım görürsem atacağım sanabide 40nın olduğu zamanlara yakın düğün var omdan şık bakıyorum
Evet kuzum daha minikler aslında doğru bir anda böyle olunca bı korktum ama bu sabah maşallah enerjisi yerine gelmiş küçük tirtiliminCanım bazen çok usul usul hareket ediyorlar. Biz hissetmiyoruz. Ben bugün sağlık ocağına gittiğimde hemşire kalp atışını dinlerken tekme attı muhtemelen hissettin mi dedi . Ama hissetmemiştim o an yaptığı hareketi. Hemşire seslerden mi anladı onu bilmiyorum . Çok hareketli dedi kalp atış sayısını farklı farklı ölçtü. Elindeki cihazı tekrar tekrar denedi. ama ben o sıra hiç Bebek hareketi hissetmiyordum.
teşekkür ederim canım bende bebişime getittiricem mutlakaaPenaten Bebek Bakım Kremi 150 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol benim halamlar Almanya'da yaşıyor hepsi zamanında kendi cocuklarina ve kendilerine de kullanmışlar bunu yüzümüzün gençlik sırrı bu krem derler
buda cok güzelmiss teşekkür ederim canımmŞunu favlamışım mesela diğerlerini göremedim de bunu görünce atayım dedimMini Ropa Organik Dantelli Kız Bebek Tulumu Şapkalı Hastane Çıkışı Dantel Işlemeli Hediyelik Mevlüt Kıyafeti - Fiyatı, Yorumları
Mini Ropa Organik Dantelli Kız Bebek Tulumu Şapkalı Hastane Çıkışı Dantel Işlemeli Hediyelik Mevlüt Kıyafeti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bu modeli bende favlamışım ama kücük geldi gözüme...o siyah klasik olanlardan getittirmek istiyorum onlarda çok büyük geliyor gözüme.Kızlar bebek bakım çantası alacak misiniz? ben bir tane aldım uygun fiyatlı olsun dedim ama rezil bişey geldi iade o yuzden.. çok büyük bir çanta istemiyorum aslında ama genel olarak büyük oluyorlar sanırım şunu beğendim en son Kiwi Coolbag Anne Bebek Sırt Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol kibar bir model bulursanız paylasir misiniz
Biz de bu sabah hareketli başladık güne canım şükürkarnımı dürttüm , yan yattım düz yattım bana mısın demedi sıpam bende korkmuştum sonraki gün hareketlendi doktora gitmeye ramak kalmıştı.
Ben de devlete gidiyorum da o yüzden sordum doluluktan öyle verdi sana demek kiyok canım onlar kendileri verdiler 27 kasıma 2 ay önceden belliydi benim günüm, bulunmadığı için çok önceden veriyolar randevuyu, evet devlete gidiyorum bu arada
evet 22.haftamızda olcak bende cok heyecanlıyım simdiden inşallah iyidir bebişlerimiz
Rica ederim kuzumteşekkür ederim canım bende bebişime getittiricem mutlakaa
Bu indirimler hiçbir şey alamadan bitecek galibaKızlar akşam çok indirim olmuş ya ben uyudum kaçırdıme bebek deli gibi indirim yapmış, kız kardeşim bir tane mont almış minnoşuma seneye giyer diye Eki Görüntüle 3331449
Bende bı ayarini bulamadimbu modeli bende favlamışım ama kücük geldi gözüme...o siyah klasik olanlardan getittirmek istiyorum onlarda çok büyük geliyor gözüme.
Bana biraz küçük geldi ama güzelmiş canımKızlar bebek bakım çantası alacak misiniz? ben bir tane aldım uygun fiyatlı olsun dedim ama rezil bişey geldi iade o yuzden.. çok büyük bir çanta istemiyorum aslında ama genel olarak büyük oluyorlar sanırım şunu beğendim en son Kiwi Coolbag Anne Bebek Sırt Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol kibar bir model bulursanız paylasir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?