Daha ne olsun odasını yapmışsınbana bi sor ne aldın hiç
Bunu indirimli haliyle bile alamam hakkatten pahalıymışCanııım ben bunu alacağım ama biraz daha indirime girer belki diye bekliyorum halabebek arabasına takılıyor olması büyük bir artı bence.. Oysho Bebek Arabasına Özel Bebek Bakımı Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Galiba ben de oysho alacağım. Keşke gidip görebilsem ama maalesef şansım yokCanııım ben bunu alacağım ama biraz daha indirime girer belki diye bekliyorum halabebek arabasına takılıyor olması büyük bir artı bence.. Oysho Bebek Arabasına Özel Bebek Bakımı Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ya aslında şöyle; bebek büyüdüğünde bile kullanılacak bir çanta olduğu için cezbetti beniBunu indirimli haliyle bile alamam hakkatten pahalıymış
benim de yok kuzumm . ama oysho yani ne kadar kötü olabilir ki diye düşündümGaliba ben de oysho alacağım. Keşke gidip görebilsem ama maalesef şansım yok
Olur kuzumİndireyim bakalım bugün. Bizle de paylaş görürsen sen de olan bir ürün
Bence de güzeldir. Hamile taytları 1000 lira yaaaa. Almıyorum tabi kiya aslında şöyle; bebek büyüdüğünde bile kullanılacak bir çanta olduğu için cezbetti beni
benim de yok kuzumm . ama oysho yani ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm
aaaa yok artıkBence de güzeldir. Hamile taytları 1000 lira yaaaa. Almıyorum tabi ki
Çok güzel fiyataaaa yok artıkben geçende pentiden aldım 2 al 1 öde vardı . 400 tl ye mi ne aldım ikisini
ya ben triko takımlara kafayı taktım senle konuştuktan sonraÇok güzel fiyatonu da almadım. Okulda tayt giyemeyeceğim için tulum ve o aldığım beli lastiklilerle şimdilik geçiriyorum hayatı
Aaaa triko takımlarım var zatenya ben triko takımlara kafayı taktım senle konuştuktan sonramilladan aldım o takımı. şimdi de etek alt üst takım olarak bakıyorum ama hep yırtmaçlı . bende öyle sevmiyorm .d
Aynen öyle kuzum . ayyy ben pantalon sorununu çözdüm bu arada kızAaaa triko takımlarım var zatenama şu indirimlerden yine kapsam fena olmaz sonuçta onlar sonradan da giyiliyor hep giyiliyor
Ben diğer hamileliğimde göğüslerim büyüyünce emzirme sütyeni almıştımKızlar size birşey danışacağım. Ben penti lotus kullanıyorum. Ama haliyle göğüsler büyüdü sıkıyor alttan izler çakmaya başladı. Bu dönemde kullanabileceğimiz şeylere öneriniz nelerdir, siz ne kullanıyorsunuz?
Karar veremiyorum aynen. Bu araba olayı zaten bastilar bana artık sürekli karşıma da çıkıyor bakıyorum diye ama bir an önce baslicam kuzum ben de kaçırmamak lazım indirimlerikarar mı veremiyorsun kuzum. Başla bak çok iyi indirim var Kasım ayı bomba aydır. Yıllardır kendime alırdım bu sene minnoşuma kendime bakmıyorum bile
Ayyy açamıyorum linkleri nedendir bilmempolar evet kış için güzel olur
Dün benimde sakinlerdi bugün şükür geldiler kendilerineBu sabah çok hareketli başladık güneböyle tembel günlerimiz de olacak demek ki
Ben lotus kullanıyorum kuzum normalde en rahat ettiğim sütyen ama şimdi büyüdüğü için göğüsler iz oluyor bir de kaşınıyor atlet olanlardan mi alsam diyorum ama benim uçları çok belli oluyor öyle de bu sutyenle bile bazen çıkıyor uçlarıKızlar size birşey danışacağım. Ben penti lotus kullanıyorum. Ama haliyle göğüsler büyüdü sıkıyor alttan izler çakmaya başladı. Bu dönemde kullanabileceğimiz şeylere öneriniz nelerdir, siz ne kullanıyorsunuz?
Ay ben de hiç bişi bakmıyorum kendime. Bir tek iç çamaşırı almam lazım. Penti nin külotlarını çok seviyorum ama daha bir kaç giyimde hep aynı yerlerden sökülüyo sinirim bozuluyo.karar mı veremiyorsun kuzum. Başla bak çok iyi indirim var Kasım ayı bomba aydır. Yıllardır kendime alırdım bu sene minnoşuma kendime bakmıyorum bile
Canım olabildiğince balensiz desteksiz sütyen tercih et bu dönemde süt kanalları gelişimini engelleyebiliyormuş pentinin hiç yok gibi tasarımlı bi modeli çıktı ya şimdi ben ondan almayı düşünüyorum öyle bir şey dikişsiz balensiz desteksiz düz sade sıkmayan şeyler daha iyiymiş bu süreçteKızlar size birşey danışacağım. Ben penti lotus kullanıyorum. Ama haliyle göğüsler büyüdü sıkıyor alttan izler çakmaya başladı. Bu dönemde kullanabileceğimiz şeylere öneriniz nelerdir, siz ne kullanıyorsunuz?
Doğmadan idman başlayacak o zamanŞu anlık hayır ama gece tuvalete kalktığımda çok hareketli tekrar uyumada zorlanıyorum muhtemelen ileride uyandıracaklar gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?