2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar size birşey danışacağım. Ben penti lotus kullanıyorum. Ama haliyle göğüsler büyüdü sıkıyor alttan izler çakmaya başladı. Bu dönemde kullanabileceğimiz şeylere öneriniz nelerdir, siz ne kullanıyorsunuz?

Çok güzel fiyat onu da almadım. Okulda tayt giyemeyeceğim için tulum ve o aldığım beli lastiklilerle şimdilik geçiriyorum hayatı
ya ben triko takımlara kafayı taktım senle konuştuktan sonra milladan aldım o takımı. şimdi de etek alt üst takım olarak bakıyorum ama hep yırtmaçlı . bende öyle sevmiyorm .d

ya ben triko takımlara kafayı taktım senle konuştuktan sonra milladan aldım o takımı. şimdi de etek alt üst takım olarak bakıyorum ama hep yırtmaçlı . bende öyle sevmiyorm .d
Aaaa triko takımlarım var zaten ama şu indirimlerden yine kapsam fena olmaz sonuçta onlar sonradan da giyiliyor hep giyiliyor

Ben diğer hamileliğimde göğüslerim büyüyünce emzirme sütyeni almıştım

karar mı veremiyorsun kuzum. Başla bak çok iyi indirim var Kasım ayı bomba aydır. Yıllardır kendime alırdım bu sene minnoşuma kendime bakmıyorum bile
Karar veremiyorum aynen. Bu araba olayı zaten bastilar bana artık sürekli karşıma da çıkıyor bakıyorum diye ama bir an önce baslicam kuzum ben de kaçırmamak lazım indirimleri

Bu sabah çok hareketli başladık güneböyle tembel günlerimiz de olacak demek ki
Dün benimde sakinlerdi bugün şükür geldiler kendilerine bak boşa evhamlanıyoruz aslında ama içinimiz rahat etmiyor artık yoruluyorlar mı bazen uyuyorlar mı anlamıyorum ama bazen öyle hareketsiz duruyorlar

Ben lotus kullanıyorum kuzum normalde en rahat ettiğim sütyen ama şimdi büyüdüğü için göğüsler iz oluyor bir de kaşınıyor atlet olanlardan mi alsam diyorum ama benim uçları çok belli oluyor öyle de bu sutyenle bile bazen çıkıyor uçları

karar mı veremiyorsun kuzum. Başla bak çok iyi indirim var Kasım ayı bomba aydır. Yıllardır kendime alırdım bu sene minnoşuma kendime bakmıyorum bile
Ay ben de hiç bişi bakmıyorum kendime. Bir tek iç çamaşırı almam lazım. Penti nin külotlarını çok seviyorum ama daha bir kaç giyimde hep aynı yerlerden sökülüyo sinirim bozuluyo.

Bir de ben de makyaj malzemesi bağımlılığı var. O konuda bu ara elim ayağım titriyo. Oysa makyaj da yapmıyorum dfghjkl Ama mutlaka o ürüne sahip olmam lazım. Özellikle de ruj. Gerçi dışarı çıkarken bir tek ruj sürüyorum çoğunlukla. Bir de alerji yapmayan rimel almalıyım yeni. Yıl başından sonra ıvır zıvıra para hiç harcayamam her şey pahalılanacak iyice. O yüzden sizler de iyice düşünün. Ivır zıvırınız varsa alın şimdiden.

Ben bir de organizer aldım. Ama bebişe değil eve. Takı toka, makyaj malzemesi, eşimin traj mak. ve ürünleri bunları iyice toparlayım daah düzgün dursun istiyordum. Nicedir aklımdaydı. Alışverişe başladım ve duramıyorum fgvbhnjmkö

Xiaomi nin hava temizleyicisini de önümüzdeki ay alacağız eşimle söyledim. Nemlendirici de alırız önümüzdeki ay. Bu ay şu bebek arabası işini de halledersem oh diyeceğim.

Canım olabildiğince balensiz desteksiz sütyen tercih et bu dönemde süt kanalları gelişimini engelleyebiliyormuş pentinin hiç yok gibi tasarımlı bi modeli çıktı ya şimdi ben ondan almayı düşünüyorum öyle bir şey dikişsiz balensiz desteksiz düz sade sıkmayan şeyler daha iyiymiş bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…