2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Canım endişe edilecek bir durum değil magnezyum eksikliğim benimde kan değerlerimde eksiklik yoktu ama ben daha 8. Haftada uyurken kramp girmesine uyanıyordum geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum sürekli kramplar giriyordu doktorum direk o zaman magnezyuma başlattı kan değerimde normal aralıkta çıkmasına rağmen. 1 hafta düzenli kullandım ağrılarım çok şükür gitti 8. Haftadan beri her gün hiç aksatmadan düzenli magnezyum kullanıyorum kan değerlerimde hala normal referans değerlerinde çok şükür kramplarım yok hatta kasılmadan sonra günde 2 kez kullanmaya başladım. Bir de sen ayaktadın işe git gel durumun var ağrın daha çok olur

Al bence en azından denemiş olursun
Çok güzelmiş ben de bundan alırımOysho’ysa tereddüt etmeye gerek yok benceAma yine de her şeyi görerek dokunarak alma huyum bir türlü geçmiyor benim ya
Dokunma imkanın varsa zaten mutlaka git bak hatta bize de bilgi ver

23 Kasım Perşembe uygulamalarda, 24 Kasım Cuma mağazalarda. Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Stradivarius, Oysho, Massimo indirimleri 23 Kasım'da online'de saat 17.00 – 18.00 arasında, Zara ise 20.00'de başlayacak. Canım oysho kendi sitesinde indirim yapacak onu takip et istersen bende onu bekliyorum

vaaauuuvv . alarmlar kurulsun sağol canıııım

kızlar merhaba 19. haftamdayım detaylıya kaçıncı hafta girdiniz acaba detaylı için çoookk heyecanlıyım
Ben 22 haftada giricem tüm organları tam gelişsin diye erken girdiğinde gelişmediği için olumsuz yorumlar can sıkabiliyor.. Doktorum özellikle 22 de tavsiye etti :) Haftaya inşallah bizim

Kesinlikle katılıyorum.. Ben sezeryan dogum yaptım ve mamaya çok karşı biri olarak kimseyi dinlemedim bebek devamlı göğsümde emdi ve çok şükür emdikçe sütüm geldi aç da kalmadı :) Sezeryan sonrası süt gelmemesi diye bişey yok emzirdikçe geliyor kızlar

Karar veremiyorum aynen. Bu araba olayı zaten bastilar bana artık sürekli karşıma da çıkıyor bakıyorum diye ama bir an önce baslicam kuzum ben de kaçırmamak lazım indirimleri
Ben bagi neo alacağım kuzum karar verdim. İstersen bak kız kardeşim ben alcam dedi ondan almadım

Şuan lotus sıkıyor kuzum işte

O güne kalmadan şimdiden beğendiklerimi favorilerime eklim de. Hemen satın al butonuna basarım kolay olur

İç çamaşorı mecburi kuzum zaten. Sütyen almam lazım benim mesela.

Benim malzemeler yeni loreal ciyim

Canım tekmelerinde elini karnına koyduğunda göbeğindeki hareketliliği hissediyorsun bazen sert bazen normal hareketleniyor. güçlü hareketini haftaları ilerledikçe hafif hafif belli ediyor. Ama 20. Haftalarda daha normal daha acısız bir hareketlilik oluyor. Bende kasık ağrısı oldu nedense hareketliliğinden dolayıymış. Adet sancısı rahatsız edici ince böyle bel karın ağrısı gibiydi. İlaç kullandım şimdi daha iyiym şükür. Vucudum buna da alışır inşallah tekrar ilaca gerek kalmaz. Acı eşiğim de düşük maalesef bu durum beni çok üzüyor

Bende de aynısı oldu bereket kıstı ise giderken unutmuşum giymeyi iste farkettim kış olduğu için bütün gün montu cikarmamastm

Yaaaa o model de çok pahalı ama kaçış yok gibi alcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…