Canım endişe edilecek bir durum değil magnezyum eksikliğim benimde kan değerlerimde eksiklik yoktu ama ben daha 8. Haftada uyurken kramp girmesine uyanıyordum geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum sürekli kramplar giriyordu doktorum direk o zaman magnezyuma başlattı kan değerimde normal aralıkta çıkmasına rağmen. 1 hafta düzenli kullandım ağrılarım çok şükür gitti 8. Haftadan beri her gün hiç aksatmadan düzenli magnezyum kullanıyorum kan değerlerimde hala normal referans değerlerinde çok şükür kramplarım yok hatta kasılmadan sonra günde 2 kez kullanmaya başladım. Bir de sen ayaktadın işe git gel durumun var ağrın daha çok olurEvet gerçekten felaketti. Bacağımı yatağa kaldıramıyorum ya da arabaya eşim kaldırıyor. Hep böyle değilim de nöbet ve yoğun ders olduğu günler böyle oluyorum. Erken değil mi bunun için diye de endişe ediyorum
Al bence en azından denemiş olursunBen normalde pamuklu nene donu tarzı olmayan altlarla hayatta uyuyamam rahat edememhuzursuz bacak var bende tenime ferah değmesi gerekiyor kışın bile o yüzden de almakta tereddüt ediyorum giyemem diye ama heves ettim şuan alsam mı
Dokunma imkanın varsa zaten mutlaka git bak hatta bize de bilgi verÇok güzelmiş ben de bundan alırımOysho’ysa tereddüt etmeye gerek yok bence Ama yine de her şeyi görerek dokunarak alma huyum bir türlü geçmiyor benim ya
23 Kasım Perşembe uygulamalarda, 24 Kasım Cuma mağazalarda. Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Stradivarius, Oysho, Massimo indirimleri 23 Kasım'da online'de saat 17.00 – 18.00 arasında, Zara ise 20.00'de başlayacak. Canım oysho kendi sitesinde indirim yapacak onu takip et istersen bende onu bekliyorumCanııım ben bunu alacağım ama biraz daha indirime girer belki diye bekliyorum halabebek arabasına takılıyor olması büyük bir artı bence.. Oysho Bebek Arabasına Özel Bebek Bakımı Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
evett. benim sancılarım çok aşırı yoğundu bir ara. yürürken bile alt karnımı tutma ihtiyacı hissediyordum sürekli. magnezyumdan sonra daha normale döndü :)Senin de oluyor muydu böyle ağrıların kullanıyor musun?
vaaauuuvv . alarmlar kurulsun23 Kasım Perşembe uygulamalarda, 24 Kasım Cuma mağazalarda. Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Stradivarius, Oysho, Massimo indirimleri 23 Kasım'da online'de saat 17.00 – 18.00 arasında, Zara ise 20.00'de başlayacak. Canım oysho kendi sitesinde indirim yapacak onu takip et istersen bende onu bekliyorum
Ben 22 haftada giricem tüm organları tam gelişsin diye erken girdiğinde gelişmediği için olumsuz yorumlar can sıkabiliyor.. Doktorum özellikle 22 de tavsiye etti :) Haftaya inşallah bizimkızlar merhaba 19. haftamdayım detaylıya kaçıncı hafta girdiniz acaba detaylı için çoookk heyecanlıyım
Yarın kontrole gideceğim dönüşte uğramaya çalışacağım sizin için umarım mağaza stoklarında da vardırAl bence en azından denemiş olursun
Dokunma imkanın varsa zaten mutlaka git bak hatta bize de bilgi ver
Hangisini kullanıyorsun?Doktorun mu önerdi yoksa herhangi birini kullanabilir misin dedievett. benim sancılarım çok aşırı yoğundu bir ara. yürürken bile alt karnımı tutma ihtiyacı hissediyordum sürekli. magnezyumdan sonra daha normale döndü :)
Ayyy nasıl çözdün atletle kapatan yöntem mi? Ben öyle rahat edemem ya gerilirimAynen öyle kuzum . ayyy ben pantalon sorununu çözdüm bu arada kız
Kesinlikle katılıyorum.. Ben sezeryan dogum yaptım ve mamaya çok karşı biri olarak kimseyi dinlemedim bebek devamlı göğsümde emdi ve çok şükür emdikçe sütüm geldi aç da kalmadı :) Sezeryan sonrası süt gelmemesi diye bişey yok emzirdikçe geliyor kızlarYanlış anlaşılmak istemiyorum bunu kasdetmedim, çocugu aç bırakalım demiyorum elbette. Zaten ilk birkaç gün bebek birkaç damla sütle doyuyor aslında normal doğum dahi olsa bardak bardak süt emmiyor bebek. Ben normal doğum yaptım ama sütumün tam manasıyla gelip goguslerimin dolması 3 günü buldu. Doktor mama mi baslatsak dedi ama bol bol emzirdim, sütüm gelmezse elbette mama verecektim.
Şu da var mamaya güvenip az emzirildiginde de sütun gelmesi gecikiyor ve miktarı da yeteri kadar artmıyor. Bebek mamanin rahatlığına alışınca meme reddi çok oluyor, çünkü mamayı emmek çok daha kolay. Yani ben mümkünse sonuna kadar anne sütünü vereceğim diye olumlama yapmak gerektiğini düşünüyorum. Neticede anne sütüyle mama bir olamayacak kadar farklı içerikler. Ha elbette zorunlu durumlar olabilir, sarılık çok artar elbette ben de veririm. Fakat daha hiçbir şey olmadan hastane çantasına mama koymak bence vücudumuza güvenmemek biraz. Çünkü acil durumda her yer eczane, her yer mama :)
ÜffffBen diğer hamileliğimde göğüslerim büyüyünce emzirme sütyeni almıştım
Ben bagi neo alacağım kuzum karar verdim. İstersen bakKarar veremiyorum aynen. Bu araba olayı zaten bastilar bana artık sürekli karşıma da çıkıyor bakıyorum diye ama bir an önce baslicam kuzum ben de kaçırmamak lazım indirimleri
Ayyy kuzum bu da çok güzel tam erkek annesi için işte
Şuan lotus sıkıyor kuzum işteBen lotus kullanıyorum kuzum normalde en rahat ettiğim sütyen ama şimdi büyüdüğü için göğüsler iz oluyor bir de kaşınıyor atlet olanlardan mi alsam diyorum ama benim uçları çok belli oluyor öyle de bu sutyenle bile bazen çıkıyor uçları
O güne kalmadan şimdiden beğendiklerimi favorilerime eklim de. Hemen satın al butonuna basarım kolay olur23 Kasım Perşembe uygulamalarda, 24 Kasım Cuma mağazalarda. Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Stradivarius, Oysho, Massimo indirimleri 23 Kasım'da online'de saat 17.00 – 18.00 arasında, Zara ise 20.00'de başlayacak. Canım oysho kendi sitesinde indirim yapacak onu takip et istersen bende onu bekliyorum
İç çamaşorı mecburi kuzum zaten. Sütyen almam lazım benim mesela.Ay ben de hiç bişi bakmıyorum kendime. Bir tek iç çamaşırı almam lazım. Penti nin külotlarını çok seviyorum ama daha bir kaç giyimde hep aynı yerlerden sökülüyo sinirim bozuluyo.
Bir de ben de makyaj malzemesi bağımlılığı var. O konuda bu ara elim ayağım titriyo. Oysa makyaj da yapmıyorum dfghjkl Ama mutlaka o ürüne sahip olmam lazım.Özellikle de ruj. Gerçi dışarı çıkarken bir tek ruj sürüyorum çoğunlukla. Bir de alerji yapmayan rimel almalıyım yeni. Yıl başından sonra ıvır zıvıra para hiç harcayamam her şey pahalılanacak iyice. O yüzden sizler de iyice düşünün. Ivır zıvırınız varsa alın şimdiden.
Ben bir de organizer aldım. Ama bebişe değil eve. Takı toka, makyaj malzemesi, eşimin traj mak. ve ürünleri bunları iyice toparlayım daah düzgün dursun istiyordum. Nicedir aklımdaydı. Alışverişe başladım ve duramıyorum fgvbhnjmkö
Xiaomi nin hava temizleyicisini de önümüzdeki ay alacağız eşimle söyledim. Nemlendirici de alırız önümüzdeki ay. Bu ay şu bebek arabası işini de halledersem oh diyeceğim.
Canım tekmelerinde elini karnına koyduğunda göbeğindeki hareketliliği hissediyorsun bazen sert bazen normal hareketleniyor.Benimde çok hassas ağrı sızı eşiğim çok düşük bu yüzden biraz endişeleniyorum,panik yapıyorum şimdiden 19.haftamdayım ben de henüz hiç hissetmedimTecrübeli anneler biraz anlatsa keşke nasıl oluyor acaba ilerleyen haftalarda
Bende de aynısı oldu bereket kıstı ise giderken unutmuşum giymeyi iste farkettim kış olduğu için bütün gün montu cikarmamastmAyyy kızlar size bişi anlatacağım.
Eşimle sevgililik dönemimizdeydik ve bir gün geç kalcam diye hemen üstümü giydim çantamı aldım çıktım dolmuştayım. Mevsim de böyle bahar sonu yaz başı. Dolmuşta giderken bir süre sonra ben sütyen giymeden çıktığımı fark ettimTabi o korku, o endişe, acaba kızları kimler gördü düşüncesi, asla unutamayacağım bir anı bıraktı bana. Mecburen dolmuştan erken indim, Suwen mağazası vardı hemen daldım içeri. Acil sütyen almam lazım evden çıkarken giymeyi unutmuşum dedim. Kızların bakışlarından bana "gerizekalı" dediklerini anladım. Ve o zaman 1500TL maaş alıyordum sütyene 200TL vermiştim. Giydiğim en pahalı sütyen olmuştu. Ama aşırı rahattı. Neyse işte, özgür memelerle böyle de bir anı.
Yaaaa o model de çok pahalıCanım olabildiğince balensiz desteksiz sütyen tercih et bu dönemde süt kanalları gelişimini engelleyebiliyormuş pentinin hiç yok gibi tasarımlı bi modeli çıktı ya şimdi ben ondan almayı düşünüyorum öyle bir şey dikişsiz balensiz desteksiz düz sade sıkmayan şeyler daha iyiymiş bu süreçte
Sporcu sütyenleri de sıkıyor ya sıkmayan rahat bi şey lazımEmzirme sütyeni al dedi bana bir arkadaşım. Ama daha da büyür mü ki göğüslerimiz bilmiyorum. O yüzden sporcu sütyeni gibi bişi alayım diyorum ben de. Artık ben de rahatsız oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?