- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Emzirme sütyeni al dedi bana bir arkadaşım. Ama daha da büyür mü ki göğüslerimiz bilmiyorum. O yüzden sporcu sütyeni gibi bişi alayım diyorum ben de. Artık ben de rahatsız oluyorum.Kızlar size birşey danışacağım. Ben penti lotus kullanıyorum. Ama haliyle göğüsler büyüdü sıkıyor alttan izler çakmaya başladı. Bu dönemde kullanabileceğimiz şeylere öneriniz nelerdir, siz ne kullanıyorsunuz?
Uyku ve uyanıklık hali başlamış evet kuzum uygulamada yazıyordu geçen hafta 16 saat uyuyabilirlermis minnoşlarDün benimde sakinlerdi bugün şükür geldiler kendilerinebak boşa evhamlanıyoruz aslında ama içinimiz rahat etmiyor artık yoruluyorlar mı bazen uyuyorlar mı anlamıyorum ama bazen öyle hareketsiz duruyorlar
Ben evdeysem emzirme atleti aldım pentiden onu giyiyorum aşırı rahatlıyorum dışarda da emzirme sütyeni ya da dikişsiz balensiz modeller olabilir rahat yemek için süt kanallarını tıkamamak içinEmzirme sütyeni al dedi bana bir arkadaşım. Ama daha da büyür mü ki göğüslerimiz bilmiyorum. O yüzden sporcu sütyeni gibi bişi alayım diyorum ben de. Artık ben de rahatsız oluyorum.
Bu krem ne için kaçırdım benRica ederim kuzum
ayy bunu iyi ki öğrendim. ben balenli dolgulu takıyordumCanım olabildiğince balensiz desteksiz sütyen tercih et bu dönemde süt kanalları gelişimini engelleyebiliyormuş pentinin hiç yok gibi tasarımlı bi modeli çıktı ya şimdi ben ondan almayı düşünüyorum öyle bir şey dikişsiz balensiz desteksiz düz sade sıkmayan şeyler daha iyiymiş bu süreçte
Benimde kollarımda ağrı ve uyuşma oluyor magnezyum bana da vermedi daha acaba vücutta eksildi mi ya böyle şikayetlerde olunca mı veriliyor?canımm doktoruna yine bi sor ama bana sancılarım olunca düzenli kullan demişti. hçbir rahatsızlık hissetmiyorken veriyor mu bilmiyorm
olabilir. kramp, sancı, uyuşma var mı diye soruyorlar çünkü magnezyum vermeden önce :)Benimde kollarımda ağrı ve uyuşma oluyor magnezyum bana da vermedi daha acaba vücutta eksildi mi ya böyle şikayetlerde olunca mı veriliyor?Yarın soracağım doktorum yurtdışındaydı gidemedim daha yanına
Benimde birkaç gündür kollarım çok ağrıyor kemiklerim sızlıyor ara ara artıp azalıyor.Magnezyum eksikliğinden mi oluyormuşcanım bana da magnezyum başlatmadılar ama dün bacaklarım çok ağrıdı marmarayla 4 saat yol gitmek zorunda kaldım sanki romatizma ağrısı gibi yaşadım bugün doktorıa soracağım
ayy çok güzelmiş . sıcacık tutar eminim. hemen aldım
Hava temizleyiciyi bende almak istiyorum bosh marka olan bana daha çok güven verdi evde 3 tane kedi var bakıyorum ama işe yarar mı verimli olur mu bilmiyorum en azından bebeğin uyuduğu odaya alsam iyi olacak gibi 3600 liraydı fiyatı garanti servis konularında bosh daha iyi bence dayanıklılık ektra parça olaraktaAy ben de hiç bişi bakmıyorum kendime. Bir tek iç çamaşırı almam lazım. Penti nin külotlarını çok seviyorum ama daha bir kaç giyimde hep aynı yerlerden sökülüyo sinirim bozuluyo.
Bir de ben de makyaj malzemesi bağımlılığı var. O konuda bu ara elim ayağım titriyo. Oysa makyaj da yapmıyorum dfghjkl Ama mutlaka o ürüne sahip olmam lazım.Özellikle de ruj. Gerçi dışarı çıkarken bir tek ruj sürüyorum çoğunlukla. Bir de alerji yapmayan rimel almalıyım yeni. Yıl başından sonra ıvır zıvıra para hiç harcayamam her şey pahalılanacak iyice. O yüzden sizler de iyice düşünün. Ivır zıvırınız varsa alın şimdiden.
Ben bir de organizer aldım. Ama bebişe değil eve. Takı toka, makyaj malzemesi, eşimin traj mak. ve ürünleri bunları iyice toparlayım daah düzgün dursun istiyordum. Nicedir aklımdaydı. Alışverişe başladım ve duramıyorum fgvbhnjmkö
Xiaomi nin hava temizleyicisini de önümüzdeki ay alacağız eşimle söyledim. Nemlendirici de alırız önümüzdeki ay. Bu ay şu bebek arabası işini de halledersem oh diyeceğim.
Ben normalde pamuklu nene donu tarzı olmayan altlarla hayatta uyuyamam rahat edememayy çok güzelmiş . sıcacık tutar eminim. hemen aldımbir de geçende şunu almıştım. Pijamaevi Açık Pembe Kalp Desenli Önden Düğmeli Peluş Polar Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sudokremin içinde bha var, artık eskisi gibi kullanımı önerilmiyor. Sadece ama sadece içeriği temiz bir pişik kremiyle iyileşemeyen pişik durumunda çok nadir sürülmesi gerekir.Kızlarr 20+0 dan selamlar nasılsınızz. Biz de alışverişlere başladık.. Şampuan ve Pişik Kremi olarak hangi marka alacaksınız.. Sebamed alsam mı diye düşünüyorum.. Sudocrem aldım ama yenidoğdugunda kullanmam 2aydan sonra kullanırım onu.. Bez Molfix aldım 1 numara ve 2 numara.. Kiwi sağma makinası aldım 350 TL ye.. Elele çanta aldım çok güzel
Ben de henüz başlamadım ama kollarım ağrımaya başladı birkaç gündürBende de başlamadı kuzum en iyisi doktoruma bir sorayim yine kullanma derse kullanmamayy evet ya ev ilac dolu ama dip not normal doğum dusununler max. 35. Haftada magnezyumu birakmaliymis doğumu geciktiriyormus..
Ben de alim o atletten.Ben evdeysem emzirme atleti aldım pentiden onu giyiyorum aşırı rahatlıyorum dışarda da emzirme sütyeni ya da dikişsiz balensiz modeller olabilir rahat yemek için süt kanallarını tıkamamak için
Benim de kollarım çok fena ya birkaç gündürEvet gerçekten felaketti. Bacağımı yatağa kaldıramıyorum ya da arabaya eşim kaldırıyor. Hep böyle değilim de nöbet ve yoğun ders olduğu günler böyle oluyorum. Erken değil mi bunun için diye de endişe ediyorum
Ayyy kızlar size bişi anlatacağım.Hiç takmasak aslında ne güzel memelere özgürlük
ben de dolaba bakıyorım ama 200-300 lira ucuza satıyorlar yenisini alırım diyorumİndireyim bakalım bugün. Bizle de paylaş görürsen sen de olan bir ürün
Çok güzelmiş ben de bundan alırımya aslında şöyle; bebek büyüdüğünde bile kullanılacak bir çanta olduğu için cezbetti beni
benim de yok kuzumm . ama oysho yani ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm
Senin de oluyor muydu böyle ağrıların kullanıyor musun?olabilir. kramp, sancı, uyuşma var mı diye soruyorlar çünkü magnezyum vermeden önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?