2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Emzirme sütyeni al dedi bana bir arkadaşım. Ama daha da büyür mü ki göğüslerimiz bilmiyorum. O yüzden sporcu sütyeni gibi bişi alayım diyorum ben de. Artık ben de rahatsız oluyorum.

Dün benimde sakinlerdi bugün şükür geldiler kendilerine bak boşa evhamlanıyoruz aslında ama içinimiz rahat etmiyor artık yoruluyorlar mı bazen uyuyorlar mı anlamıyorum ama bazen öyle hareketsiz duruyorlar
Uyku ve uyanıklık hali başlamış evet kuzum uygulamada yazıyordu geçen hafta 16 saat uyuyabilirlermis minnoşlar demek bazen böyle olacak

Emzirme sütyeni al dedi bana bir arkadaşım. Ama daha da büyür mü ki göğüslerimiz bilmiyorum. O yüzden sporcu sütyeni gibi bişi alayım diyorum ben de. Artık ben de rahatsız oluyorum.
Ben evdeysem emzirme atleti aldım pentiden onu giyiyorum aşırı rahatlıyorum dışarda da emzirme sütyeni ya da dikişsiz balensiz modeller olabilir rahat yemek için süt kanallarını tıkamamak için

ayy bunu iyi ki öğrendim. ben balenli dolgulu takıyordum

canımm doktoruna yine bi sor ama bana sancılarım olunca düzenli kullan demişti. hçbir rahatsızlık hissetmiyorken veriyor mu bilmiyorm
Benimde kollarımda ağrı ve uyuşma oluyor magnezyum bana da vermedi daha acaba vücutta eksildi mi ya böyle şikayetlerde olunca mı veriliyor?Yarın soracağım doktorum yurtdışındaydı gidemedim daha yanına

Benimde kollarımda ağrı ve uyuşma oluyor magnezyum bana da vermedi daha acaba vücutta eksildi mi ya böyle şikayetlerde olunca mı veriliyor?Yarın soracağım doktorum yurtdışındaydı gidemedim daha yanına
olabilir. kramp, sancı, uyuşma var mı diye soruyorlar çünkü magnezyum vermeden önce :)

canım bana da magnezyum başlatmadılar ama dün bacaklarım çok ağrıdı marmarayla 4 saat yol gitmek zorunda kaldım sanki romatizma ağrısı gibi yaşadım bugün doktorıa soracağım
Benimde birkaç gündür kollarım çok ağrıyor kemiklerim sızlıyor ara ara artıp azalıyor.Magnezyum eksikliğinden mi oluyormuş

Hava temizleyiciyi bende almak istiyorum bosh marka olan bana daha çok güven verdi evde 3 tane kedi var bakıyorum ama işe yarar mı verimli olur mu bilmiyorum en azından bebeğin uyuduğu odaya alsam iyi olacak gibi 3600 liraydı fiyatı garanti servis konularında bosh daha iyi bence dayanıklılık ektra parça olarakta

ayy çok güzelmiş . sıcacık tutar eminim. hemen aldım bir de geçende şunu almıştım. Pijamaevi Açık Pembe Kalp Desenli Önden Düğmeli Peluş Polar Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben normalde pamuklu nene donu tarzı olmayan altlarla hayatta uyuyamam rahat edemem huzursuz bacak var bende tenime ferah değmesi gerekiyor kışın bile o yüzden de almakta tereddüt ediyorum giyemem diye ama heves ettim şuan alsam mı

Sudokremin içinde bha var, artık eskisi gibi kullanımı önerilmiyor. Sadece ama sadece içeriği temiz bir pişik kremiyle iyileşemeyen pişik durumunda çok nadir sürülmesi gerekir.

Bende de başlamadı kuzum en iyisi doktoruma bir sorayim yine kullanma derse kullanmam ayy evet ya ev ilac dolu ama dip not normal doğum dusununler max. 35. Haftada magnezyumu birakmaliymis doğumu geciktiriyormus..
Ben de henüz başlamadım ama kollarım ağrımaya başladı birkaç gündürMagnezyum eksikliğinden oldu o zaman bu ağrı yarın soracağım ben de

Ben evdeysem emzirme atleti aldım pentiden onu giyiyorum aşırı rahatlıyorum dışarda da emzirme sütyeni ya da dikişsiz balensiz modeller olabilir rahat yemek için süt kanallarını tıkamamak için
Ben de alim o atletten.

Benim de kollarım çok fena ya birkaç gündürMagnezyum eksikliğini düşünememiştim sanırım vücutta eksiliyor bir süre sonra takviye için sinyal gönderiyor vücut

Hiç takmasak aslında ne güzel memelere özgürlük
Ayyy kızlar size bişi anlatacağım.

Eşimle sevgililik dönemimizdeydik ve bir gün geç kalcam diye hemen üstümü giydim çantamı aldım çıktım dolmuştayım. Mevsim de böyle bahar sonu yaz başı. Dolmuşta giderken bir süre sonra ben sütyen giymeden çıktığımı fark ettim Tabi o korku, o endişe, acaba kızları kimler gördü düşüncesi, asla unutamayacağım bir anı bıraktı bana. Mecburen dolmuştan erken indim, Suwen mağazası vardı hemen daldım içeri. Acil sütyen almam lazım evden çıkarken giymeyi unutmuşum dedim. Kızların bakışlarından bana "gerizekalı" dediklerini anladım. Ve o zaman 1500TL maaş alıyordum sütyene 200TL vermiştim. Giydiğim en pahalı sütyen olmuştu. Ama aşırı rahattı. Neyse işte, özgür memelerle böyle de bir anı.

ya aslında şöyle; bebek büyüdüğünde bile kullanılacak bir çanta olduğu için cezbetti beni

benim de yok kuzumm . ama oysho yani ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm
Çok güzelmiş ben de bundan alırımOysho’ysa tereddüt etmeye gerek yok benceAma yine de her şeyi görerek dokunarak alma huyum bir türlü geçmiyor benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…