2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar birşey soracağım detaylıya girenlere. Doktor vajinal muayene de yapıyor mu acaba detaylıda? Benim randevum da yarın, eğer öyleyse hazırlıklı gitmeliyim
bizimkine alttan bakılmadı detaylıda ama tavsiyem aç gitmemen bebiş derin uyuyorsa pozisyon değiştirmiyor çok zor tecrübe ettik...

Reactions: The
Kızlar birşey soracağım detaylıya girenlere. Doktor vajinal muayene de yapıyor mu acaba detaylıda? Benim randevum da yarın, eğer öyleyse hazırlıklı gitmeliyim
Yok alttan bakılmıyor normalde ama tok karna gitmek lazım. Aynı zamanda yanına meyvesuyu, çikolata gibi bebeği canlandıracak şeyler almakta fayda var :)

Kuzum ben iki kere detayliya girdim ilkinde plasentam aşağıda idi bu yüzden rahim agzi uzunlugu göremedi alttan baktı ikincide plasenta yukarı çıktığı için rahat gördü bakmadı belli de olmaz sen yine hazirlikli git bir arkadasimda da bebeğin bir organını gorememis o yüzden alttan bakmıştı onada detaylida, aynı doktora gittik çok pimpirikli belki ondan kaynaklıdır iyice görmeden bırakmıyor

Yaa hayır göbek değil bebek artık ne dobiskosu eminim hepsi çok güzeldir hadi çağır daaaa kızlar çatladı de
Geldi şimdi. Önce bilgisayarda işi varmış onu halletsinmiş sonra bakacakmışız kızımın kime çektiğini şimdi anlıyor olabilirsiniz

Çok şükür 20+2 oldum bugün plesanta arka duvardaymis o yüzden net hissediyorum karın bölgemde yağ yok gebelikte 4 kilo aldım 60 kiloyum şuan o yüzden net dedi doktor
Ben de 20+4 oldum çok güzel hissediyorum arka arkaya pıt pıt dokunuyor hele ki biseyler yiyeyimbende 4kilo aldım şimdiye kadar hiç vermemiştim zaten, Dr kilo ile ilgli bişey söyledi mi az çok vs. 3hafta oldu çünkü gitmeyeli haftaya perinatologa gidicem.

Bende 98 ile hamile kaldim 102 ye ciktim canim 19+5 im ama hergun nerdeyse kilo veriyorum seker diyetinden dolayi bugün sabah tartildim 99,5 ciktim insallah vermezler senin acliklar düsükmüs benim acliklarda yuksekti tokluklarda suanda bi yuksekligin var sayilmaz aclikta 100 den toklukta 140 dan sonrası sıkıntı benimde randevum yarin bakalim ne dicekler

bizimkine alttan bakılmadı detaylıda ama tavsiyem aç gitmemen bebiş derin uyuyorsa pozisyon değiştirmiyor çok zor tecrübe ettik...

Yok alttan bakılmıyor normalde ama tok karna gitmek lazım. Aynı zamanda yanına meyvesuyu, çikolata gibi bebeği canlandıracak şeyler almakta fayda var :)
Evet çok sağolun burada da okumuştum öncesinde, tok ve şekerli birşeyler yiyip gideceğim inşallah

Kızlar bu çatlak karşıtı yağı kullanan var mı aranızda? İbrahim meltem var ya hani ikiz bebişleri olan. Ondan gördüm işe yarıyor mu acaba

Eklentiler

• IMG_5808.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 49
Ayy hadi ya hazırlıklı gideyim bari, çok sağol

Burda şu emojisi olsa her mesajına atardım şaka yapıyorum kızma ama gerçekten soruların çok komik
Farkındayım buradaki sorulardan çok farklı, anlık gelip gidiyor o sırada da hemen buraya yazıyorum ama varya mideme öyle ekşilik geldi ki anlatamam o bir tatlı kaşığı yüzünden neyse geçti şükür ama tabi yine bir yemek kaşığı pilav yemeden duramadim

Slm kızlar
Ben bugun yıne bi e-bebek turu attım geldim
Bi kaç parça bısey aldım
Bide 1 buyuk kumpir gömdüm bide patates kızartması, oldum taş gbi, bebiş oldu kıpış kıpış, hiç durmuyor hep tekmeliyor mesela aralıksız 5-6 saat hiç durmadan tekmeledi normalmi bu ya
Yanımdaki arkadaşların ellerini koydum göbüşüme şaşırıp kaldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…