2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İlk film hariç hepsini ilk gün sinemada izledim ben de büyüleri falan söylüyorum ezbere eşim de manyağa bak diyor oooo diyorum bekle ve gör kızım da ezberleyecek evde büyü yapcaz biz diyorum
Ben bütün filmlerden önce kitapları okudum, yeni kitabın çıkmasını heyecanla beklerdik hatta lisede ve sonra üniversitede sonrasında bütün filmleri de zevke izledim tabi. Ama kitaplardan aldığım zevk ve heyecan kesinlikle filmlerinden çok daha fazlaydı. Filmleri beğenip kitapları okumadıysanız şiddetle öneririm, kitapları da okuyun mutlaka

Benim de 30 Kasım randevum,kendi doktorum baktı bir sorun yok her şey olması gerektiği gibi dedi ama perinatog da önerdi.Siz kendi doktorunuza muayene oldunuz mu yoksa direkt perinatolog mu bakacak?
Benim kendi doktorum da bir sorun görmedi, detaylıyı perinatolog yapar, benimkide yönlendirdi, onların cihazları daha iyi oluyor tek tek tüm organları inceliyorlar damarlara, varana kadar herşeye

Erkeğin çok bileni çekilmiyooor beğendiğim herşeyin kumaşında hata buluyorum bende onun yüzünden bu defolu bu polyester bunda likra kaçığı var hiç birşey alamiyoruz
Ayy Zor cidden. Kadınlar da anlıyor o kadar kumaştan ama o kadar takılmıyorlar . Benimkine de ben moda olan şeyleri giydirmek istiyorum . Mesela oduncu bol gömlek içine tişört tarzı gibi. Şu bağcıklı erkek kanvas pantolonlar çıktı. Pantolonda bağcık mı olur pijama gibi diyor. Yok denemiyor bile hiçbirini

Anlattıkların o kadar bizim yaşadıklarımız gibi ki bende hala 6 ay oldu sevinemedim tam birşey olacak korkusuyla canım

Ayyy kızlar yaaa bende burayı gebelik dışında 112 acil servis gibi kullanıyorum sanki ama kayinvalidemle yemek yapıyorduk da pilav yaptık tereyağ attık içine ben tuzuna baktım tatlı kaşıkla amaaaa bir acılık geldi ağzıma sanırım tereyağından yaaa eskiydi galibaaa bir şey olmaz dimiii, acılığı kaldı ağzımda yaa

Burda şu emojisi olsa her mesajına atardım şaka yapıyorum kızma ama gerçekten soruların çok komik

Tabi kiiiii kitaplar daha efsane eskiden okumuştum arkadaşımdan alıp ama şimdi kendim kitapları almak istiyorum. Set de çok pahalı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…