TtweeetyyyNiqu
kız sizin gerçek isimlerinin ne ben geçen eyup sultana gittim ya isim yazan arkadaşlara ismen sizede Tweety ve niqu diye dua ettim Allah kabul eder inşallah asggaha
TtweeetyyyNiqu
kız sizin gerçek isimlerinin ne ben geçen eyup sultana gittim ya isim yazan arkadaşlara ismen sizede Tweety ve niqu diye dua ettim Allah kabul eder inşallah asggaha
TtweeetyyyNiqu
Evet kuzum haklısın sizin için bütün yaz orda durmak daha zor olur. Bebişin daha küçük olacak inşallah anlayış gösterirler sana da sorun sıkıntı yaşamazsın kuzum
Evet kuzum haklısın sizin için bütün yaz orda durmak daha zor olur. Bebişin daha küçük olacak inşallah anlayış gösterirler sana da sorun sıkıntı yaşamazsın kuzum
Pat pat söylemişsiniz ne güzel bende söylüyorum başkaları müdahale ediyor işte en son ben bu kararı tek başıma almıyorum dedi bu defa da heee hanım istemiyor o zamana döndüler herkes bi tuhaf sorsan kendi babasının adını koymamış adam benimkine erkeklik öğretiyo aklınca
Evet ben perinatalogdan randevu aldım hemen hemen aynı ücreti istemişlerdi perinataloglar bu alanda daha detaylı baktığı için ben perinatalogdan yana tercihimi kullandım