2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Eşin başak burcu mu oğlak burcu mu

Sağol kuzum benim sana da çok yakışmıştı vallahi gördük saçlarını benden alsın diye detaylı dua editorum
Teşekkür ederim canımm ayy evet yaa sana benzerse şey yazarsın eşim benzerim yok derdim eşimi buldum benzerimi doğurdum (kamyon arkası yazı gibi oldu biraz)

Kız vallahi evdeydim tüm gün. Yaptım makyajımı. Giyindim yaptım kombinimi dedim çek hadi beni yoksa ara tatilde ben de komıldamak dahi istemiyorum
Ayyy yok ya bir tek resim için hazırlanamam hele hele makyaj yapınca odadan bir çıkamıyorumannem diyor sen nasıl makyaj yapıyorsun gün boyu hiç silinmiyorYapıcam ama birazda büyüsün karnım

Ayyy yok ya bir tek resim için hazırlanamam hele hele makyaj yapınca odadan bir çıkamıyorumannem diyor sen nasıl makyaj yapıyorsun gün boyu hiç silinmiyorYapıcam ama birazda büyüsün karnım
İleride yavruşuma gösteririm diye sırf çekmek istiyorum. Yoksa paylaşmıyorum bu 2.ydi inşallah bundan sonra ayda 1 çekilirim

Kızlar yaaa gece ben yatarken çok rahatsız olmaya başladım, yani sola doğru yatmaya çalışıyorum ama bir uyanıyorum ki sırt üstüyüm sonra azcik sağa yatayım diyorum sonra vicdan yapıp yine soluma dönüyorum, bir de yatınca affedersiniz ama çok ekşilik geliyor yaaa

Ahhh ahhh hayaller hayatlar dün arkadaşımla konuşuyoruz bebişi 4 aylık oldu. Dedim her ay özel foto çekiyor musun, yok diyor nerde
Bende diyorum her ayında farklı resimler çekicem gerçi gebeliktede diyordumama sanırım çocuk için yaparım umut ediyorumçünkü çok hevesim var galerimde bir sürü kendi resimlerim var ama bu tedavilerden sonra sanki hevesim öldü şimdi çocuk için eskisi gibi olmalıyım

Olcaz inşallah kuzum çok çabuk büyüyorlar hergününü kaydetmemiz lazım ben sırf kaçırmamak için ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum

Eşin başak burcu mu oğlak burcu mu
Terazi pahalı olan şeyin güzel ve kaliteli olduğunu düşünüyor asla market pazar alışverişini ona yaptırmam batarız yoksa alınacak büyük şeyleri de ben alıyorum geldikten sonra haberi oluyor eski nişanlım inanılmaz cimriydi ayrıldım eşiminde eli çok açık ortası nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…