Benimkide öyle ilk alıyorum bu nasıl birşey ya çok kötü geri ver diyor sonra bakıyorum en çok onu giyiyor yada atlet almıştım mesela kışlık yakası açık olsun ki kazaklardan görünmesin dedim bu ne ben bunu giymem sünmüş gibi dedi bı hafta geçmedi hep bundan alalım diyor bebek arabasında da öyle oldu ucuz almışsın kalitesizdir güzel olmaz dedi araba bı geldi ayy çok konforluymuş diyo
Teşekkür ederim canımm ayy evet yaa sana benzerse şey yazarsın eşim benzerim yok derdim eşimi buldum benzerimi doğurdum (kamyon arkası yazı gibi oldu biraz)
Teşekkür ederim canımm ayy evet yaa sana benzerse şey yazarsın eşim benzerim yok derdim eşimi buldum benzerimi doğurdum (kamyon arkası yazı gibi oldu biraz)
Ayyy yok ya bir tek resim için hazırlanamam hele hele makyaj yapınca odadan bir çıkamıyorumannem diyor sen nasıl makyaj yapıyorsun gün boyu hiç silinmiyorYapıcam ama birazda büyüsün karnım
Ayyy yok ya bir tek resim için hazırlanamam hele hele makyaj yapınca odadan bir çıkamıyorumannem diyor sen nasıl makyaj yapıyorsun gün boyu hiç silinmiyorYapıcam ama birazda büyüsün karnım
Kızlar yaaa gece ben yatarken çok rahatsız olmaya başladım, yani sola doğru yatmaya çalışıyorum ama bir uyanıyorum ki sırt üstüyüm sonra azcik sağa yatayım diyorum sonra vicdan yapıp yine soluma dönüyorum, bir de yatınca affedersiniz ama çok ekşilik geliyor yaaa
Bende diyorum her ayında farklı resimler çekicem gerçi gebeliktede diyordumama sanırım çocuk için yaparım umut ediyorumçünkü çok hevesim var galerimde bir sürü kendi resimlerim var ama bu tedavilerden sonra sanki hevesim öldü şimdi çocuk için eskisi gibi olmalıyım
Bende diyorum her ayında farklı resimler çekicem gerçi gebeliktede diyordumama sanırım çocuk için yaparım umut ediyorumçünkü çok hevesim var galerimde bir sürü kendi resimlerim var ama bu tedavilerden sonra sanki hevesim öldü şimdi çocuk için eskisi gibi olmalıyım
Terazi pahalı olan şeyin güzel ve kaliteli olduğunu düşünüyor asla market pazar alışverişini ona yaptırmam batarız yoksa alınacak büyük şeyleri de ben alıyorum geldikten sonra haberi oluyor eski nişanlım inanılmaz cimriydi ayrıldım eşiminde eli çok açık ortası nasip olmadı