2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aaa o kadar detaycılığa başaktır demiştim benimki de terazi eli çok açık. Biraz tutumlu olsun isterdim yine de cimri olmalarından iyidir. Aslında ben dışarıya cimri olsun sadece bana eli açık olsun isterdim o genel yanılgı bende de mevcut pahalı olanı her zamanı daha güzel sanıyorum almasam bile

Ayy kışın ben de böyleyim . Yatmak için giydiğim kalın hırkalarım var. Eşim üstüne battaniye giyip üstüne de battaniye yorgan örtüyon diyor. Kışın ayaklarım ısınmak bilmiyor. Isınmadan da uyuyamıyorum.

Kız nasıl o kadar kar kat uyuyorsun adıl ben sana özendim benimkide aşırı sarıp sarmalar kendini yorgan üstüne battaniye kalın pijamalar kombi sona kadar açık ben resmen şort askılıyla uyuyorum onun yüzünden dayanamıyorum sıcaklara acaba doğumdan sonra değişir mi vücudum bilmiyorum kendimi bildim bileli böyleyim

Ayyy inşallah geçici bir bulantıdır da gider ya ben kullanılıyor diye biliyorum canım doktoruna da danışırsın 9. Aya kadar kullananı okumuştum
Evet kuzum yazdım . Hamilelik boyunca kullanabilirsin dedi . İnşallah geçicidir dediğin gibi . Her sabah bulantıyla uyanıyorum

Aynı ben ya bende öyle kışın lahana gibi oluyorum

Bunlar da güzelmiş rengarenk kuzumm

Hahah ayniyizzz bazen öyle üşüyorum ki (bu giydiklerime rağmen) saç kurutma ile kendimi 15-20 dk isitiyorum hahaha

Evet onu bende düşündüm ince gibi ondan 1 yada 2 takımda pamuklu olanlardan alicam. Bizim burada meşhur bi çarşamba pazarı var baya büyük. Oraya gidip bakicam önce. Pijama her türlü giyilir evde ziyan olmaz
Bence de pijama her daim kullanılıyor. Ben evde de olsam takım giycem illa öyle hoşuma gidiyor. trendyolmilla nın pijamaları da çok güzel tavsiye ederim

Ne koycaz ki biz bu çantaya bez ıslak mendil koyafet değil mi ya Kocaman olmasın bence. Bavul gibi

Ben cektimm oğlumda her ay bir konsept ile öyle guzellerdi ki ama tekrar onunla ugrasirmiyim hiç bir fikrim yok bı kaç tanesini atıyorum
Ayyyy bayıldımmmm m uğraşırsın annesi büyüdüğünde benim neden yok demesin güzel kızın sonra. Ben böyle şeylere üzülürüm hiç fark olmasın isterim ben seni gazlarım inşallah fırsat bulursam

Ayy ne kadar güzel yaa ben hipotermi geçiririm şort askılı giysem Ağustos doğumluyum ondan mı acaba bu kadar seviyorum sıcağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…