2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bence gereksiz pahalı hem çok kirlenir kumaşından ötürü hem taşımak sıkıntı olabilir yazında çok bunaltir battaniye gibi çünkü sırt çantası çok daha mantıklı olur gibi silinebilir daha hafif birşeyler bakacağım ben

Doğumda biraz üşüyebiliriz bunla Şuan giyiyorum ben de ince yani çok kalın değil
Balım ben asla kalın giyinip uyuyamıyorum uzun kolla da uyuyamıyorum o yüzden aldım tiril tiril görünce şunu çok beğenmiştim mesela ama kendimi biliyorum ruhum daralır hastaneler inanılmaz sıcak oluyo zaten

Evet pahalı ama istediğim çanta da oysho nun çantası o da çok pahalı

Güzelmiş kuzum. Evet sorma ya ama kaliteli de aynı zamanda. Yani alırsam mesela yıllarca kullanırım gibime geliyor. Bakalım şu 23 Kasım indirimini bekliyorum

Çok güzelmiş ama kumaşı çok kirlenecek bir kumaş metali çok makinaya da atamazsın ay kötüledim gibi oldu ama ben de alıyorum beğenip sonra yikayamayinca olmuyor bide bebek için kullanacağız ya hep yıkanabilir silinebilir bakıyorum bunun kumaş cinsi çok leke toz tutacak bir kumaş malesef

of bilmiyorum düştüğü fiyatı görmem lazım. Bir kere renk tonu bile benim için artı pembeye bayılırım da neyse bakalım kaça düşecek merakla bekliyorum

Model olarak olabilir kuzum ama bu fiyata değer mi bilemedim. Bende şu çoklu görselde ortadaki siyah ve arkasindaki pembeden var boyutu baya büyük. Onları kullanırım dedim. Bide diğer siyahtan alıcam oda baya büyükmüş. Ispartada bi arkadaşımın çantacı dükkanı var. Insta sayfasından beğendim onuda. Bide sırt çantası beğendim. Gönderecek bi ara.

Eklentiler

• Screenshot_20231116_003930_Instagram.webp
    138,5 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20231116_003841_Instagram.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 71
Doğumda biraz üşüyebiliriz bunla Şuan giyiyorum ben de ince yani çok kalın değil
Evet onu bende düşündüm ince gibi ondan 1 yada 2 takımda pamuklu olanlardan alicam. Bizim burada meşhur bi çarşamba pazarı var baya büyük. Oraya gidip bakicam önce. Pijama her türlü giyilir evde ziyan olmaz

Off o ekşilik gelmesi bende de oluyor ya. Midem hep kötü asla yatırmıyor

Ben bunların çantalarını beğendim eğer iyisini bulmasam burdan alıcam..senin gönderdiğin çok küçük bana göre ve sanki kumaşı kışlık gibi ve kirlenirse silinmez kuzum

İnşallah bakalım şu şeker durumunu çözeriz , insüline gerek kalmaz , bende haftaya dalı gideceğim canım , haber et durumunu bugün

Ahhh ahhh hayaller hayatlar dün arkadaşımla konuşuyoruz bebişi 4 aylık oldu. Dedim her ay özel foto çekiyor musun, yok diyor nerde
Ben cektimm oğlumda her ay bir konsept ile öyle guzellerdi ki ama tekrar onunla ugrasirmiyim hiç bir fikrim yok bı kaç tanesini atıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-16-08-31-58-712_com.google.android.apps.photos-edit.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2023-11-16-08-31-27-864_com.google.android.apps.photos-edit.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2023-11-16-08-31-05-857_com.google.android.apps.photos-edit.webp
    26 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2023-11-16-08-29-42-600_com.google.android.apps.photos-edit.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2023-11-16-08-29-20-748_com.google.android.apps.photos.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 56
Bu kumaşın spor çantasını kullanıyorum, çok rahat makineye atılıyor ve leke tutmuyor rengine rağmen.

Bende asla uzun kollu bir şeyle uyuyamıyorum kışın yorgan bile kullanamıyorum aşırı basıyorlar

Bende asla uzun kollu bir şeyle uyuyamıyorum kışın yorgan bile kullanamıyorum aşırı basıyorlar
Şuan resmen özendim size ben kışın lahana gibiyim adeta pjamanin altına taytlar mi dersin üst üste giyilen havlu çoraplar mi dersin evlenmeden önce atkı bere takip yattigimi bilirim ben adam ben nasıl bir manyakla evlendim demesin diye bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…