- 30 Eylül 2022
- 2.570
- 3.453
- 63
Bence gereksiz pahalı hem çok kirlenir kumaşından ötürü hem taşımak sıkıntı olabilir yazında çok bunaltir battaniye gibi çünkü sırt çantası çok daha mantıklı olur gibi silinebilir daha hafif birşeyler bakacağım benAnne bebek çantası olarak şu da sanki fena değil kızlar ne dersiniz?Little Gusto Kapitone Anne Bebek Bakım Çantası Cosmos Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Little Gusto Kapitone Anne Bebek Bakım Çantası Cosmos Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Balım ben asla kalın giyinip uyuyamıyorum uzun kolla da uyuyamıyorum o yüzden aldım tiril tiril görünce şunu çok beğenmiştim mesela ama kendimi biliyorum ruhum daralır hastaneler inanılmaz sıcak oluyo zatenDoğumda biraz üşüyebiliriz bunlaŞuan giyiyorum ben de ince yani çok kalın değil
Evet pahalıBence gereksiz pahalı hem çok kirlenir kumaşından ötürü hem taşımak sıkıntı olabilir yazında çok bunaltir battaniye gibi çünkü sırt çantası çok daha mantıklı olur gibi silinebilir daha hafif birşeyler bakacağım ben
Bu da çok güzelmiş. Ben de bunun kısa kollusu var yaz içinBalım ben asla kalın giyinip uyuyamıyorum uzun kolla da uyuyamıyorum o yüzden aldım tiril tiril görünce şunu çok beğenmiştim mesela ama kendimi biliyorum ruhum daralır hastaneler inanılmaz sıcak oluyo zatenEki Görüntüle 3335882
ben de aldımOff iki rengini aldım hemen aşırı uygun geldi inşallah güzel gelir doğuma giyerim
Little Baby Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Biberon Termos Gözlü Kancalı Puset Askı Aparatı Hediye Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu tarz kaliteli birşeylerEvet pahalıama istediğim çanta da oysho nun çantası o da çok pahalı
Güzelmiş kuzum. Evet sorma yaLittle Baby Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Biberon Termos Gözlü Kancalı Puset Askı Aparatı Hediye Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu tarz kaliteli birşeylerbakacağım oyshonun adı bile pahalı
Güzelmiş kuzum. Evet sorma yaama kaliteli de aynı zamanda. Yani alırsam mesela yıllarca kullanırım gibime geliyor. Bakalım şu 23 Kasım indirimini bekliyorum
Güzel günlerde giyelim inşallah bebişi emzirirken çok rahat olur bunlar hemde şık duruyorben de aldım
Eki Görüntüle 3335886
Çok güzelmiş ama kumaşı çok kirlenecek bir kumaş metali çok makinaya da atamazsın ay kötüledim gibi oldu ama ben de alıyorum beğenip sonra yikayamayinca olmuyor bide bebek için kullanacağız ya hep yıkanabilir silinebilir bakıyorum bunun kumaş cinsi çok leke toz tutacak bir kumaş malesef
Model olarak olabilir kuzum ama bu fiyata değer mi bilemedim. Bende şu çoklu görselde ortadaki siyah ve arkasindaki pembeden var boyutu baya büyük. Onları kullanırım dedim. Bide diğer siyahtan alıcam oda baya büyükmüş. Ispartada bi arkadaşımın çantacı dükkanı var. Insta sayfasından beğendim onuda. Bide sırt çantası beğendim. Gönderecek bi ara.Anne bebek çantası olarak şu da sanki fena değil kızlar ne dersiniz?Little Gusto Kapitone Anne Bebek Bakım Çantası Cosmos Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Little Gusto Kapitone Anne Bebek Bakım Çantası Cosmos Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet onu bende düşündüm ince gibi ondan 1 yada 2 takımda pamuklu olanlardan alicam. Bizim burada meşhur bi çarşamba pazarı var baya büyük. Oraya gidip bakicam önce. Pijama her türlü giyilir evde ziyan olmazDoğumda biraz üşüyebiliriz bunlaŞuan giyiyorum ben de ince yani çok kalın değil
Off o ekşilik gelmesi bende de oluyor ya. Midem hep kötü asla yatırmıyorKızlar yaaa gece ben yatarken çok rahatsız olmaya başladım, yani sola doğru yatmaya çalışıyorum ama bir uyanıyorum ki sırt üstüyüm sonra azcik sağa yatayım diyorum sonra vicdan yapıp yine soluma dönüyorum,bir de yatınca affedersiniz ama çok ekşilik geliyor yaaa
Anne bebek çantası olarak şu da sanki fena değil kızlar ne dersiniz?Little Gusto Kapitone Anne Bebek Bakım Çantası Cosmos Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İnşallah bakalım şu şeker durumunu çözeriz , insüline gerek kalmaz , bende haftaya dalı gideceğim canım , haber et durumunu bugünBende 98 ile hamile kaldim 102 ye ciktim canim 19+5 im ama hergun nerdeyse kilo veriyorum seker diyetinden dolayi bugün sabah tartildim 99,5 ciktim insallah vermezler senin acliklar düsükmüs benim acliklarda yuksekti tokluklarda suanda bi yuksekligin var sayilmaz aclikta 100 den toklukta 140 dan sonrası sıkıntı benimde randevum yarin bakalim ne dicekler
Ben cektimm oğlumda her ay bir konsept ile öyle guzellerdi ki ama tekrar onunla ugrasirmiyim hiç bir fikrim yokAhhh ahhh hayaller hayatlardün arkadaşımla konuşuyoruz bebişi 4 aylık oldu. Dedim her ay özel foto çekiyor musun, yok diyor nerde
Bu kumaşın spor çantasını kullanıyorum, çok rahat makineye atılıyor ve leke tutmuyor rengine rağmen.Eki Görüntüle 3335886
Çok güzelmiş ama kumaşı çok kirlenecek bir kumaş metali çok makinaya da atamazsın ay kötüledim gibi oldu ama ben de alıyorum beğenip sonra yikayamayinca olmuyor bide bebek için kullanacağız ya hep yıkanabilir silinebilir bakıyorum bunun kumaş cinsi çok leke toz tutacak bir kumaş malesef
Ben sırt çantası tercih edeceğim kuzumAnne bebek çantası olarak şu da sanki fena değil kızlar ne dersiniz?Little Gusto Kapitone Anne Bebek Bakım Çantası Cosmos Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bende asla uzun kollu bir şeyle uyuyamıyorum kışın yorgan bile kullanamıyorum aşırı basıyorlarBalım ben asla kalın giyinip uyuyamıyorum uzun kolla da uyuyamıyorum o yüzden aldım tiril tiril görünce şunu çok beğenmiştim mesela ama kendimi biliyorum ruhum daralır hastaneler inanılmaz sıcak oluyo zatenEki Görüntüle 3335882
Şuan resmen özendim size ben kışın lahana gibiyim adeta pjamanin altına taytlar mi dersin üst üste giyilen havlu çoraplar mi dersinBende asla uzun kollu bir şeyle uyuyamıyorum kışın yorgan bile kullanamıyorum aşırı basıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?