Şimdi 3.5 yaş olacak bebek oturana kadar da 4’ü geçmiş olacak işte arkadaşım başta yükseltici kısa geliyor ama boyu uzar hiç alma koltuk yeniden dedi. Yerinde olsam bunu verip besafe alırdım, pek beğenmedim koltuğu. Ben de başta baby2go rover plus almıştım oğlum onda 1 yaşından sonra oturmamaya başladı sıkılıyordu çünkü alçak kalıyordu. Besafe aldım hemen benimsedi dışarıyı gördüğü için, kısa zamanda ön koltuğa transfer oldum sayesinde
Ben bebek arabasını cybex almıcam ama. Bir de bu mesela 0-13 diyor. Başlarda zaten bebek arabası pısetini kullanacak. Sonrası için bakıyorum ben aslında
Bu bebek arabasının içine oturuyor aynı zamanda çok az kullanacak diye iddialı renk alayım dedim. Neden cybex almayacaksın ben sokakta gördüm bi çift çok memnunuz dediler aynısını aldım
Bu bebek arabasının içine oturuyor aynı zamanda çok az kullanacak diye iddialı renk alayım dedim. Neden cybex almayacaksın ben sokakta gördüm bi çift çok memnunuz dediler aynısını aldım
Yahu şu hamilelikte ne aşerdim ne bir şeyi bir daha yiyemeyecek derecede tiksindim. Niye böyle oldu. Gecenin bir vakti eşime hiç nazlanamadım aşerdim diye
Ay ben lahmacun ve kumpir aşermiştim çok garipti. Lahmacunda o gün midem ne yesem çıkarıyordu sadece lahmacun 3 tane büyük yiyebilmiştim başka gün hiçbir şey yiyememiştim. Kumpir de hastanede kalırken gece 11 de aşırı istedim eşim gezdi ama hiçbir yerde açık yer bulamadı en son sahil tarafında tam kapatırken bir yer bulup getirmişti bir daha da canım öylesine bir şeyler istemedi
Maşallah 36 kg alınca 11 yaş diyor mesela. Ya biz çok uzaktayız annemlere de kv lere de. Uzun yolumuz yani o yüzden de oto koltuğu biz de önemli. Hiçbir zaman yakın olmayacağız çünkü
Öyle mii çarşambayı hiç sevmem aşırı nemli boğuluyorum inince köyü çok seviyorumm baksana her yer yemyeşil bahcemizde domates biber balcan armut elma ağacımız semaverde çayımız ohhh gidesim geldi