2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Verecek gibiyim. Besafe hangi model kuzum?

Ben bebek arabasını cybex almıcam ama. Bir de bu mesela 0-13 diyor. Başlarda zaten bebek arabası pısetini kullanacak. Sonrası için bakıyorum ben aslında
Bu bebek arabasının içine oturuyor aynı zamanda çok az kullanacak diye iddialı renk alayım dedim. Neden cybex almayacaksın ben sokakta gördüm bi çift çok memnunuz dediler aynısını aldım

Bu bebek arabasının içine oturuyor aynı zamanda çok az kullanacak diye iddialı renk alayım dedim. Neden cybex almayacaksın ben sokakta gördüm bi çift çok memnunuz dediler aynısını aldım
Çok güzel rengi tam benlik tam ben bagi neo alacağım bebek arabasını. Ona karar verdim

Aaaa güzel yapanına denk gelmemişsindir

Yahu şu hamilelikte ne aşerdim ne bir şeyi bir daha yiyemeyecek derecede tiksindim. Niye böyle oldu. Gecenin bir vakti eşime hiç nazlanamadım aşerdim diye
Ay ben lahmacun ve kumpir aşermiştim çok garipti. Lahmacunda o gün midem ne yesem çıkarıyordu sadece lahmacun 3 tane büyük yiyebilmiştim başka gün hiçbir şey yiyememiştim. Kumpir de hastanede kalırken gece 11 de aşırı istedim eşim gezdi ama hiçbir yerde açık yer bulamadı en son sahil tarafında tam kapatırken bir yer bulup getirmişti bir daha da canım öylesine bir şeyler istemedi

Ayyy kuzum rengi bence de efso güzel. Ama işte ben kararsızım Adac puanı da iyi aslında ama bilmiyorum karar veremedim
Kuzum ben araştırmadım bilmiyorum beğenmediysen iade et o zaman bunun gibi rengler çok gördüm ben bula bilirsin sonuçta boşa para verme

Ortalama 2 buçuk 3 yaş falan kuzum gelişimine göre. Kız kardeşimin oğlu 26 aylık 16 kg şuan ama onun gelişimi biraz öndeymiş mesela
Maşallah 36 kg alınca 11 yaş diyor mesela. Ya biz çok uzaktayız annemlere de kv lere de. Uzun yolumuz yani o yüzden de oto koltuğu biz de önemli. Hiçbir zaman yakın olmayacağız çünkü

Ben çarşamba da çalıştım bir sene

Mantıklı düğmeyi ileri almak. Yani söküp tekrar mı diktin hiç yeteneğim yoktur
Öyle mii çarşambayı hiç sevmem aşırı nemli boğuluyorum inince köyü çok seviyorumm baksana her yer yemyeşil bahcemizde domates biber balcan armut elma ağacımız semaverde çayımız ohhh gidesim geldi

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-17-21-05-22-102_com.miui.gallery.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…