2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Zaten şu andan 1 sene sonra kullanılacak bir ürün . Şimdiden almak ekonomik yönden mantıklı aslında ama ben erteledim oto koltuğunu yine de bu çok düşünce cezbetmişti

Eklentiler

• cybex-sirona-plus-bebek-oto-koltugu-0-18-kg-infra-red-190836.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 39
T tweeetyyy bu fotoyu netten buldumda bizdekinin önünde de sendekinden var çıkarıp takilabiliyor ama o ne için anlamadım. Çocuk onun arkasında sıkışır gibi
Kuzum küçükken takıyorsun bunu. Onun önünden de kemeri takıyormuşsun. Büyüyünce çıkarıyorsun ama onu. Hem çocuk dik duruyormuş uyusa bile ili büklüm olmuyormuş. Böyle deniyor. Ama ben bu koltuktan emin değilim işte ya bilmiyorum indirim vardı aldım araştırmadım sadede Adac puanı iyi onu araştırdım

benim bir anda burnumdan su akar gibi akıyo kanlar

9-36 kg kuzum. Keşke bana da verecek birileri olsaydı
Ayy keşke kuzum cidden büyük kâr şu devirde. Bana oto koltugu geldi işte. Bi arkadaşımdanda reflu yatağı ve babynest gelecek. Gorümcemin gelini de bi kaç tane battaniye verdi yepyeniler. Kanguru mama sandalyesi de verecek. Oğluşum kısmetiyle geliyor

Bize başkasından geldiği için ben çokta bakmadım kuzum. Ama senin gibi yeni alacak olsam bende araştırırdım iyice. Neyi içine sinmedi ki mesela

Ohhh maşallah benim tarafımda ilk çocuk kuzum bizim ki. Eşimin de ablası var ama onun çocuklar da büyümüş haliyle vermiş görümcem herşeyi. Çevremizde de yok yani herkesin ki ya bebek ya da yok

Bize başkasından geldiği için ben çokta bakmadım kuzum. Ama senin gibi yeni alacak olsam bende araştırırdım iyice. Neyi içine sinmedi ki mesela
Kuzum 360 derece dönmüyor. Bir de tam yatmıyor bu. Sonuçta yaşına gelmiş çocukta arabada uyur yani bunlar olumsuz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…