- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Aaaa güzel yapanına denk gelmemişsindirBende antalyadayım buralarda da çok yapılır canım. Özellikle düğünlerde mevlutlerde falan. Ama ben sevmiyorum
Yahu şu hamilelikte ne aşerdim ne bir şeyi bir daha yiyemeyecek derecede tiksindim. Niye böyle oldu. Gecenin bir vakti eşime hiç nazlanamadım aşerdim diyeYap yap kuzum eline sağlıkben de tavuklu severim, etli sevmiyorum. Zaten şu hamilelikte etten iyice soğudum ben
Güle güle kullanın kuzum rengi çok güzel
Valla bilmiyorum ki kuzum damak tadıma pek uymuyor gibiAaaa güzel yapanına denk gelmemişsindir
Yahu şu hamilelikte ne aşerdim ne bir şeyi bir daha yiyemeyecek derecede tiksindim. Niye böyle oldu. Gecenin bir vakti eşime hiç nazlanamadım aşerdim diye
Canım 360 derece dönmesini istemene bir şey diyemem ama koltuğun yatmaması gerekiyor zaten allah korusun herhangi bir kaza vb durumda çocuk için hiç güvenli değil diye biliyorum, yine bir sorarsın.Kuzum 360 derece dönmüyor. Bir de tam yatmıyor bu. Sonuçta yaşına gelmiş çocukta arabada uyur yanibunlar olumsuz bence
Sizde ki 0la başlıyor ya ondan öyledir kuzum. Kuzum sen tecrübelisin 18 kg kaç yaşındayken olur bir çocukAaa anladım kuzum bizde ki dönüyormuş yatış özelliği de var sanırım
Evet ya rengi efsorengi şahane
Aynen eşim de böyle diyor. Eşim beğendi koltuğu. Bilmiyorum kafam çok karışıkCanım 360 derece dönmesini istemene bir şey diyemem ama koltuğun yatmaması gerekiyor zaten allah korusun herhangi bir kaza vb durumda çocuk için hiç güvenli değil diye biliyorum, yine bir sorarsın.
Ben de kuzum yaa. Hiç aşermedim. Yazın kardeşim diyordu az bi şey aşersene diyeAaaa güzel yapanına denk gelmemişsindir
Yahu şu hamilelikte ne aşerdim ne bir şeyi bir daha yiyemeyecek derecede tiksindim. Niye böyle oldu. Gecenin bir vakti eşime hiç nazlanamadım aşerdim diye
Baktım ya içim daraldıAhahahayok kuzum o önünde koruma gibi birşey. %40 daha fazla koruyormuş bunla. Bilmiyorum emin değilim ben bu koltukta
Offf bilmiyorumBaktım ya içim daraldı
Yaaa ne güzel hatıra kalmış bakValla bilmiyorum ki kuzum damak tadıma pek uymuyor gibi
Ben ilk kızımda olmayacak zamanda kestane aşermiştim. Taa bursadan şeker yapılmak için şoklanmış bulup getirtmişti eşim. İkinci kızı hatırlamıyorum bişey aşermiymistim bunda da ilk zamanlar incir aserdim bol bolda yedim
Kuzum ben bugün ne farkettim biliyor musun . Normalde (hamilelik öncesi) iştahım açıktı. Baya yemek yerdim falan . Ama şimdi bebek organları sıkıştırdığı için mi bilmiyorum ama azıcık yesem bile gayet tok hissediyorum artık kendimi . Şu 1 aydır falan özellikle .Ben de kuzum yaa. Hiç aşermedim. Yazın kardeşim diyordu az bi şey aşersene diyeeşim de diyor. Yok hiçbir şeyi aşermiyorum. İştahım hiç öyle çok değil gerçekten
Bizimki besafe, bebek oturmaya başlayınca büyüğüne yükseltici alacağım canım yeni koltuk almamOfff bilmiyorumkarar veremedim. Sizin koltuğunuz ne kuzum? Şimdi yeni alacak mısın?
Aaa çok uyguna almışsınBiz oto koltuğunu değiştirdikbunu aldık
Mantıklı kuzum. Oğlun kaç yaşına geldi şimdi? Yani herşeye karar vermek ne zormuş hamileyken yaBizimki besafe, bebek oturmaya başlayınca büyüğüne yükseltici alacağım canım yeni koltuk almam
Kampanya varAaa çok uyguna almışsın
Ben de deliler gibi abur cıbur yerdim. Hele cips. Artık yok yani yiyemiyorumYaaa ne güzel hatıra kalmış bakbenim canımın istediği şeyler de hep mevsiminde olan ürünler olduğu için zorlanmadı beyfendi
Kuzum ben bugün ne farkettim biliyor musun . Normalde (hamilelik öncesi) iştahım açıktı. Baya yemek yerdim falan . Ama şimdi bebek organları sıkıştırdığı için mi bilmiyorum ama azıcık yesem bile gayet tok hissediyorum artık kendimi . Şu 1 aydır falan özellikle .
Ben bebek arabasını cybex almıcam ama. Bir de bu mesela 0-13 diyor. Başlarda zaten bebek arabası pısetini kullanacak. Sonrası için bakıyorum ben aslındaKampanya var
Şimdi 3.5 yaş olacak bebek oturana kadar da 4’ü geçmiş olacak işte arkadaşım başta yükseltici kısa geliyor ama boyu uzar hiç alma koltuk yeniden dedi. Yerinde olsam bunu verip besafe alırdım, pek beğenmedim koltuğu. Ben de başta baby2go rover plus almıştım oğlum onda 1 yaşından sonra oturmamaya başladı sıkılıyordu çünkü alçak kalıyordu. Besafe aldım hemen benimsedi dışarıyı gördüğü için, kısa zamanda ön koltuğa transfer oldum sayesindeMantıklı kuzum. Oğlun kaç yaşına geldi şimdi? Yani herşeye karar vermek ne zormuş hamileyken yaben normalde anında karar veren bir insanken neden böyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?