2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende antalyadayım buralarda da çok yapılır canım. Özellikle düğünlerde mevlutlerde falan. Ama ben sevmiyorum
Aaaa güzel yapanına denk gelmemişsindir

Yap yap kuzum eline sağlık ben de tavuklu severim, etli sevmiyorum. Zaten şu hamilelikte etten iyice soğudum ben
Yahu şu hamilelikte ne aşerdim ne bir şeyi bir daha yiyemeyecek derecede tiksindim. Niye böyle oldu. Gecenin bir vakti eşime hiç nazlanamadım aşerdim diye

Yahu şu hamilelikte ne aşerdim ne bir şeyi bir daha yiyemeyecek derecede tiksindim. Niye böyle oldu. Gecenin bir vakti eşime hiç nazlanamadım aşerdim diye
Valla bilmiyorum ki kuzum damak tadıma pek uymuyor gibi
Ben ilk kızımda olmayacak zamanda kestane aşermiştim. Taa bursadan şeker yapılmak için şoklanmış bulup getirtmişti eşim. İkinci kızı hatırlamıyorum bişey aşermiymistim bunda da ilk zamanlar incir aserdim bol bolda yedim

Kuzum 360 derece dönmüyor. Bir de tam yatmıyor bu. Sonuçta yaşına gelmiş çocukta arabada uyur yani bunlar olumsuz bence
Canım 360 derece dönmesini istemene bir şey diyemem ama koltuğun yatmaması gerekiyor zaten allah korusun herhangi bir kaza vb durumda çocuk için hiç güvenli değil diye biliyorum, yine bir sorarsın.

Canım 360 derece dönmesini istemene bir şey diyemem ama koltuğun yatmaması gerekiyor zaten allah korusun herhangi bir kaza vb durumda çocuk için hiç güvenli değil diye biliyorum, yine bir sorarsın.
Aynen eşim de böyle diyor. Eşim beğendi koltuğu. Bilmiyorum kafam çok karışık

Ben de kuzum yaa. Hiç aşermedim. Yazın kardeşim diyordu az bi şey aşersene diye eşim de diyor. Yok hiçbir şeyi aşermiyorum. İştahım hiç öyle çok değil gerçekten

Yaaa ne güzel hatıra kalmış bak benim canımın istediği şeyler de hep mevsiminde olan ürünler olduğu için zorlanmadı beyfendi

Ben de kuzum yaa. Hiç aşermedim. Yazın kardeşim diyordu az bi şey aşersene diye eşim de diyor. Yok hiçbir şeyi aşermiyorum. İştahım hiç öyle çok değil gerçekten
Kuzum ben bugün ne farkettim biliyor musun . Normalde (hamilelik öncesi) iştahım açıktı. Baya yemek yerdim falan . Ama şimdi bebek organları sıkıştırdığı için mi bilmiyorum ama azıcık yesem bile gayet tok hissediyorum artık kendimi . Şu 1 aydır falan özellikle .

Biz oto koltuğunu değiştirdik bunu aldık

Eklentiler

• 5aaa6311-acc7-4f03-bdf2-48f42ad7ec34.webp
    31 KB · Görüntüleme: 54
Bizimki besafe, bebek oturmaya başlayınca büyüğüne yükseltici alacağım canım yeni koltuk almam
Mantıklı kuzum. Oğlun kaç yaşına geldi şimdi? Yani herşeye karar vermek ne zormuş hamileyken ya ben normalde anında karar veren bir insanken neden böyle oldum

Ben de deliler gibi abur cıbur yerdim. Hele cips. Artık yok yani yiyemiyorum

Mantıklı kuzum. Oğlun kaç yaşına geldi şimdi? Yani herşeye karar vermek ne zormuş hamileyken ya ben normalde anında karar veren bir insanken neden böyle oldum
Şimdi 3.5 yaş olacak bebek oturana kadar da 4’ü geçmiş olacak işte arkadaşım başta yükseltici kısa geliyor ama boyu uzar hiç alma koltuk yeniden dedi. Yerinde olsam bunu verip besafe alırdım, pek beğenmedim koltuğu. Ben de başta baby2go rover plus almıştım oğlum onda 1 yaşından sonra oturmamaya başladı sıkılıyordu çünkü alçak kalıyordu. Besafe aldım hemen benimsedi dışarıyı gördüğü için, kısa zamanda ön koltuğa transfer oldum sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…