2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çarşambayı ben de sevmem ben merkezdenim. Ama atakuma bayılırım kv ler Atakum da. Karadeniz hep nemli kuzum malesef

İyi kuzum karar vermişsin ben sanırım bakıb alıcam dış görünüşüne çok önem veriyorum ya ben çok saçma biliyorum
Dış görünüşü çok hoş kuzum. Rengarenk olanı alcam ben kız kardeşim hediye alacak o yüzden almadım. Ama bunu istiyorum dedim

Ben çarşamba da çalıştım bir sene

Mantıklı düğmeyi ileri almak. Yani söküp tekrar mı diktin hiç yeteneğim yoktur
Evet kuzumm söktüm düğmeleri ileri diktim yaka kısmının içe dönen yerleri düzgün durmuyordu salaş diye şimdi oda düzgün durdu kız bende usendigimden sadece Haki yeşil olanı yaptım diğerini de sonra yaparım dedim

Benim başından beri kuzum. 6.hafta da başladı sağolsun hiç rahat bırakmıyor bak şimdi kızılcık şerbo izliyorum yanında ne yicez
Ay evet bende onu bekliyorum rulokatımı hazırladım yine

Kuzum aşermek nasıl bir şey yani mesela normalde de benim canım birçok şey ister aşermenin farkı ne

Maşallah vallahi ben asla yapamam pantolonlarımın paçasını bile eşim yapıyor

benim bir anda burnumdan su akar gibi akıyo kanlar
Bende ilk üç ayda oldu o şekilde bir anda burnumda bi gıdıklanma ve şıp şıp kanlar akıyordu.simdi o şekilde akmıyor ama bazen kuru kan oluyor dokotruma söylediğimde kan basıncı arttığı için karşılarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…