Maşallah 36 kg alınca 11 yaş diyor mesela. Ya biz çok uzaktayız annemlere de kv lere de. Uzun yolumuz yani o yüzden de oto koltuğu biz de önemli. Hiçbir zaman yakın olmayacağız çünkü
Öyle mii çarşambayı hiç sevmem aşırı nemli boğuluyorum inince köyü çok seviyorumm baksana her yer yemyeşil bahcemizde domates biber balcan armut elma ağacımız semaverde çayımız ohhh gidesim geldi
Evet kuzumm söktüm düğmeleri ileri diktim yaka kısmının içe dönen yerleri düzgün durmuyordu salaş diye şimdi oda düzgün durdu kız bende usendigimden sadece Haki yeşil olanı yaptım diğerini de sonra yaparım dedim
Ay ben lahmacun ve kumpir aşermiştim çok garipti. Lahmacunda o gün midem ne yesem çıkarıyordu sadece lahmacun 3 tane büyük yiyebilmiştim başka gün hiçbir şey yiyememiştim. Kumpir de hastanede kalırken gece 11 de aşırı istedim eşim gezdi ama hiçbir yerde açık yer bulamadı en son sahil tarafında tam kapatırken bir yer bulup getirmişti bir daha da canım öylesine bir şeyler istemedi
Evet kuzumm söktüm düğmeleri ileri diktim yaka kısmının içe dönen yerleri düzgün durmuyordu salaş diye şimdi oda düzgün durdu kız bende usendigimden sadece Haki yeşil olanı yaptım diğerini de sonra yaparım dedim
Bende ilk üç ayda oldu o şekilde bir anda burnumda bi gıdıklanma ve şıp şıp kanlar akıyordu.simdi o şekilde akmıyor ama bazen kuru kan oluyor dokotruma söylediğimde kan basıncı arttığı için karşılarız dedi