İnşallah o iyi indirime girer de hepimiz alırız. Şuan pahalı
Ben de oto koltuğunu alırım gerisini bırakırım artık. Annem de pazara gitmiş Salı günü hiç bulamadı senin gibi şeyler yani fiyatlar da hiç pazar gibi değildi
TtweeetyyyAAsliyokfotokopisivar
kızlar pijamalar biraz önce geldi denedim. Nolur nolmaz riske atmıyım diye ben L beden bi saks mavi bi siyah almıştım. Mavi olan tam oldu ama siyah baya büyük oldu ya ve boyuda uzun geldi renkler arası kalıp farkları var sanırım
Aaaaa bunu bilmiyordum kuzum. Ben yeşil aldım kız kardeşim siyah almıştı. İkimize de büyük gelmişti yani. AAsliyokfotokopisivar
düğmelerini söküp ileri almış kuzum öyle olsa olur mu mesela sen de yapsan?
Günaydın kızlar inşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir Lansinoh göğüs pompası almak isteyen varsa şu an en uygun amazonda haber vereyim istedim. BBuddy x
sen karar verdim demiştin sanırım, bir bak istersen
Kızlar bakın şöyle bir koleksiyon yaptım. Daha önce beğendiklerim bunlar. Yavaş yavaş alırım her istediğimi. Ben mağaza alışverişini daha pahalı buluyorum zaten burada mağaza yok da. Benim herşey internet üzerinden
Ay kızlar üstümde bi kırgınlık var hasta olcak gihiyim ama evde hastayım diyemiyorum malum ben hasta olunca eşim yoğun bakımlık oluyor hasta bakıcılığı yapıyoruz bide
Ay kızlar üstümde bi kırgınlık var hasta olcak gihiyim ama evde hastayım diyemiyorum malum ben hasta olunca eşim yoğun bakımlık oluyor hasta bakıcılığı yapıyoruz bide