2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok iyi muslin çok lazım oluyor herşeye dediler, aynen canım her türlü kullanışlı olur kılıfını yıkarız zaten

Ayy iyi dedin kuzum sütlaç güzel bi alternatif. Üzerine tarçınla çokta severim. Yarın eşim köye gidecek. Görümcemin ineği var. Söyliyimde bana süt getirsin yapayım bende

Kızlar yaa mesela gece yatarken diyelim sol tarafa yattım bir süre sonra kolum uyuşuyor benim, ya da yatarken telefonla oynuyorsam da hemen elim uyuşuyor normalde o kadar kısa zamanda olmazdı ama bu aralar çok çabuk el ve kol uyuşması yaşıyorum, başka yaşayan var mı acaba

Bende kafamda soru işareti kalmasın diye yaptırıcam canım. Bende 5 buçuk aylık oldu işte toplam 2 kilo aldım şimdiye kadar

Yatarken telefonla uğraşıyorsam benimde ellerim hemen uyuşuyor canım

Ayy iyi dedin kuzum sütlaç güzel bi alternatif. Üzerine tarçınla çokta severim. Yarın eşim köye gidecek. Görümcemin ineği var. Söyliyimde bana süt getirsin yapayım bende
Bende anneme şeker çok çok az koyduruyorum pirinç de az koyduruyorum biraz tarçın biraz üstüne damla çikolata nefsimi köreltmeye yetiyor

Kızlar merhaba nasılsınız, çatlak oluşmaya başladı mı sizde ?
Ben de oluşmadı ama bazen tatlı tatlı karın yanlarim kaşınıyor akşamları ,badem yağı ile Hindistan c. Yağını devirli kullanıyorum. Göğsume de lansinohun balmini sürüyorum canım komple bakım yapmak istediğimde

Benim de böyle. Mesela tetanoz olduğum için sağa yatmak zorundayım kaç gündür. Uyuşmuş kalkıyorum

Ben birazda ilk gebeliğime guveniyorum kuzum onda yaptırmıştım şeker çıkmamıştı genelde önceki gebelikler de olmadıysa diğerlerinde de olmuyormuş şeker gecmiside yok ailemizde o yüzden yaptirmiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…