2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oy maşallah canım ya bende sadece Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Biraz fazla kilo aldım +8 acaba çatlar mıyım
Seninle aynı kiloyu almıştık, benimde henüz çatlağı yok, diğer gebeliğimde yanlarda çok az oluşmuştu, çok belli olmuyor, sen her gün mü sürüyorsun canım
Ben banyo sonrası bazende sürmüyorum lierac sürüyorum

Lierac hiç başladım, Hindistan cevizi yağını sabah akşam sürüyorum canım

canım ben tulumlarını hep nextten aldım gerçekten çok kaliteli duruyorlar ama dolap uygulamasında 0 olanlar var beğendiklerin dolapta var ama fiyat farkı 300 falan oluyor aklında olsun fermuarlı olanlar çok rahat diyorlar bir de birkaç tane olsun mutlaka :))

Eklentiler

• IMG_8650.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_8651.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_8652.webp
    19 KB · Görüntüleme: 64
Ay kızlar üstümde bi kırgınlık var hasta olcak gihiyim ama evde hastayım diyemiyorum malum ben hasta olunca eşim yoğun bakımlık oluyor hasta bakıcılığı yapıyoruz bide
Benimki 2 gün azcık hasta gibiydi biliyorki eskisi gibi uğraşamam dedim valla ayrı uyucan çünkü benim ağzımın içine giriyorhemen grip olurum ben

Dolaptan mı aldın sen kuzum?

Dolaptan mı aldın sen kuzum?
evet canım dolaptan aldım hep :))

Dolap’ta keşfettiğime bak!

şahane bir ürün

Güzel günlerde giysin inşallah

Ayy kızlar yaaaa az önce 1 ay tarihi geçmiş çikolatalı kek yedim bir şey olur mu yaaa, kapalı paketteydi yerken hiç fark etmedim hafif bayatlik vardı ama zehirlenmem dimi

Eklentiler

• IMG-20231118-WA0024.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 47
Sen bizi batirican bu arada baktim da senin istediğin arabada indirimde diyor ama gerçek indirim mi ben normal fiyatını bilmiyorum kuzum
Evet kuzum indirim. Gerçekte 17 küsür. Bi kere 12600 oldu almadık pişmanız. Şuan 13200. Kardeşim alacak. O da 24 kasımı beklemek istiyor. Ben de sen bilirsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…