2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah daha pahalıya gelmez o zaman kuzum
Vallahi orasını o düşünsün söyledim bak indirimde diye. Mümkün değil başkasını da istemiyorum o rengarenk olana aşık oldum çünkü taktım mı takarım cybex alim sen de anakucağınu al dedi hiçbir şeyi kabul etmedim

Merhaba kızlar bugün ilk kez lekelenmem oldu neden oldu bilmiyorum cinsel ilişki falan da yoktu doktora geldim hiçbir şey görünmedi her şey iyi çıktı, içerde de kanama alanı vs görülmedi. Neden olmuş olabilir sizce

Aaaaa polip mi ne diyorlar kuzum alttan bakıyorlar baktı mı?

Reactions: The
Ayy bende senin gibiyim ya bişeye taktım mı illa onu alıcam. Başkasını çok zor kabul ediyorum hatta cogunlukla hiç etmiyorum

Geçmiş olsun canım neden olabilir bilmiyorum ama doktorda bişey yok bebek iyi dediyse üzülme sende

Aaaaa polip mi ne diyorlar kuzum alttan bakıyorlar baktı mı?
Baktılar canım bir şey görmedi çok şükür. Nst yönlendirdi bir de ona bakıyorlar şu an. Zaten oldu ve bitti şu an devam etmiyor ama gördüğüm an çok korktum gerçekten. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım

Ayy bende senin gibiyim ya bişeye taktım mı illa onu alıcam. Başkasını çok zor kabul ediyorum hatta cogunlukla hiç etmiyorum
Ben de etmiyorum. Ben evlenirken mutfak robotumu falan kız kardeşim aldı. Tefal aldı illa pembe olacak dedim. Renge göre de fiyat değişiyor ya bu sefer yapmam onu diyor. Dedim Şuan hepsi aynı fiyat ona göre renkliyi istiyorum

Çok geçmiş olsun kuzum. Korkma bak bir şey yok demiş. Belki lavobada falan tahriş olmuştur

Çok geçmiş olsun kuzum. Korkma bak bir şey yok demiş. Belki lavobada falan tahriş olmuştur
Bilmiyorum ki canım öyle tahriş olup azcik gelecek şekilde değildi vardı biraz yani çok az değildi ama kan gibi değil de afedersin kahverengi şekildeydi. Bir de misafirlikteydik şok oldum görünce. Bundan sonra hep dikkat ederim her şeye pimpiriklenirim gibime geliyor hâlbuki ben çok rahat geçiriyordum hamileliğimi

Allah Allah neden olmuş olabilir acaba ya. Bir iki gün önce ilişki oldu mu? Bazen böyle olabiliyormuş mesela

Allah Allah neden olmuş olabilir acaba ya. Bir iki gün önce ilişki oldu mu? Bazen böyle olabiliyormuş mesela
Yani 2 3 gün önce olmuştu canım ama etkiler mi o kadar gün sonra bilmiyorum. Öyle anormal hiçbir şey yapmadım ağır kaldırmadim vs. Neden bulamıyorum gerçekten. Ama normal zamanlarda mecburen oğlumu (13 kg) kucağıma aldığım vs oluyor. Bundan sonra nasıl yapacağımı düşünüyorum

Bence ilişkiden kuzum. Çünkü başlarda olmuştu bu bana. 2 gün sonra olmuştu leke

çok geçmiş olsun canım bol su iç hiç ayağa kalkma plesenta aşağıdaysa olabilir diye okumuştum

Kızlar burada biriniz bu markadan bahsetmişti sanırım. Bunu mu diyordunuz. Ben Antalyadayim burada ikinci el ürün satan bi wp grubumuz var. Bi kadın paylaşmış. Bebeğim sevmedi hiç kullanamadım. 350 tl ye satıyorum demişte

Eklentiler

• IMG-20231118-WA0003.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…