2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok geçmiş olsun canım gönlünü ferah tut . Bak kanama alanın falan da yokmuş çok şükür bebekle ilgili bir problem olsa doktorun zaten mutlaka söylerdi . Kılcal damarda geçici bir çatlama olmuştur belki hiç üzülme . Ama oğlunu da zor biliyorum ama bana kalırsa çok kaldırmamaya gayret et kuzucum 13 kg hiç az değil çünkü

Reactions: The
Geçmiş olsun canım etkileye bilir 3 gün önce olsa bile en önemlisi doktor söyledi bebişin iyi çok şükür şimdi biraz dikkat et ağır kaldırma hiçbir şey olmaz en kritik haftaları atlattık çok şükür

Evet kuzum ben ve biryenianneadayi konuşmuştuk. Biraz da bebeğe bağlı galiba benim arkadaşım kullanıyor o önerdi bana da

Geçmiş olsun canım, yoruldun veya ağır kaldırdın mı, plesanta ne durumda gerçi doktor bakmıştır, rahim ağzına yakın olunca cinsel ilişki önermiyor doktorlar, tekrarı olmasın inşallah, bazen farkında olmadan bende çok yoruyorum kendimi ç, sonra çok pişman oluyorum ama ne yapayım bazende mecburiyetten oluyor, Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun

Reactions: The
Kızlar bi videoya denk geldım ama hani instagramdan bağlantı atılıyor ya o nasıl atılıyor bna anlatırmısınız?

Prima ve sleep yi karsılaştırıyor kadın ve dıyorki sleepy 1 numara, prima 1 numaradan küçük, yani sleepy 1 küçük oldugu için hemen 2 numaraya geçiliyormuş, prima koruma ve sızdırma konusunda slepye göre çok iyiymiş. Sleepy çok çiş dolarsa sızdırıyormuş, fakat prima tabıkı sleepyden pahalı oldugu için
sık değiştrip sleepy kullanacakmış hatta sadece geceleri prıma takacakmış

Bnde sleepy ve prima arasında çok kalıyorum, primayı tek gecerım ama tek sıkıntı pahalı oluşu

Yaa kuzum prima da doğal içerik değil de deniyor. O da kafamda soru işareti.

Fotoğraf ya da video sol altında üçgenimde birşey var ona basıyorsun orada çöküyor bağlantıyı kopyala diye

Canım instagramın mesaj bölümünden göndermek için bi işaret var ya ona tıkla altta bağlantı koplaya yazıyor. Ona bas sonra gel burda yazı yerine basılı tut yapıştır yap onu.

Evet canım bende sleepy kullanmayı düşünüyorum. Banada hep sleepy nin kalıbı küçük hatta direk 2 numarayla başla diyenler bile oldu. Yada 1 numara 64 lü falan az sayılı olan paketten al. Sonra 2 ye geçersin dediler

Kızlar size birşey soracağım. Ben şimdi soğuk yerdeyim. Ayaklarım da hep üşür. Bebeğimin de üşür. Patik giydirmek istemiyorum ne giydirebiliriz tulumun üzerine? Çorap da giydiririm de yine de belki üşür sonuçta minnacık. Havalar da eksi oluyor burada marttır nisandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…