- 16 Mart 2022
- 3.305
- 3.273
- 83
- 33
Sanırım kuzum sabahtan beri ağrı çekiyorum resmendua edin nolur karşı taraf en üst sınırdan cezalandırılsın. 6 yaşındaki müvekkile cins.el istismar gerçekleştirildi.
Ben de geçen hafta gittiğimde çok bozuldu moralim. Doktor her şey normal .iyi dedi. Ben kendim araştırdığımda ağırlığı çok az geldi. Bütün gün ağladım doktorun hemşiresini aradım konuştum rahatlamak için o da kötü bişey olsa söylerdi doktor falan dedi. Hala tatmin olamadım ama bebeğim iyi diye şükrediyorum. Kuzum bak çok şükür senin de bebeğin iyi. Ya doktor kalbinde beyninde bi şeyler görseydi. Bi eksiklik görseydi. O zaman napcaktık. Çok şükür bebeğin sağlıklı mutlu ol herhangi bir eksikliği yokBir moralim bozuldu sanki ama kuzum. Normal dedi haftasıyla uyumlu dedi.
Yaaa kuzular ben en son 18+6 da gittim 234 gramdı. Benle aynı haftalarda gidip benimkinden çok yazanlar oldu. Ben de o zaman bi taktım. Sonra dedim doktor gayet iyi dedi. Kendimi rahatlattımBen de geçen hafta gittiğimde çok bozuldu moralim. Doktor her şey normal .iyi dedi. Ben kendim araştırdığımda ağırlığı çok az geldi. Bütün gün ağladım doktorun hemşiresini aradım konuştum rahatlamak için o da kötü bişey olsa söylerdi doktor falan dedi. Hala tatmin olamadım ama bebeğim iyi diye şükrediyorum. Kuzum bak çok şükür senin de bebeğin iyi. Ya doktor kalbinde beyninde bi şeyler görseydi. Bi eksiklik görseydi. O zaman napcaktık. Çok şükür bebeğin sağlıklı mutlu ol herhangi bir eksikliği yok
canım çok zorKuzum hep yatıyorum, sadece WC ye kalıyorum. Yemek yerken oturuyorum ayaklarımı uzatıyorum altına yastık koyuyorum yemek yerken bile öyleyim. Kuzum sık sık dön bir sağa sola. Ben 5.haftadan beri yatıyorum. 23 haftalık olduk 18 haftadır yatıyorum. Oturuyorum ama en fazla 10 dakika sonra hemen uzanıyorum. Benim her yerim ağrıyor canım. Şimdi doktora geldik inanır mısın yürüyemiyorum her yerim tutulmuş. Ama sabır edeceğiz canım kafanı dağıt film izle. Kitap oku iyi geliyor
Bir süre sonra uyuşuyor vücut alışıyorsun canım
Sağlıkla büyüsünler de ağrı çekmeye razıyız artık :)Aaaaabilemedim ki kuzum. Ama dün kitapta okudum büyüdüğü için ağrı olacak diyordu ben rahatladım onu okuyunca
Evet kuzumm . bu hafta bebekte neler oluyor diye okumuştum bende. eğer anne mutluysa, heyecanlıysa bebek daha hareketli olacaktır hatta ultrasonda gülümsemesine bile şahit olabilirsiniz ama anne stresli, mutsuzsa bebek de hareketini azaltır diyordu. her şeyden etkileniyor minnaklar :)Haklısın aslında kafana çok takarsan bebeği besleyemezsin dedi biliyor musun.Stres bebeğe giden kan akışını engeller dedi
Kuzuuuum çok şükür en üst sınırdan ceza aldılar. karşı taraftakiler de çocuk olduğu için yaş indirimi yapıldı tabi ama alma ihtimali olan en yüksek ceza verildi. 10 YIL :)Senin işinde hiç kolay değil kuzumm yaa heleki böyle hassas bir dönemde psikolojik olarak çok ağır gelir davalar bizi de sonuçtan haberdar etAA evet olabilir yürüyüş yaparsin biraz iyi gelir inşallah
Ah kuzum ya. Çok hassas durum. Allah o küçük çocuğun yaralarını sarsın. İnşallah cezasını alır o pislik de .
Belki benim de 5 değildir onu kağıttan bakıp söyledim belki çok başka bir şeydir. Proluton iğne yaptı ve pregestan fitil verdi canım evde dinlenebilirsen eve göndereceğim dedi yoksa yatış vereceğim dedi. Şu an annemdeyim yatıyorum sürekli. Kanama dünki iğneden sonra durdu, en azından kırmızı şekilde değil. Arada açık kahve şekilde lekelenme geliyor ama dunkunun devamı diye düşünüyorum. Senin hiç kanaman oldu mu canım? Ben henüz konuşmadım sezaryen vs. Dün bir şokla gittim zaten ve doktorun söylediği çoğu şeyi de hatırlamıyorum, yalnızca bebeğin iyi olmasına odaklandım o an çünkü parçalı pihtili şekilde vardı kanamam ve kırmızı şekildeydi çok korkmuştum.Benim kanala mesafesini 1.7 olarak ölçtü. 2nin altında olunca riskli oluyor dedi ve benim 2nin altında sınırda ve muhtemelen zorunlu sezeryan olacak ama ilerleyen haftalarda netleşecek. Kanama riskin var ve en ufak damla dahi gelse hastaneye geliyorsun dedi. Peki senin kanaman durdu mu? Evde takip mi verdi
Doğru söylüyorsun kuzum. Çocuklar fabrikadan çıkmıyor sonuçta. Hepsi farklı hepsi kendine özgü .
Bakan birileri var mı canim yemeği falan nasıl hazirliyorsun? Belki de zamanla alışır dediğin gibi, şu an zorlanıyorum açıkçası dün gece uyuyamadım bile çok daraldim ama kalkamadım da. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahBir süre sonra uyuşuyor vücut alışıyorsun canımbenim oturmam bile yasak full yatış sadece duş WC yemek o kadar sola yatıyorum bir de sadece düz ve sağ da yok artık bütün günüm böyle Allah yardımcı oluyor bir şekilde dayanılıyor
Canım o ilerleyen haftalarda kapanıyor genelde çok üzülme bunun içinKızlar ağlamaktan helak oldum, ilk defa isyan ettimya kendi doktorum kalbinde ufak bir delik gördü detaylıda bu yoktu, ya yazamıyorum bile elim ayağım titriyor
Tabi kuzum. Öyle olsa herkesin bebeği aynı kiloyla doğardıDoğru söylüyorsun kuzum. Çocuklar fabrikadan çıkmıyor sonuçta. Hepsi farklı hepsi kendine özgü .
Kuzum dur sakin ol lütfenKızlar ağlamaktan helak oldum, ilk defa isyan ettimya kendi doktorum kalbinde ufak bir delik gördü detaylıda bu yoktu, ya yazamıyorum bile elim ayağım titriyor
Canım hemen endişe etme Allah’ın izniyle düzelirKızlar ağlamaktan helak oldum, ilk defa isyan ettimya kendi doktorum kalbinde ufak bir delik gördü detaylıda bu yoktu, ya yazamıyorum bile elim ayağım titriyor
Kuzum çok beğendim güle güle kullanınKızlar bebek arabamızı aldık
Başından beri buna aşık olmuştum. Her ne kadar annem ve kardeşim beğenmese deben renkli şeyleri seviyorum onlar düz. O yüzden de direttim bu diye teyzesinin hediyesi
Detaylıda nasıl oldu görmedi anlamadım benKızlar ağlamaktan helak oldum, ilk defa isyan ettimya kendi doktorum kalbinde ufak bir delik gördü detaylıda bu yoktu, ya yazamıyorum bile elim ayağım titriyor
canım benim de hep şahit olduklarım taciz olayları aile içinde oluyor maalesef çocuklarımız kız ya da erkek amcasının herhangi birinin onun oğullarının kuzen vs kimsenin kucağına oturmayacak kimse öpmeyecek yatılı kalma olmayacak bir de aramızda kalsın ikimizin sırrı bunu babaya o da anne için söylemeyelim hadi gizli dondurma yiyelim gibi şeyler asla söylenmeyecek maalesef o kadar çok var kiKeşke kuzum keşke .. başlayacak azsonraya bi de karşı tarafta 2 kişi var . Ve ikisi de amcasının oğlu çocuklarımızı kimseyle yalnız bırakmamalıyız
İlk zamanlar sıkılıp bunalıyorsun yattığın yerde terliyorsun canım senin bebişin olması seni zorlarBakan birileri var mı canim yemeği falan nasıl hazirliyorsun? Belki de zamanla alışır dediğin gibi, şu an zorlanıyorum açıkçası dün gece uyuyamadım bile çok daraldim ama kalkamadım da. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?