2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ah kuzum ya. Çok hassas durum. Allah o küçük çocuğun yaralarını sarsın. İnşallah cezasını alır o pislik de .
Sanırım kuzum sabahtan beri ağrı çekiyorum resmen dua edin nolur karşı taraf en üst sınırdan cezalandırılsın. 6 yaşındaki müvekkile cins.el istismar gerçekleştirildi.

Bir moralim bozuldu sanki ama kuzum. Normal dedi haftasıyla uyumlu dedi.
Ben de geçen hafta gittiğimde çok bozuldu moralim. Doktor her şey normal .iyi dedi. Ben kendim araştırdığımda ağırlığı çok az geldi. Bütün gün ağladım doktorun hemşiresini aradım konuştum rahatlamak için o da kötü bişey olsa söylerdi doktor falan dedi. Hala tatmin olamadım ama bebeğim iyi diye şükrediyorum. Kuzum bak çok şükür senin de bebeğin iyi. Ya doktor kalbinde beyninde bi şeyler görseydi. Bi eksiklik görseydi. O zaman napcaktık. Çok şükür bebeğin sağlıklı mutlu ol herhangi bir eksikliği yok

Yaaa kuzular ben en son 18+6 da gittim 234 gramdı. Benle aynı haftalarda gidip benimkinden çok yazanlar oldu. Ben de o zaman bi taktım. Sonra dedim doktor gayet iyi dedi. Kendimi rahatlattım doktoru dinleyelim X Xxudy

canım çok zor az kaldı inşallah sağ salim elimize alalım

Bir süre sonra uyuşuyor vücut alışıyorsun canım benim oturmam bile yasak full yatış sadece duş WC yemek o kadar sola yatıyorum bir de sadece düz ve sağ da yok artık bütün günüm böyle Allah yardımcı oluyor bir şekilde dayanılıyor

Reactions: The
Aaaaa bilemedim ki kuzum. Ama dün kitapta okudum büyüdüğü için ağrı olacak diyordu ben rahatladım onu okuyunca
Sağlıkla büyüsünler de ağrı çekmeye razıyız artık :)
Haklısın aslında kafana çok takarsan bebeği besleyemezsin dedi biliyor musun.Stres bebeğe giden kan akışını engeller dedi
Evet kuzumm . bu hafta bebekte neler oluyor diye okumuştum bende. eğer anne mutluysa, heyecanlıysa bebek daha hareketli olacaktır hatta ultrasonda gülümsemesine bile şahit olabilirsiniz ama anne stresli, mutsuzsa bebek de hareketini azaltır diyordu. her şeyden etkileniyor minnaklar :)
Senin işinde hiç kolay değil kuzumm yaa heleki böyle hassas bir dönemde psikolojik olarak çok ağır gelir davalar bizi de sonuçtan haberdar et AA evet olabilir yürüyüş yaparsin biraz iyi gelir inşallah
Kuzuuuum çok şükür en üst sınırdan ceza aldılar. karşı taraftakiler de çocuk olduğu için yaş indirimi yapıldı tabi ama alma ihtimali olan en yüksek ceza verildi. 10 YIL :) Peynirdomates
Ah kuzum ya. Çok hassas durum. Allah o küçük çocuğun yaralarını sarsın. İnşallah cezasını alır o pislik de .

Belki benim de 5 değildir onu kağıttan bakıp söyledim belki çok başka bir şeydir. Proluton iğne yaptı ve pregestan fitil verdi canım evde dinlenebilirsen eve göndereceğim dedi yoksa yatış vereceğim dedi. Şu an annemdeyim yatıyorum sürekli. Kanama dünki iğneden sonra durdu, en azından kırmızı şekilde değil. Arada açık kahve şekilde lekelenme geliyor ama dunkunun devamı diye düşünüyorum. Senin hiç kanaman oldu mu canım? Ben henüz konuşmadım sezaryen vs. Dün bir şokla gittim zaten ve doktorun söylediği çoğu şeyi de hatırlamıyorum, yalnızca bebeğin iyi olmasına odaklandım o an çünkü parçalı pihtili şekilde vardı kanamam ve kırmızı şekildeydi çok korkmuştum.

Yaaa kuzular ben en son 18+6 da gittim 234 gramdı. Benle aynı haftalarda gidip benimkinden çok yazanlar oldu. Ben de o zaman bi taktım. Sonra dedim doktor gayet iyi dedi. Kendimi rahatlattım doktoru dinleyelim X Xxudy
Doğru söylüyorsun kuzum. Çocuklar fabrikadan çıkmıyor sonuçta. Hepsi farklı hepsi kendine özgü .

Kızlar ağlamaktan helak oldum, ilk defa isyan ettim ya kendi doktorum kalbinde ufak bir delik gördü detaylıda bu yoktu, ya yazamıyorum bile elim ayağım titriyor

Bakan birileri var mı canim yemeği falan nasıl hazirliyorsun? Belki de zamanla alışır dediğin gibi, şu an zorlanıyorum açıkçası dün gece uyuyamadım bile çok daraldim ama kalkamadım da. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar ağlamaktan helak oldum, ilk defa isyan ettim ya kendi doktorum kalbinde ufak bir delik gördü detaylıda bu yoktu, ya yazamıyorum bile elim ayağım titriyor
Canım o ilerleyen haftalarda kapanıyor genelde çok üzülme bunun için ya da doğduktan sonra takip ediliyor ama bildiğim kadarıyla öyle riskli bir şey değil

Kuzum dur sakin ol lütfen ne dedi bu konu hakkında? Genel de geçiyor diyorlar endişe etmeyin diyorlar

Canım hemen endişe etme Allah’ın izniyle düzelir bir kaç yorumda okumuştum delikler kapanıyormuş doktor ne dedi konuyla ilgili ? Benimde beyinlerinde kist var ama doktorum 28. Hafta da kapanacak dedi fetal dna da normal çıktı o yüzden takmıyorum doktor hiç takmıyor zaten endişe stres yapma

Keşke kuzum keşke .. başlayacak azsonra ya bi de karşı tarafta 2 kişi var . Ve ikisi de amcasının oğlu çocuklarımızı kimseyle yalnız bırakmamalıyız
canım benim de hep şahit olduklarım taciz olayları aile içinde oluyor maalesef çocuklarımız kız ya da erkek amcasının herhangi birinin onun oğullarının kuzen vs kimsenin kucağına oturmayacak kimse öpmeyecek yatılı kalma olmayacak bir de aramızda kalsın ikimizin sırrı bunu babaya o da anne için söylemeyelim hadi gizli dondurma yiyelim gibi şeyler asla söylenmeyecek maalesef o kadar çok var ki

İlk zamanlar sıkılıp bunalıyorsun yattığın yerde terliyorsun canım senin bebişin olması seni zorlar eşim sabah işe gitmeden kahvaltımı hazırlayıp gidiyor gün içinde yiyeceklerimi ısıtmam için tencereye de koyuyor tabaklarımı hazırlıyor ben sadece ısıtıp hemen yiyip geri yatıyorum akşam yemekleri eşim işten gelince hazırlıyor annem sağolsun yemek yapıyor her gün liste atıyorum eşim işten gelirken yemekleri alıp geliyor çamaşır bulaşık evin düzeni ütü her şey eşime ait haftalık temizlik annem detaylı her hafta gelip camlara kadar temizliyor sağolsun yani elim kolum eşim şuan da Allah razı olsun bu zamana kadar bir kez of demedi deseydi çok üzülürdüm zaten çünkü ona muhtacım o da durumun farkında sağolsun eşim işteyken tek başımayım ama her şey elimin altında suyum peçete ıslak mendilim ilaçlarım koltuğumun başında yattığım yerde hep Allah yardımcın olsun kuzum ama stres yapma Allahın izniyle düzeleceksin lekelenme geçene kadar en azından annen de yatabilirsen çok iyi olur sonra oturduğun yerden bebişinle oynarsın Allah bir kolaylık verir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…