Zaten küçük çocuğum olmasa hiç önemli değil evde kendim de yatarım, en kotu yemeği dışardan söylerim bir süre ama işte küçük çocuğum var. Annem çalışıyor her gün evde değil o yüzden burda dursam dahi yine yalnız kalmam gerekir. Bilmiyorum gerçekten ya evet suyu epey artirdim canım dunden beri
canım seni korktum istemem ama aksini yaparsan Allah korusun gel gözetim de kal hastanede yat vs de diyebilirler acaba yardımcı vs mi tutsan doğuma kadar biliyorum maddi olarak aşırı zor ama (
canım mercedes fabrikası mıyız biz hepimizin bebesi aynı haftada aynı boy aynı kiloda olacak insanlar sonuçta doktor bana oğlunun minik midesi var hemen doyar kilolu bebek olmaz dedi ben de 4 kilo çıksın diye bir iddiam yok 3.200 çıksa yeter inşallah ama 2.5 çıkan da 4.5 kilo olan da var
Belki benim de 5 değildir onu kağıttan bakıp söyledim belki çok başka bir şeydir. Proluton iğne yaptı ve pregestan fitil verdi canım evde dinlenebilirsen eve göndereceğim dedi yoksa yatış vereceğim dedi. Şu an annemdeyim yatıyorum sürekli. Kanama dünki iğneden sonra durdu, en azından kırmızı şekilde değil. Arada açık kahve şekilde lekelenme geliyor ama dunkunun devamı diye düşünüyorum. Senin hiç kanaman oldu mu canım? Ben henüz konuşmadım sezaryen vs. Dün bir şokla gittim zaten ve doktorun söylediği çoğu şeyi de hatırlamıyorum, yalnızca bebeğin iyi olmasına odaklandım o an çünkü parçalı pihtili şekilde vardı kanamam ve kırmızı şekildeydi çok korkmuştum.
Kıyamam gerçekten korkar insan bilirim benim ilk 16 haftalık süre boyunca nerdeyse her hafta kanamam oldu ama sebebi plasentaya bağlı değildi. Bebekten kaynaklıydı ikiz olarak başlamış ama ikincisi sonradan fark edildi onun da gelişimi durmuş muhtemelen onun etkisiyle kanamam oldu devamlı. Kardeşini de riske sokunca öbürünün çevresinde kanama alanı oluştu vs vs sebeplerdendi. Bir de tüp bebek olunca ekstra bu durumlar görünüyor maalesef doğal gebelik olarak başlamadı çünkü, vücudun kabul etmesi zaman alıyor. Şimdi de bu sorunlar çıktı işte. Bir sağlıkla kucağımıza alalım da oh çekeriz artık
canım mercedes fabrikası mıyız biz hepimizin bebesi aynı haftada aynı boy aynı kiloda olacak insanlar sonuçta doktor bana oğlunun minik midesi var hemen doyar kilolu bebek olmaz dedi ben de 4 kilo çıksın diye bir iddiam yok 3.200 çıksa yeter inşallah ama 2.5 çıkan da 4.5 kilo olan da var
Benim arkadaşım ağustos da doğurdu 2.5 kiloydu. Şimdi 5 kilo yeni oldu minnoşumuz ama gayet iyi sağlıklı yani yapı meselesi biraz da galiba. Değişiyor. Başka biriyle daha konuştum o da mesela erken doğdu 3600 kilo doğdu. Yani değişiyor herkesin minnoşu. Doktor iyi derse ben takmıyorum
Bebek Bakım çantası ve hayatınızı kolaylaştıracak özel tasarım birbirinden kaliteli Anne Bebek Çanta ve aksesuarlar. Tarzından ödün vermeyen anneler için
motheric.com
Kızlar bu siteden aldım çantayı indirimde şimdi bu arada..tam istediğim gibi bebek arabasına takılıyor içi baya büyük zaten videoları var
Benim üni yıllarından beri saçlarım genetik beyazlıyor ve kendimi kötü hissediyorum 5. Aya kadar anca dayandım doktorum amonyak içermeyen doğal ürünle boyayabilirsin dedi ben de boyadım ruh halim değişti gerçekten . Boya hiç kokmayan
Bir ürün alarak yaptım doğal içerikli
Benim üni yıllarından beri saçlarım genetik beyazlıyor ve kendimi kötü hissediyorum 5. Aya kadar anca dayandım doktorum amonyak içermeyen doğal ürünle boyayabilirsin dedi ben de boyadım ruh halim değişti gerçekten . Boya hiç kokmayan
Bir ürün alarak yaptım doğal içerikli
Bebek Bakım çantası ve hayatınızı kolaylaştıracak özel tasarım birbirinden kaliteli Anne Bebek Çanta ve aksesuarlar. Tarzından ödün vermeyen anneler için
motheric.com
Kızlar bu siteden aldım çantayı indirimde şimdi bu arada..tam istediğim gibi bebek arabasına takılıyor içi baya büyük zaten videoları var