2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım seni korktum istemem ama aksini yaparsan Allah korusun gel gözetim de kal hastanede yat vs de diyebilirler acaba yardımcı vs mi tutsan doğuma kadar biliyorum maddi olarak aşırı zor ama (

Kızlar termal tayt arayanlar vardı e bebekte var termal ben aldım mağazadan ama geçen nette baya inmisti yetısemedım ona çok güzel bilginiz olsun

Kuzum Banu çiftçi uygulamasına bakıyorum şimdi. 600 gram olması gerekiyor diyor üzüldüm çok ya
canım mercedes fabrikası mıyız biz hepimizin bebesi aynı haftada aynı boy aynı kiloda olacak insanlar sonuçta doktor bana oğlunun minik midesi var hemen doyar kilolu bebek olmaz dedi ben de 4 kilo çıksın diye bir iddiam yok 3.200 çıksa yeter inşallah ama 2.5 çıkan da 4.5 kilo olan da var

Kıyamam gerçekten korkar insan bilirim benim ilk 16 haftalık süre boyunca nerdeyse her hafta kanamam oldu ama sebebi plasentaya bağlı değildi. Bebekten kaynaklıydı ikiz olarak başlamış ama ikincisi sonradan fark edildi onun da gelişimi durmuş muhtemelen onun etkisiyle kanamam oldu devamlı. Kardeşini de riske sokunca öbürünün çevresinde kanama alanı oluştu vs vs sebeplerdendi. Bir de tüp bebek olunca ekstra bu durumlar görünüyor maalesef doğal gebelik olarak başlamadı çünkü, vücudun kabul etmesi zaman alıyor. Şimdi de bu sorunlar çıktı işte. Bir sağlıkla kucağımıza alalım da oh çekeriz artık

Benim arkadaşım ağustos da doğurdu 2.5 kiloydu. Şimdi 5 kilo yeni oldu minnoşumuz ama gayet iyi sağlıklı yani yapı meselesi biraz da galiba. Değişiyor. Başka biriyle daha konuştum o da mesela erken doğdu 3600 kilo doğdu. Yani değişiyor herkesin minnoşu. Doktor iyi derse ben takmıyorum

Kızlar bu siteden aldım çantayı indirimde şimdi bu arada..tam istediğim gibi bebek arabasına takılıyor içi baya büyük zaten videoları var

Bende anlamadım canım acaba sonradan mı oldu. Bilmiyorum gittiğimiz perinetalogı aradık sekreteri görüşüp dönecek bize
Sen kaçıncı haftada girdin en son detaylıya?birde burda ben çok okudum sonra o delik kapanıyor sana öyle denedimi doktor

Ya benim diplerde beyazlarım çok iyice belli olmaya başladı. Psikolojim bozuluyor gördükçe doktoruma sorup doğal icerikli bi boyayla boyamak istiyorum
Benim üni yıllarından beri saçlarım genetik beyazlıyor ve kendimi kötü hissediyorum 5. Aya kadar anca dayandım doktorum amonyak içermeyen doğal ürünle boyayabilirsin dedi ben de boyadım ruh halim değişti gerçekten . Boya hiç kokmayan
Bir ürün alarak yaptım doğal içerikli

Ayy hangi boya o adı ne bende alayım

Bende anlamadım canım acaba sonradan mı oldu. Bilmiyorum gittiğimiz perinetalogı aradık sekreteri görüşüp dönecek bize
Canım gerçekten gönlünü ferah tut , çok büyük oranda kapanıyor çoğu, perinatolog da belki gormek ister için rahatlar insallaj

Ne kadara aldın kuzum hangi modeli?

Selam kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı. Doktorum daha dönüş yapmadı ama değer aralıklarına bakılırsa sıkıntı yok. Gayet iyi çıkmış sonuçlarım
Maşallah kuzum ne güzel çıkmış ya nasıl içiyorsunuz kusarsam diye panik içindeyim ben mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…