2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amin kuzum amin inşallah. Şimdi ara verdi hakim. Kararı açıklayacak elimden gelenin fazlasını yaptım inşallah adalet yerini bulur kuzum sanırım buğday bende cidden gaz sancısı yaptı yaa onun etkisi olduğunu düşünüyorum

Allah onları kahretsin! Ortalık sapik kaynıyor ya kimin içinden ne çıkacak artık bilmiyorsun çok doğru söylüyorsun kuzum en yakınında olsa tek birakmayacaksin
Aynen öyle kuzum. Akraba bilmem ne . Fos yani . Öz babası istismar etmiş geçende bi danışan geldi . Hamileyim ben bu dosyayı alamycam dedim üzülerek.

Aaaaa bilemedim ki kuzum. Ama dün kitapta okudum büyüdüğü için ağrı olacak diyordu ben rahatladım onu okuyunca

Kızlar sanırım havuç suyu işe yaradı. Bugün içim rahat etmedi gittim doktoruma ve suyun ölçümünü yaptı normal şu an dedi. Bebiş de 800 gr olmuş. Ama plasentada boşluklar oluşmuş tekrardan, tuzu da bırakmıştım halbuki ama çocuğun beslenmesinde ve büyümesinde herhangi bir sıkıntı yok şu an. Takip edeceğiz dedi bebeği etkileme durumu olursa dış ortamda yaşayacak büyüklüğe ulaştığında doğum planlaması yaparız dedi. Tansiyon takibi yapacağım artık her gün.

Senin işinde hiç kolay değil kuzumm yaa heleki böyle hassas bir dönemde psikolojik olarak çok ağır gelir davalar bizi de sonuçtan haberdar et AA evet olabilir yürüyüş yaparsin biraz iyi gelir inşallah

Aaaa tansiyon çıkıyor mu peki ölçtüler mi kuzum? Ohhh şükür havuç suyu gerçekten nimet demek ki

Aaaa tansiyon çıkıyor mu peki ölçtüler mi kuzum? Ohhh şükür havuç suyu gerçekten nimet demek ki
Tansiyonum normal çıktı 12.8. Evde tansiyon aleti var kendim de ölçeceğim gün içinde. Artık yemekleri sıfır tuzla yiyeceğim. En ufak şeyde artıyor mu bilmiyorum ki. İlerleyen gebelik haftalarında etkileyebilir dedi doktor şu anlık bir problem yok ama takipte olacağız

İnşallah hiçbir sorun çıkmayacak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…