2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Öyle yapayım ben de canım sağolasın. Plesanta aşağıdaymis canım dün kanamam oldu

Kızlar tekrar yürüme verdi Atlas dönmüyor maalesef, 23 haftalık 530 gram dedi. Moralim bozuldu az mı acaba ya ?
Az değil canım. Benim ölçümlerde bebek 26. haftada görünüyor ama kilosu 800 gr. Belirlenen sınırın içinde olması yeterli bizimkinin boyu uzun kafa yapısı vs falan bütün ölçümleri 26yı göstermesine rağmen kilosu zayıf 26. haftaya göre. Bu da bence bizim yapımızdan kaynaklı. Ben de eşim de uzun ve zayıfız yapı olarak. Bebiş de öyle. O yüzden endişelenme doktorun bir problem olsa zaten söyler mutlaka canım

Öyle yapayım ben de canım sağolasın. Plesanta aşağıdaymis canım dün kanamam oldu
Benim de plasenta aşağıda ve benim de kanama riskim var maalesef. Ölçtü mü peki kanala ne kadar mesafede veya kanalı kapatmış mı? Ben de yatıyorum devamlı korkudan

Reactions: The
Kuzum Banu çiftçi uygulamasına bakıyorum şimdi. 600 gram olması gerekiyor diyor üzüldüm çok ya
Kuzum kilosu gayet iyi ayrıca boyunu neden hesaba katmıyorsun. Kimsenin bebeğinin boyu senin bebişin kadar uzun değil. Kendine dert arıyorsun bak söyleyim.

Benim de plasenta aşağıda ve benim de kanama riskim var maalesef. Ölçtü mü peki kanala ne kadar mesafede veya kanalı kapatmış mı? Ben de yatıyorum devamlı korkudan
İşte benim küçük bir çocuğum daha var canım o yüzden yatmak çok sıkıntı benim için emin olmamakla birlikte 5.47cm diye bir değer olcmus canım . Konuya çok bihaber olduğum için o an soramadım. Senin ne kadar?

Yaaaaa bayıldımmmmm! Güzel günlerde giysin minnoşun Bu haftasonu mağazaya gideceğim bakim orada bulamazsam netten alırım
Kuzum magazalarda bak begen cok fiyat farki varsa siteden al bence sitesinde hergun kupon veriyo indirimi cok oluyo lcnin

Ayy kızlar bizim eve yine bir haller oluyor sabahın 6 sında ağladim sinirimden yaaaaa yaaa bu yağmurdan sonra tuvalette bir kaç kere sülük gördük attik falan neyse iki gündür de solucan çıkıyor duvarda falan bende sürüngen hayvanlardan tiksiniyorum, gece kalktım klozetin içindeydi canlı hemde neyse geri yattim sonra bir daha kalktım duvarda bu sefer almaya çalıştım alamadım mi bana geldiler bu sefer başladım ağlamaya sonra eşimi kaldırdım falan ama bu sene eve bir şey oldu neyden korkuyorsam o geliyor başıma sanki, bir güzel sabahın 6 sında ağladim o sırada da bebiş de uyandı galiba hareket halindeydi, sonra dedim ki eşime biliyor musun bence benim yüzümden bebişimiz huysuz olcak ya da mutsuz çünkü ben hep ağlayacak bir şey buluyorum ve çok korkuyorum onu etkilerim diye, mutlu huzurlu bir bebek olsun isterim ama benim bu durumlarım yüzünden tam tersi olursa diye de korkuyorum dedim. O da rahat bir şekilde, hiç bir şey olmaz merak etme dedi Umarım öyle olur inşAllah

Benim kanala mesafesini 1.7 olarak ölçtü. 2nin altında olunca riskli oluyor dedi ve benim 2nin altında sınırda ve muhtemelen zorunlu sezeryan olacak ama ilerleyen haftalarda netleşecek. Kanama riskin var ve en ufak damla dahi gelse hastaneye geliyorsun dedi. Peki senin kanaman durdu mu? Evde takip mi verdi

Reactions: The
Kuzum ağlamamız çok normal. Eğer öyle olacak olsaydı herkesin ki öyle doğardı çünkü hormonlar herkeste etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…