2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bu gece bende öyle oldum saat 4 gibi WC kalktım sonra uyuyamadım aklıma saçma sapan şeyleri taktım kucağıma almayınca rahatlamıcam kesin
Ben de öyle kuzum. Hep böyleyim. Eskiden 10 da uyurdum şimdi bi de uyuyamıyorum da. Sürekli kafam dolu.sağlıkla kucağımıza alalım

Uyku tulumunu da aldım kızlar. Little gusto dan kundak olanlardan yazdan sonra tuluma geçeceğim öyle karar verdim ben. Onu da yazın bakarım owli alırım diye düşünüyorum. Evdeyim ya bi şeyler hallediyorum. Allah’tan kocam kredi kartımı görmüyor

Ben de öyle kuzum. Hep böyleyim. Eskiden 10 da uyurdum şimdi bi de uyuyamıyorum da. Sürekli kafam dolu.sağlıkla kucağımıza alalım
Amin AminGeceler öyle diğildim ben ilk bu gece öyle oldum birde yeni hamileyken mide bulantıdan uyuyamıyordum ama şimdi taktığım için uyuyamadım

Kızlar bana dua edin, doktora geldik karnımda bu kadar. Sizde nasıl 23 haftalık olduk. Az mı? Kafama takmalı mıyım
Cnm senin karnının buyuk ya da küçük olması bebişin kilosuyla ve saglıgıyla hçbır ılgisi olmadıgını sende bılıyosun. Guzel haberlerle gel cnm

İyi yaptın kuzum bu kundak işini Hall edemedim ya ben kaç aylık aldın?

Kızlar bana dua edin, doktora geldik karnımda bu kadar. Sizde nasıl 23 haftalık olduk. Az mı? Kafama takmalı mıyım
Kuzum bizde 25 haftalık olduk neredeyse tam 6 aylık olacak yani. Hala öyle çok aşırı belli olmuyor anca dar şeyler giyersem öyle. Bugün kontrolüm vardı. Doktorum dedi rahmin baya geniş. Bebişin içerde bol bol yeri varmış anlayacağın. Kontrollerde doktorun gelişimi iyi diyorsa hiç kafaya takma karnının dıştan görüntüsünü

çok acı ama maalesef öyle kuzum . çok dikkat etmeliyiz ve çok iyi eğitmeliyiz çocuklarımızı

Kundak yapıp öyle mi uyutacaksın kuzum? Ben buna koyup uyutcam. Ev sıcaklığına da bakıcam kontrol altında tutcam yani hep
Annem diyor kundak yapıcaz yapıcaksa bunu almaya gerek yokki bence 40 gün kundak yaparım diyorum sonrasını artık bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…