Uyku tulumunu da aldım kızlar. Little gusto dan kundak olanlardan yazdan sonra tuluma geçeceğim öyle karar verdim ben. Onu da yazın bakarım owli alırım diye düşünüyorum. Evdeyim ya bi şeyler hallediyorum. Allah’tan kocam kredi kartımı görmüyor
Uyku tulumunu da aldım kızlar. Little gusto dan kundak olanlardan yazdan sonra tuluma geçeceğim öyle karar verdim ben. Onu da yazın bakarım owli alırım diye düşünüyorum. Evdeyim ya bi şeyler hallediyorum. Allah’tan kocam kredi kartımı görmüyor
O zaman sen kundak kendin yapmadığın içinmi öyle aldın?ben sen dediklerine baktım yorumda ince diye yazmışlar ben kalın istiyorum evim iki katlı yukarı çok sıcak olmuyor
Kuzum bizde 25 haftalık olduk neredeyse tam 6 aylık olacak yani. Hala öyle çok aşırı belli olmuyor anca dar şeyler giyersem öyle. Bugün kontrolüm vardı. Doktorum dedi rahmin baya geniş. Bebişin içerde bol bol yeri varmış anlayacağın. Kontrollerde doktorun gelişimi iyi diyorsa hiç kafaya takma karnının dıştan görüntüsünü
canım benim de hep şahit olduklarım taciz olayları aile içinde oluyor maalesef çocuklarımız kız ya da erkek amcasının herhangi birinin onun oğullarının kuzen vs kimsenin kucağına oturmayacak kimse öpmeyecek yatılı kalma olmayacak bir de aramızda kalsın ikimizin sırrı bunu babaya o da anne için söylemeyelim hadi gizli dondurma yiyelim gibi şeyler asla söylenmeyecek maalesef o kadar çok var ki
Selam kızlarr; Cumartesi Detaylı Ultrasonumuz vardı çok şükür hersey yolunda 22+0 421 gram 28 cm :) heryerlerini inceledi açıkladı doktor.. Bu arada bizim ismimiz de Muhammed Göktuğ olacak kısmetse :))